Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΒΕΣΑΚ

lifehub-to-fos-ton-asterion-27 
Eισερχόμαστε στο τριήμερο εορτασμό μίας εκ των σημαντικότερων πνευματικών εορτών του έτους, το ΒΕΣΑΚ (πανσέληνος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού την Κυριακή 3η Μαίου) που σηματοδοτείται από την αρχαία εορτή αφιερωμένη και προερχόμενη από την λατρεία στην Μεγάλη Μητέρα το BELTANE, η γιορτή αυτή, χρονικό σημείο, που σηματοδοτεί το μεσοδιάστημα μεταξύ της εαρινής ισημερίας και του θερινού ηλιοστασίου είναι το σημείο όπου εορτάζεται η γονιμότητα της Γης, και η ιερή ένωση αρσενικού θηλυκού ΘΕΟΥ/ΘΕΑΣ.
Ο Νεαρός θεός είναι έτοιμος να γονιμοποιήσει τη Θεά μέσα από την ιερή πράξη του σεξ έτσι ώστε σε πλήρη αρμονία και ισορροπία να καρποφορήσει η Γη. Όπως επάνω έτσι και κάτω, το ΒΕΣΑΚ είναι η ένωση των δύο ποιοτήτων της ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ. Αγάπη θηλυκό, Σοφία αρσενικό, οι δύο όψεις ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΔΑΣ μοιράζουν μαζί το γονιμοποιό νερό της φώτισης (Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΒΕΣΑΚ ΕΙΝΑΙ Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ).
Έτσι ώστε οι Νόες των ανθρώπων να γονιμοποιηθούν και να παράγουν ιδέες και ενοράσεις γεμάτες αγάπη και προς όφελος του καλού της ανθρωπότητας. Ταύρος Σκορπιός, ΓΗ ΚΑΙ ΥΠΕΔΑΦΟΣ. Αφροδίτη και Πλούτωνας. Η Μεγάλη Μητέρα και ο θεός του Κάτω Κόσμου, μία παραλλαγή προς το αρσενικό της Μεγάλης Μητέρα.
Στην αστρολογία ο Πλούτωνας όπως και ο Κρόνος είναι θηλυκοί πλανήτες, με αρνητικό δηλαδή πρόσημο, για αυτό και αποκαλούνται της Σκιάς, όμως στο σκοτάδι της μήτρας γεννιέται το οτιδήποτε, εκεί στην εύφορη θηλυκή κοιλιά (ομφαλό-Δελφοί) σπέρνεται ο σπόρος του Θεού Σοφού, του Φωτός Απόλλωνα/ Δία( αρσενική αρχή/πλανήτης) προκειμένου να φυλαχτεί και να ανθίσει μετά το ηλιοστάσιο και στο ηλιακό Φεστιβάλ στο Λέοντα τον Αύγουστο. Οι καρποί για να είναι προς όφελος όλων χρειάζεται να είναι προς όφελος και του Εαυτού. Ο Ταύρος θέλει να κρατά και αποκαλεί δικό μου το οτιδήποτε, ο δε Σκορπιός εξουσιάζει το <<δικό του συνήθως του απέναντι>> και έτσι δεν υπάρχει ροή. αποκόπτεται η αφθονία, και έρχεται ο θάνατος, γνώρισμα του Σκορπιού.
Ο φωτισμένος όμως άνθρωπος, αυτός που έχει ανοιχτό το μάτι της Σοφίας (6ο κέντρο, 6 ο αριθμός της αρμονίας, του αστεριού του Δαυίδ, της απόλυτης ισορροπίας), μπορεί να διακρίνει πως για να έχεις χρειάζεται να μοιράζεις, και όταν μοιράζεις έχεις και εσύ. Θέματα της εποχής της Πανσελήνου και ευρύτερα ΦΩΣ ΣΤΟ ΝΟΥ, ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΦΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ (Ερμής στους Διδύμους).
Επικοινωνία της αλήθειας, σπορά της αλήθειας, θρέψη με αγάπη, εορτασμός, γάμος, ομορφιά .

Φωτεινή Καραελευθερίου
photo religion.vn
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα