Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η Λέσχη Bilderberg




Η  Λέσχη  Bilderberg

 Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι μία από τις πιο ελίτ οργανώσεις που υπάρχουν. Κάθε χρόνο, μια ομάδα περίπου 100 - 200 από τους πιο ισχυρούς τραπεζίτες, επιχειρηματίες και πολιτικούς του κόσμου συναντώνται για να συζητήσουν και να σχεδιάσουν την παγκόσμια ατζέντα. Η πρώτη συνάντηση της Λέσχης Bilderberg   σημειώθηκε στις 29 Μαίου 1954 στο ξενοδοχείο Bilderberg στην Ολλανδία, και από αυτό η ομάδα πήρε το όνομά της.


Οι συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg είναι εντελώς ιδιωτικές και κλειστές για το κοινό. Δεν επιτρέπεται επίσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να κινηματογραφήσουν τα γεγονότα. Όλα όσα συζητούνται στις συναντήσεις αυτές γίνονται μέσα από κλειστές πόρτες και με μυστικότητα. 



Η συμμετοχή στην Ομάδα Bilderberg γίνεται μόνο με πρόσκληση η οποία ελέγχεται από μια ομάδα που ονομάζεται τη διευθύνουσα επιτροπή. Ο μικρός πυρήνας της Ομάδας Bilderberg συνεργάζεται με την ευρύτερη ομάδα των προσκεκλημένων για να σχεδιάσουν τρόπους προκειμένου να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους, χρησιμοποιώντας τα μέσα των προσκεκλημένων.



Η Λέσχη Bilderberg βρίσκεται στην κορυφή των άλλων οιονεί μυστικών εταιρειών όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), στο οποίο εμπλέκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (RIIA) της Δυτικής Ευρώπης, και η Τριμερής Επιτροπή όσον αφορά την Ιαπωνία. 


Στην πραγματικότητα, η Τριμερής Επιτροπή δημιουργήθηκε από ένα μέλος της Λέσχης Bilderberg, τον David Rockefeller, μετά από μια συνάντηση της Bilderberg στα 1972. Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και οι οικογένειες και τα άτομα που συμμετέχουν είναι στενά συνδεδεμένες με παλαιότερες μυστικές κοινωνίες, όπως η Στρογγυλή Τράπεζα, η Επιτροπή των 300 και ακόμα και οι Μαύροι Ευγενείς της Ευρώπης του 12ου αιώνα.




ermionh

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα