Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Φυσικό ρόφημα που λιώνει το λίπος και επιταχύνει το μεταβολισμό!

Το αργό πεπτικό σύστημα είναι η βασική εξήγηση πίσω από την περίσσεια βάρους. Αλλά, μην ανησυχείτε, αφού έχουμε τη σύνθεση - φόρμουλα για ένα αξιόπιστο φυσικό ρόφημα , το οποίο θα μαλακώσει το λίπος και θα επιταχύνει τα τεμπέλικα έντερα!
Σύμφωνα με πολυάριθμους ικανοποιημένους αναγνώστες, το νερό Sassy είναι περισσότερο από επιτακτικό και έχει βοηθήσει πολλά άτομα να χάσουν αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
φυσική-ποτό-που-λιώνει λιπαρά-και-ταχύτητες-up-the-μεταβολισμός
Την ίδια στιγμή, εάν χρειάζεστε κάτι νέο και διαφορετικό, ή στην περίπτωση που απλά δεν ενδιαφέρεστε για το ρόφημα Sassy , σας παρουσιάζουμε μια συνταγή ενός πραγματικά παρόμοιου ποτού.

Συστατικά:
  • Μια χούφτα φρέσκο ​​δυόσμο
  • 1 πορτοκάλι (γκρέιπφρουτ ή λεμόνι)
  • 1 λίτρο βραστό νερό
  • 5 φακελάκια πράσινου τσαγιού
Προετοιμασία:
Σε μια κατσαρόλα τσαγιού, ρίξτε λίγο νερό και βράστε το. Κατόπιν βάλτε τα φακελάκια του πράσινου τσαγιού σε αυτό, αφήνοντας τα για 3 λεπτά, στη συνέχεια βγάλτε τα και αφήστε το τσάι να κρυώσει. Εν τω μεταξύ, καθαρίστε το πορτοκάλι (λεμόνι ή γκρέιπφρουτ) και κόψτε το σε μικρά κομμάτια.
Τοποθετήστε το τσάι σε ένα τεράστιο γυάλινο πιάτο, συμπεριλαμβανομένων μιας χούφτας φύλλων μέντας και του ψιλοκομμένου πορτοκαλιού.
Για να αφήσετε τα συστατικά να ενωθούν, αφήστε το ρόφημα στο ψυγείο όλη τη νύχτα. 
Κατόπιν, στραγγίξτε το και πίνετε 3 φορές κάθε μέρα πριν από τα γεύματα. 
Θα αντιληφθείτε τα πρώτα αποτελέσματα μετά από 7 μέρες!
Πηγή: 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα