Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Αρχίστε να προλαμβάνετε τον Διαβήτη με μία απλή, αποτελεσματική φυσική θεραπεία ανάπλασης του παγκρέατος!


Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πώς μπορούμε να προλαμβάνουμε τον διαβήτη. Το πάγκρεας έχει κύριο ρόλο στη διατήρηση του φυσιολογικού επιπέδου σακχάρου στο αίμα. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό για τη ρύθμιση της ινσουλίνης, διότι εάν υπάρξει οποιαδήποτε διαταραχή, μετατρέπει το σώμα σε μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη του διαβήτη.
Οι πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι μέχρι την εφηβεία, το πάγκρεας είναι πολύ πιο ευπροσάρμοστο και ικανό για αναγέννηση και αυτο-ίαση. Αυτή η ανακάλυψη έγινε από μια έρευνα που διεξήχθηκε σε ποντίκια εργαστηρίου, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Ερευνητικό Πρόγραμμα.
την πρόληψη του διαβήτη


Οι μελέτες δείχνουν ότι υπάρχουν περίπου 40 000 άτομα που πάσχουν από διαβήτη τύπου 1 στην Ελβετία. Και ο μεγαλύτερος παράγοντας είναι η απώλεια των παγκρεατικών βήτα κυττάρων , τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή της ορμόνης ινσουλίνης, που είναι απολύτως απαραίτητη για τη ρύθμιση της χρήσης του σακχάρου στο ανθρώπινο σώμα.
Και τα κακά νέα είναι ότι αυτά τα βήτα κύτταρα δεν ανανεώνονται, έτσι, για πολλά χρόνια, οι επιστήμονες πίστευαν ότι η απώλεια των βήτα κυττάρων είναι εντελώς μη αναστρέψιμη, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη δεσμεύονται να λαμβάνουν ενέσεις ινσουλίνης για την υπόλοιπη τους ζωή.
Ευτυχώς, υπήρχε μια σημαντική ανακάλυψη από μια ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης.
 Η διεξαγωγή ενός πειράματος σε διαβητικά ποντίκια εργαστηρίου, απόδειξε ότι μερικά άλφα κύτταρα του παγκρέατος άρχισαν να αλλάζουν σε βήτα κύτταρα. Αντί για την παραγωγή ορμόνης γλυκαγόνης (η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση του σακχάρου του αίματος), άρχισαν να παράγουν ινσουλίνη. Και ως δεύτερο αποτέλεσμα από την έρευνα αυτή, ήταν να ανακαλύψουν ότι το πάγκρεας κατέστη ικανό να αντισταθμίσει την απώλεια των βήτα κυττάρων που παράγουν ινσουλίνη, κάτι που ήταν εντελώς άγνωστο μέχρι τώρα.


Ως αντιστάθμισμα της εμπλοκής των άλφα κύτταρα, αυτή η νέα μέθοδος που περιλαμβάνει τα κύτταρα δέλτα είναι ένας τρόπος πιο αποτελεσματικός για να αντισταθμιστεί η απώλεια των βήτα κυττάρων και έτσι οδηγεί σε ανάρρωση του διαβήτη. Ένα σημαντικό γεγονός που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η μετατροπή των άλφα κυττάρων αφορά μόνο μικρό κλάσμα του πληθυσμού. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι πάγκρεας μπορεί να αναγεννηθεί. 

Φυσική Θεραπεία Ανάπλασης Του Παγκρέατος

Έτσι, σήμερα πρόκειται να σας δώσω μια συνταγή για μια αποτελεσματική θεραπεία που έχει τεράστια επίδραση στην αναγέννηση των κυττάρων του παγκρέατος και, επίσης, στην πρόληψη του διαβήτη.
πάγκρεας αναγέννηση θεραπεία

Συστατικά Στοιχεία

100 γραμμάρια αλεύρι σίκαλης (περιέχει σιτάρι ολικής αλέσεως, συμπεριλαμβανομένου πίτουρου και φύτρου)
1 λίτρο νερού

Προετοιμασία

Τοποθετείστε το αλεύρι σίκαλης και το νερό σε ένα μεγαλύτερο δοχείο, και το μαγειρεύετε για ακριβώς μια ώρα, χωρίς να το αφήσετε να βράσει. 

Στη συνέχεια προσθέτετε:
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού σπόρους Chia (salavia hispanica)
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένα φουντούκια
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένα καρύδια
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένη μπανάνα (ή οργανικό σιρόπι βατόμουρου  )
Ανακατέψτε το σύνολο του μείγματος και όταν τελειώσετε, διαιρέστε το σε τρία μέρη.
Καταναλώνετε το πρώτο μέρος 20 λεπτά πριν από το πρωινό, το δεύτερο μέρος πριν από το μεσημεριανό γεύμα, και το τρίτο μέρος πριν από το δείπνο. 

Θα το κάνετε αυτό κάθε δεύτερη ημέρα, και ολόκληρη η θεραπεία διαρκεί για 20 ημέρες.
Ένα σημαντικό πράγμα είναι ότι θα πρέπει να μην κάνετε ακραία δίαιτα, ως επί το πλείστον τροφές που είναι πλούσιες σε μαγνήσιο , φώσφορο και μαγγάνιο.
Αν δεν έχετε πρόβλημα με το στομάχι, κάθε πρωί πρέπει να πίνετε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με μια κουταλιά της σούπας μηλόξυδο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα