Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Με αεροπορικές πτήσεις της Germanwings θα έρχονται τα μέλη της Τρόικας στην Ελλάδα!

german
Δεκτό έγινε τελικά από την Άνγκελα Μέρκελ το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για ορισμό της αεροπορικής εταιρείας Germanwings ως αποκλειστικά υπεύθυνης για την μετάβαση της Τρόικας στη χώρα μας.
Παρά τις αρχικές και απολύτως εύλογες επιφυλάξεις της γερμανικής κυβέρνησης για την υιοθέτηση της τολμηρής -αυτής για πολλούς- πρότασης της Ελλάδας, η διάθεση της Άνγκελα Μέρκελ να στηρίξει με κάθε τρόπο  την πληγείσα εταιρεία της χώρας της  την δύσκολη αυτή περίοδο που περνάει έπαιξε καθοριστικότατο ρόλο.
Παράλληλα μεγάλο ρόλο έπαιξε σύμφωνα με πληροφορίες και η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το βράδυ του Σαββάτου η Μέρκελ με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο τη Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε ρητή υπόσχεση στη Γερμανίδα Καγκελάριο ότι θα αξιοποιήσει την πολυετή επικοινωνία και σχέση που διατηρεί με τον Θεό προκειμένου ο τελευταίος να βάζει κυριολεκτικά πλάτη κάθε φορά που μεταξύ των επιβατών της Germanwings θα βρίσκονται και μέλη της Τροίκας.
«Άνγκελα, μην ανησυχείς καθόλου. Όπως σου έχω πει και παλιότερα, εγώ, σε αντίθεση με αυτό τον άθεο πιτσιρικά που μας κυβερνάει, μιλάω σε καθημερινή βάση με τον Ύψιστο.
Έχουμε γίνει κυριολεκτικά κολλητάρια. Θα τον πάρω λοιπόν τηλέφωνο αύριο και θα του ζητήσω ως μνημονιακή χάρη να έχει τις πτήσεις που θα μπαίνουν οι δικοί σου πρώτες πρώτες στη λίστα αυτών που θα φυλάει.
Σου δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι θα δεχτεί και έτσι κανένας από τα παπαδοπαίδια της Τρόικας δεν θα πάθει ποτέ τίποτα».
είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός στη Μέρκελ για να εισπράξει αμέσως ένα ένθερμο danke από αυτήν.
Παράλληλα, στο εσωτερικό της Γερμανίας πολλοί είναι αυτοί που ζητούν από τη Γερμανίδα Καγκελάριο να πάρει πίσω την απόφασή της και να απορρίψει το ελληνικό αίτημα.
«Να μην υποκύψει με τίποτα η Άνγκελα στην σκανδαλώδη πρόταση-παγίδα των Ελλήνων. ».
γράφει χαρακτηριστικά στο Κυριακάτικο εξώφυλλό της η Γερμανική εφημερίδα Bild, εξώφυλλο στο οποίο μάλιστα απεικονίζεται ένας μεγαλοπρεπής Χάρος πάνω από τα κεφάλια όλων των μελών του Brussels Group.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα