Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ελάχιστες οι ποσότητες σάλιου που απομένουν στον Γιάνη Βαρουφάκη!

891e24420fe316fdc03f8342b23e8d05_L

Στερεύει από σάλιο εξαιτίας των συνεχών συνεντεύξεων και δηλώσεων ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών!
Δραματικές επιπτώσεις στην υγεία του τσάρου της ελληνικής οικονομίας έχουν οι αλλεπάλληλες συνεντεύξεις και δηλώσεις που δίνει καθημερινά τόσο στα ελληνικά όσο και στα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ύστερα από σύσταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο Γιάνης Βαρουφάκης προσήλθε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός»για ειδική εξέταση μέτρησης της συνολικής ποσότητας υγρών που έχει απομείνει εντός της στοματικής του κοιλότητας.

Το αποτέλεσμα της μέτρησης ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικό αφού σύμφωνα με το μηχάνημα ανίχνευσης σάλιου, το σάλιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή μέσα στο στόμα του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών υπολείπεται κατά 60% από την ελάχιστη αναγκαία ποσότητα.
Υπενθυμίζουμε, ότι μέχρι σήμερα ο Γιάνης Βαρουφάκης δίνει κατά μέσο όρο είκοσι συνεντεύξεις την ώρα, έχοντας φτάσει τις 14.000 συνεντεύξεις μέσα σε μόλις έναν μήνα.
«Ο Υπουργός το έχει παρακάνει με τις συνεντεύξεις και επιβαρύνει συνεχώς την υγεία του χωρίς λόγο.
Σε περίπτωση που δεν αρχίσει να περιορίζει σημαντικά των αριθμό των δηλώσεων που παραχωρεί, η μεταμόσχευση σάλιου από εθελοντές δότες θα είναι ιατρικά μονόδρομος.
Μπορεί εάν θέλει τόσο πολύ να μιλάει για το έργο και τα σχέδιά του, να αρχίσει σε συνεννόηση με τα ενδιαφερόμενα μέσα ενημερώσης να παραχωρεί δηλώσεις γραπτώς.
Έχω ήδη ενημερώσει για τα αποτελέσματα της σημερινής εξέτασης τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος εάν θέλει να προστατεύσει τον Υπουργό του πρέπει να αρχίσει να λαμβάνει τα δέοντα μέτρα».
δήλωσε χαρακτηριστικά ο νοσοκομειακός γιατρός που εξέτασε τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις ραγδαίες αυτές ιατρικές εξελίξεις και προκειμένου μην ρισκάρει τη υγεία του υπουργού του, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιβάλει επίσημο απαγορευτικό παραχώρησης συνεντεύξεων στον Γιάνη Βαρουφάκη.
«Πρόεδρε, κάνε κάτι να σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις αυτός ο Γιάνης γιατί όπως πάει βλέπω να τον χάνουμε από έλλειψη σάλιου!»
φαίνεται να είπε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού στον Αλέξη Τσίπρα, κρούωντάς του έτσι (και αυτός) τον κώδωνα του κινδύνου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα