Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Δύο δοκιμασμένες συνταγές για την αντιμετώπιση των όγκων!

Σπόρους λιναριού και κούπα λάδι λιναρόσπορου
Η θεραπεία του καρκίνου με εναλλακτικές μεθόδους και φυσικές θεραπείες μπορεί να είναι πολύ επιτυχής, αλλά μόνο αν είστε αρκετά γενναίοι να μην αποδεχθείτε τις μεθόδους της σύγχρονης ιατρικής με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία, που καταστρέφουν το ανθρώπινο σώμα.

1. Μια κυρία, που είχε καρκίνο των ενδοκρινών αδένων και συνδέθηκε σε μηχανήματα για περίπου είκοσι ημέρες, αντιμετωπίστηκε επιτυχώς χωρίς χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπεία, χάρη σε αυτή τη συνταγή:


- Για αυτήν την συνταγή θα χρειαστείτε δύο μεγαλύτερες ρίζες τζίντζερ που πρέπει να είναι ξεφλουδισμένες και τις οποίες βάζετε σε ένα μπλέντερ, ώστε να είναι καλά αναμεμειγμένες.
 Αναμειγνύετε το ψιλοκομμένο τζίντζερ με μισό κιλό φυσικό μέλι. Τοποθετείτε το μείγμα που προκύπτει σε ένα βάζο και καταναλώνετε μία κουταλιά, 3 με 4 φορές την ημέρα. 
Χρησιμοποιήστε πλαστικό, κεραμικό ή ξύλινο κουτάλι. 
Θα παρατηρήσετε τα πρώτα αποτελέσματα μετά από δύο ή τρεις ημέρες. Σύμφωνα με τις εμπειρίες των ατόμων που έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν, αυτή η θεραπεία τους ανάστησε κυριολεκτικά.

2. Μια άλλη κυρία, η οποία επίσης θεράπευσε επιτυχώς τον εαυτό της με τη βοήθεια της εναλλακτικής ιατρικής, είχε καρκίνο του τραχήλου της μήτρας - 20 * 20 * 24 mm. Μετά από 90 ημέρες με την αγωγή αυτή, ο όγκος άρχισε να συρρικνώνεται και έγινε 18 * -18 * 22 mm. Οι ικανότητές της να μιλήσει, να δει και να ακούσει επανήλθαν εντελώς και πάλι.

- Βάλτε λινέλαιο, άπαχο τυρί και ψιλοκομμένο λιναρόσπορο σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε τα πάντα καλά. Καταναλώνετε μισό μικρό φλιτζάνι του προκύπτοντος μείγματος κάθε πρωί με άδειο στομάχι.
- Καταναλώνετε 2 κουταλάκια του γλυκού έλαιο κάνναβης, ένα το πρωί και ένα το βράδυ για 90 συνεχόμενες ημέρες. Μετά από 90 ημέρες, κάντε ένα διάλειμμα 60 ημερών.
- Καταναλώνετε 20 πικρούς σπόρους βερίκοκου το πρωί και 20 σπόρους το βράδυ.
- Μαγειρική σόδα σε συνδυασμό με βιταμίνη C. Κάντε ένα μείγμα που να αποτελείται από ένα κουταλάκι του γλυκού βιταμίνη C, μισή κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και 1 λίτρο βραστό νερό. Αναμείξτε όλα τα συστατικά και μόλις το προκύπτον μίγμα κρυώσει, το πίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

healthyfoodstar
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα