Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Δεν έχει τελειωμό το παγκόσμιο χολιγουντιανό σόου που λέγεται «τζιχαντιστές»!





19 οι νεκροί από επίθεση σε μουσείο στην Τυνησία, αλλά… κανένα πτώμα!

Τι μεγάλη σύμπτωση! Όταν έγινε η επίθεση, το κοινοβούλιο της Τυνησίας εκείνη τη στιγμή συνεδρίαζε και συζητούσε για νέο αντιτρομοκρατικό νομοσχέδιο-ουάου! όπως λέει και ο Βαρουφάκης!
Από τους 19 έφθασαν ‘νεκρούς’, οι 17 είναι ξένοι τουρίστες, γενικώς και αορίστως, αλλά κάποιοι από αυτούς ήταν από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από την Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία, λένε τα ΜΜΕ.
Πάω κι εγώ στο σάιτ της γερμανικής dw.de, τίποτα! Άκρα του τάφου σιωπή, παρότι πεθάναν Γερμανοί! Είναι και σοβαροί άνθρωποι αυτοί.
Ψάχνω τον Ιταλικό τύπο, εκεί γράφουν όλοι, αλλά ένα αποδεικτικό στοιχείο ότι έγινε επίθεση πραγματική με νεκρούς, λυπάμαι, αλλά δεν βρίσκω. Αν βρείτε εσείς, παρακαλώ να μου το στείλετε.
Μόνο κάτι βίντεο κακοσκηνοθετημένα και το βραβείο Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας, πάει σε αυτό που έχει βάλει η Telegraph





Αυτό εδώ παίρνει τα βραβεία με τις ντομάτες:


Κι αυτό ΕΔΩ υποψιάζομαι το σκηνοθέτησαν οι αδελφοί Ταβιάνι – υψηλού επιπέδου!
Κι εδώ μια “σοβαρή” μαρτυρία:

Πάντως το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι η Ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα:

Απερίφραστη καταδίκη από το ελληνικό ΥΠΕΞ

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση σε μουσείο της πρωτεύουσας της Τυνησίας, Τύνιδας, με στόχο Τυνήσιους πολίτες και τουρίστες, οι οποίοι επισκέπτονταν τη χώρα αυτή, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την ευρύτερη περιοχή, όσον αφορά τη δημοκρατική μετάβαση και την ωριμότητα των πολιτικών θεσμών» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. 
Παράλληλα, εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους των θυμάτων και την αμέριστη συμπαράστασή μας στο λαό και την κυβέρνηση της Τυνησίας.
«Η Ελλάδα θα παραμείνει αρωγός κάθε χώρας που πλήττεται από την παράλογη βία της τρομοκρατίας και απειλείται από το βάρβαρο κίνημα του τζιχαντισμού» καταλήγει η ανακοίνωση.
Δόξα το Θεό, γιατί θα το φέρω βάρος στη συνείδηση να δεν παραμείνουμε αρωγός ως χώρα ενάντια στο κίνημα των τζιχαντιστικών ομάδων που έχουν κατασκευάσει οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ!
Αλήθεια, για τη διάψευση της καταστροφής των αρχαιοτήτων από τους τρομοκράτες γιατί τα ΜΜΕ και ουδείς άλλος δεν έκαναν λόγο; Κλάψαμε όσο τα κλάψαμε, να μην χαρούμε που ήταν αντίγραφα;
Ε ρε, το Χόλιγουντ μου μέσα!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα