Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Σκορδόσουπα - 100 φορές πιο αποτελεσματική από οποιοδήποτε αντιβιωτικό

Στις μέρες μας, οι περισσότεροι από εμάς είναι πολύ καλά ενημερωμένοι για την κακή πλευρά της κοινής χρήσης των αντιβιοτικών (αν και εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις). Όμως, κατά το πρώτο μισό του προηγούμενου αιώνα, όταν ξεκίνησαν να χρησιμοποιούνται μαζικά από το γενικό πληθυσμό, τα αντιβιοτικά πράγματι χαιρετίστηκαν και επαινέθηκαν ως (σχεδόν) θαυματουργό φάρμακο που είναι σε θέση να θεραπεύσει την ανθρωπότητα από όλα τα είδη των δύσκολων και επικίνδυνων ασθενειών.
Μετά τα αντιβιοτικά, το ποσοστό θνησιμότητας των θανάτων που προκαλούνται από την πνευμονία και τις άλλες φλεγμονώδεις ασθένειες άρχισε να μειώνεται σημαντικά. Και όλα αυτά τα χρόνια, οι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν (και να κάνουν κατάχρηση) τα αντιβιοτικά και για κάθε άλλη ασθένεια, η οποία φαινόταν να είναι πιο σοβαρή, κάτι που επέφερε  ορισμένες παρενέργειες που έγιναν αιτία για άλλες διαταραχές της υγείας.
Εκτός από την ιατρική, άλλοι κλάδοι που ξεκίνησαν τη χρήση αντιβιοτικών πολύ περισσότερο από το «κανονικό», είναι οι βιομηχανίες του κρέατος και του γάλακτος , κάτι που έγινε η αιτία για πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας. Θα σας δώσω ένα απλό παράδειγμα: Εκτός από την καταστροφή των κακών βακτηρίων, τα αντιβιοτικά σκοτώνουν τα υγιή κύτταρα από ολόκληρο το πεπτικό σύστημα, το οποίο οδηγεί σε διάφορα προβλήματα με την πέψη.
Η αύξηση των λεγόμενων «μικρόβιων» είναι ακόμη πιο σοβαρό, διότι εξαιτίας της μαζικής χρήσης των αντιβιοτικών, έχουν γίνει ανθεκτικά, και τώρα είναι πολύ δύσκολο να σκοτωθούν με τα κοινά προϊόντα από τη σύγχρονη ιατρική.
Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επιστρέψουμε στην παραδοσιακή (ή λαϊκή) ιατρική, η οποία χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον  φυσικά φάρμακα, και ένα από τα πιο αποτελεσματικά είναι το θέμα που μας ενδιαφέρει στο σημερινό μας άρθρο - το σκόρδο, ή ακριβέστερα, η σκορδόσουπα. Είναι μία από τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές φυσικές λύσεις για πολλά και διάφορα προβλήματα, ειδικά με τις φλεγμονές.
garlicsoup


Η σούπα από σκόρδο μπορεί να γίνει ο καλύτερος «φίλος» σας στην επίλυση των διαφόρων προβλημάτων υγείας, κυρίως επειδή είναι ''φορτωμένη'' στο έπακρο από πολλές αντιβιοτικές ιδιότητες, τόσο από το σκόρδο όσο και από τα κρεμμύδια. Η χρήση αυτών των λαχανικών , μπορεί να ανιχνευθεί έως πίσω στην αρχαία Αίγυπτο και τη Βαβυλώνα.
Μπορούν / πρέπει να συνδυάζονται με το θυμάρι, το οποίο είναι γεμάτο με πτητικά έλαια, που έχουν πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες που είναι αποτελεσματικές για τη θανάτωση διαφόρων ιών και βακτηρίων. Και όταν συνδυάζονται σε μια σούπα, γίνονται πολύ ισχυρό φάρμακο.
Εδώ είναι ο πιο απλός και συνηθισμένος τρόπος για να προετοιμάσετε καλά, νόστιμη και αποτελεσματική σούπα.

Συνταγή Σκορδόσουπας

Χρειάζονται δύο κόκκινα κρεμμύδια, δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο, πενήντα ξεφλουδισμένες σκελίδες σκόρδο, μια κουταλιά ελαιόλαδο, τέσσερις κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​θυμάρι, ένα φλιτζάνι ξινή κρέμα (sour cream), έξι φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου, και τρία φλιτζάνια ψίχουλα ψωμιού.
Γαλλικά-σκόρδο-σούπα

Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να προθερμάνετε το φούρνο έως τους 350 βαθμούς, και εν τω μεταξύ, θα απλώσετε τις σκελίδες του σκόρδου κομένες στη μέση σε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο, τις ραντίζετε με ελαιόλαδο, και αργότερα τις περιτυλίγεται. Βάζετε το τυλιγμένο μείγμα σε ένα ταψί και ψήνετε μεταξύ 60 και 90 λεπτών.
Όταν γίνει αυτό, το αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου, και κάνετε άλλο ένα μίγμα από τις δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το βούτυρο, και  το ζεσταίνετε μέχρι να λιώσει, τότε προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το μαγειρεύετε για περίπου δέκα λεπτά.
Όταν το σκόρδο κρυώσει, το ψιλοκοπανίζετε σε προθερμασμένη κατσαρόλα, όπου έχετε ήδη τοποθετήσει τα κρεμμύδια και το θυμάρι. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα ψίχουλα ψωμιού και ψήνετε για επτά λεπτά ακόμη, το ρίχνετε σε ένα μπλέντερ και το ανακατεύετε, το βάζετε πίσω στην κατσαρόλα και, τέλος, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.
Θα πάρετε μία απίστευτα νόστιμη και ιδιαίτερα ωφέλιμη σούπα, η οποία είναι πολύ εύκολη στην πέψη και θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση διαφόρων λοιμώξεων και άλλων φλεγμονωδών προβλημάτων. Ένα τέλειο φυσικό αντιβιοτικό που θα αντικαταστήσει ένα μεγάλο αριθμό φαρμακευτικών ουσιών που κάνουν κακό στην υγεία σας.

Πηγές: 
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα