Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ένα τεστ εγκυμοσύνης έσωσε την ζωή αυτού του αγοριού: Δείτε πώς!

Ο Brian Geldard από άγνωστους λόγους έκανε ένα τεστ εγκυμοσύνης και μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα ανακαλύφθηκε ότι έχει καρκίνο των όρχεων. Δεν είμαστε σίγουροι για το τι οδήγησε το αγόρι να κατουρήσει στο στικ για τον προσδιορισμό της εγκυμοσύνης, αλλά ευτυχώς το έκανε, γιατί όταν η δοκιμή έδειξε ότι ήταν έγκυος, σοκαρισμένος, άρχισε να ψάχνει για απαντήσεις. Δυστυχώς, την απάντηση που ο ίδιος παρουσίαζε συνεχώς στο διαδίκτυο, δεν ήθελε να την παραδεχθεί στην αρχή. Όλοι οι δείκτες συμφωνούσαν στο ότι είχε καρκίνο των όρχεων.
Byron_Geldard_3224798b

Ο Brian Geldard από την Αγγλία άρχισε να αισθάνεται πόνο και στη συνέχεια επισκέφθηκε έναν τοπικό γιατρό, αλλά ήταν πάντα πεπεισμένος ότι ήταν απλά ένας πόνος στους μυς από υπερβολική άσκηση.
Αλλά ο πόνος δεν σταματούσε... 



Μετά τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το αγόρι είχε καρκίνο των όρχεων, σε αρχικό στάδιο και έτσι δεν υπήρξαν επιπλοκές στην εγχείρηση.
 Ένα από τα πρώτα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για αυτή την ιστορία είναι: 
- Εάν αυτό είναι αλήθεια, ίσως έχετε καρκίνο των όρχεων. Σοβαρά. Κάντε αναζήτηση στο διαδίκτυο εάν είναι απαραίτητο.
Πηγή:  www.telegraph.co.uk
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα