Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΕΠΤΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

ΤΑ ΕΠΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΕΠΤΑ ΣΦΑΙΡΕΣ
ΤΑ ΕΠΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ


Ποιος είναι αυτός ο νόμος του υλικού κόσμου που παρεμβαίνει στις ζωές μας; Άλλοι τον λένε θεό, άλλοι άγγελο, άλλοι δαίμονα, και ούτω καθεξής..αναρωτιέμαι όμως ποιοι ζουν ανάμεσα μας, ποιοι είναι αυτοί που δημιουργούν τις σκέψεις, διότι οποιαδήποτε σκέψη προέρχεται από κάπου!..και αφορά την πληροφορία που δεχόμαστε!..κι εμείς αποφασίζουμε ανάλογα με τις επιθυμίες μας..αν λοιπόν όλες μας οι σκέψεις είναι η σωματοποίηση των πληροφοριών που δεχόμαστε στον νου, τότε μιλάμε για έναν κόσμο συχνοτήτων, που εκπέμπονται συνεχώς γύρω μας, και αυτές οι πληροφορίες είναι τα δεδομένα, άρα και οι νόμοι του φυσικού μας υλικού κόσμου, και με αυτόν τον τρόπο βλέπουμε τα πάντα γύρω μας, τείχο βλέπουμε και τείχος είναι, και δεν πιστεύουμε στο αντίθετο όπως είπε ο Χριστός για παράδειγμα, ότι όλα γύρω μας είναι στρεβλωμένα!..αυτό όμως, σημαίνει ότι τείχο βλέπουμε, αλλά τείχος δεν είναι!

Όλα είναι θέμα αποκλειστικά πληροφοριών, και αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα της πραγματικότητας που ζούμε, είναι ένα "πρόγραμμα" που κινούμαστε μέσα σε αυτό αποκλειστικά, δίχως να μπορούμε να προσθέσουμε νέα δεδομένα.

Ποιος όμως δημιούργησε τον κόσμο των τριών διαστάσεων;
Σίγουρα δεν έγινε από μόνος του. Μα ούτε για νοήμων όντα.
Το θέμα είναι ότι εμείς πρέπει να περάσουμε μέσα από αυτόν τον κόσμο, και θα μάθουμε στο τέλος.
Προς το παρόν, ας δούμε την δομή του..

Πρόκειται για έναν φανταστικό κόσμο σαν όνειρο, τον οποίο ζούμε νοερά, και ονομάζουμε πραγματικότητα, αφού δίχως νου, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το περιβάλλον γύρω μας, άρα ο νους είναι αυτός που βλέπει και ζει την πραγματικότητα.
Ακόμη και το έδαφος που πατάμε και ότι αγγίζουμε, στην ουσία δεν υπάρχει, απλά, είναι το βασικό δεδομένο του προγράμματος, που αποκωδικοποιεί το σώμα μας

Αυτό το λέει και η επιστήμη, ότι δεν υπάρχει η ύλη, και ο υλικός κόσμος, διότι είμαστε προγραμματισμένοι να ζούμε σε ένα συγκεκριμένο είδος συχνότητας, διότι αν βλέπαμε το πιο μικρό, τα κύτταρα για παράδειγμα,τότε θα βλέπαμε έναν άλλο κόσμο γύρω μας, και αν βλέπαμε ακόμη πιο βαθιά στο μικρότερο, θα βλέπαμε ότι ζούμε σε μια θάλασσα ενέργειας, κι εμείς είμαστε μια οντότητα ενεργειακή, μέσα στην ενέργεια, που ενεργεί πάνω της, σύμφωνα με τις σκέψεις της, και αυτό δημιουργεί και ονομάζει ζωή.

Ότι πιστεύουμε αυτό ζούμε λοιπόν!..μόνον που, το υλικό μας σώμα, είναι προγραμματισμένο να βλέπει συγκεκριμένες συχνότητες..και έρχεται το ερώτημα, είμαστε φυλακισμένοι; η απλά πρέπει να αποκωδικοποιήσουμε τον κόσμο αυτόν; και αυτή είναι η αποστολή μας; διότι μόλις τον αποκωδικοποιήσουμε, ο κόσμος γύρω μας θα αρχίσει να..καταρρέει!
Ο φόβος για το άγνωστο φυλακίζει..ενώ η κατανόηση της αλήθειας σε απελευθερώνει!!

Τι είναι η ζωή λοιπόν; είναι πληροφορίες που σωματοποιεί το υλικό μας σώμα, ένα σώμα πολύ επιρρεπή στις αρνητικές συχνότητες, που γίνονται αντιληπτές από την θνητή λογική που μας κατευθύνει, αφού αυτή διαβάζει το πρόγραμμα, άρα είναι πολύ αρνητικός ο κόσμος αυτός, σε μια συγκεκριμένη μπάντα συχνοτήτων, που ούτε βλέπει πιο μακριά, ούτε πιο κοντά, και με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβάνεται την ζωή από μία συγκεκριμένη μπάντα συχνοτήτων.
Αυτός ο κόσμος  στην ουσία είναι το απειροελάχιστο τμήμα, της δημιουργίας.

Η δημιουργία έχει επτά στάδια συνειδητότητας, κι εμείς ζούμε σε ένα από τις επτά, άρα το να αντιληφθούμε έναν "άλλο" μας εαυτό, που εμπεριέχει μέσα του τον υπάρχων (υλικό) δικό μας, σημαίνει ότι θα βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε μια άλλη πραγματικότητα γύρω μας, μα ταυτόχρονα θα ζούμε και σε αυτόν τον κόσμο.
Και όσο περισσότερο το πιστεύουμε αφού το κατανοούμε ολοένα και περισσότερο, τότε θα έρθει η στιγμή που θα σπάσουμε το φράγμα των δύο κόσμων!! και θα ενωθούν!!

Τα θαύματα λοιπόν, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά η μεταφορά ανώτερων δεδομένων, και διαφορετικών συχνοτήτων - πληροφοριών, στον νου, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο κάποια στιγμή, να βλέπουμε τείχο και όπως είπε ο Χριστός να τον βλέπουμε στρεβλωμένο, διότι πλέον θα έχουμε "μάτια" που θα το κατανοούν αυτό!!

Όλα είναι μέσα στον νου!! είναι νοητός ο κόσμος και όχι κάτι άλλο! αφού Νους είναι ο Θεός, άρα νοητά τα ζούμε όλα!!..ανάλογα με τον βαθμό κατανόησης και αντίληψης, τόσο πιο νοερά ζούμε και αντιλαμβανόμαστε την αλήθεια γύρω μας...ο κάθε άνθρωπος, μέσα από την δική του αντίληψη.


Ο κοσμος και η ζωη, ειναι μια θαλασσα απο πληροφοριες, κι εμεις διαχειριζομαστε αυτα τα δεδομενα, και ζουμε συμφωνα με την πραγματικοτητα αυτων των δεδομενων, αφου καθε μας σκεψη αποτελειται, απο τις αναλογες που αντιλαμβανομαστε και αντλουμε.

Στον τρισδιαστατο κοσμο, αντιλαμβανομαστε μια συχνοτητα πληροφοριων, απο τις πολλες που υπαρχουν, και με αυτον τον τροπο δεχομαστε τις αρνητικες και θετικες πληροφοριες που υπαρχουν σε αυτο το επιπεδο, και μας επηρεαζουν αρνητικα η θετικα, και δημιουργουμε εναν κοσμο αναλογο, και με αναλογες σκεψεις , αισθησεις, και συναισθηματα, και αυτη ειναι η πραγματικοτητα που ονομαζουμε ζωη, και ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας, ως νους που ειμαστε, και ζουμε συνεχως σε διαφορα επιπεδα αντιληψης, ειτε εδω ειτε σε αλλους κοσμους, που αλλου ειναι σκοτεινη αναλογα την αντιληψη μας, και τις πληροφορίες που υπάρχουν, και αλλου φωτεινη, και στον δικό μας κόσμο ζούμε μέσα από την αρνητική πληροφόρηση, και από ψήγματα - απομίμηση φωτεινής αλήθειας.

https://plus.google.com/+morfeassky/posts/2knRdiHyS8D
morfeas sky
 
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα