Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Τι μπορεί η Φυσική Λεμονάδα να θεραπεύσει - πέτρα στα νεφρά, αρθρίτιδα, στομάχι ...

τι-να-τακτική-λεμονάδα κεράσματα-νεφρού-πέτρα-αρθρίτιδα στομάχι

Η φυσική λεμονάδα βοηθάει στη διαδικασία της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος, στην καταπολέμηση του κρυολογήματος και της γρίπης, καθώς και στην καταπολέμηση ορισμένων χρόνιων ασθενειών.
Περιέχει αφθονία βιταμίνης C, πηκτίνη, φολικό οξύ, μαγνήσιο, φώσφορο, μαγγάνιο, κάλιο, ασβέστιο, βιταμίνη А, Β1, Β6. Αυτός είναι ο λόγος που το λεμόνι θεωρείται ένα από τα υγιέστερα φρούτα στον πλανήτη.
Με την τακτική κατανάλωση σπιτικής λεμονάδας θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις ακόλουθες καταστάσεις για την υγεία και τις ασθένειες.


1. Αρθρίτιδα
Το ουρικό οξύ στους περισσότερους ιστούς, καθώς επίσης και στις αρθρώσεις, κρυσταλλώνεται σε περισσότερο από το 90% των περιπτώσεων ως ουρικό νάτριο, το οποία προκαλεί αρθρίτιδα. Ο χυμός του λεμονιού είναι χρήσιμος όταν πρόκειται για τη μείωση αυτού του πόνου, την φλεγμονή και την ακαμψία.
Πίνετετε ένα χυμό μισού λεμονιού πριν από το πρωινό. Επίσης, πίνετε ένα ποτήρι νερό αναμεμειγμένο με χυμό λεμονιού πριν το μεσημεριανό γεύμα, το δείπνο και πριν πέσετε για ύπνο.

2. Πέτρες στα νεφρά
Ο σχηματισμός πετρών στα νεφρά οφείλεται στα πάρα πολλά άλατα στα ούρα και στην όχι και τόσο μεγάλη ποσότητα ουσιών, όπως τα κιτρικά. Ο χυμός του λεμονιού αποτελείται από κιτρικό οξύ και γι 'αυτό είναι ένα μεγάλο εργαλείο, όσον αφορά το φιλτράρισμα των νεφρών. Πίνετε μισό φλιτζάνι χυμό λεμονιού αραιωμένο με επτά φλιτζάνια νερό. Προσθέστε μέλι, αν το θέλετε πιο γλυκό. Καταναλώνετε αυτό το μείγμα σε καθημερινή βάση. Θα πρέπει επίσης να μειώσετε την πρόσληψη αλατιού, να πίνετε περισσότερα υγρά και να τρώτε λιγότερο κρέας και ψάρια.

3. Πονόλαιμος
Ο χυμός του λεμονιού έχει αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες. Επίσης ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι, κάθε φορά που αισθάνεστε πόνους στο λαιμό, πίνετε σπιτική λεμονάδα. Σφίξτε ένα λεμόνι και ανακατέψτε το χυμό που προκύπτει με χλιαρό νερό. Ξεπλένετε το λαιμό σας με αυτό το μείγμα αρκετές φορές την ημέρα.

4. ερεθισμός του στομάχου
Αν ενοχλήστε από φούσκωμα και  οξέα του στομάχου, καταπραΰνετε τα συμπτώματα αυτά με το χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε το χυμό μισού λεμονιού με μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι νερό. Πίνετε αυτό το μείγμα και τα προβλήματά σας θα πρέπει να εξαφανιστούν μέσα σε λίγα λεπτά.

5. Δυσκοιλιότητα
Μπορεί να προκληθεί από τους ακόλουθους λόγους: έλλειψη υγρών, πάρα πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα κλπ Κάνετε ένα μίγμα από ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και ένα ποτήρι χλιαρό νερό. Αναμίξτε όλα τα συστατικά και πιείτε το προκύπτον μίγμα. Καταναλώνετε αυτό το φάρμακο σε καθημερινή βάση, προκειμένου να απαλλαγείτε από την δυσκοιλιότητα.
Σε περίπτωση που σκέφτεστε τις ζημιές στο σμάλτο των δοντιών σας, προσπαθήστε να το προστατεύσετε με τον ακόλουθο τρόπο. Έπειτα από κάθε κατανάλωση ροφημάτων με βάση το λεμόνι, ξεπλένετε το στόμα σας με νερό και πλένετε τα δόντια σας τακτικά μισή ώρα αφού έχετε πιει το ρόφημα με βάση το λεμόνι.

healthyfoodstar

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα