Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Ιαματικό νερό, φτιάξτο μόνος σου.


Ίσως να γνωρίζετε ίσως πάλι όχι, ότι το σώμα του ανθρώπου είναι 72% νερό. Το νερό έχει μνήμη και η μνήμη αυτή, ρέει μέσα στα 

κύτταρά μας και στο αίμα μας, σύμφωνα με επιστήμονες. Που σημαίνει ότι ανάλογα με τι ζωή είχαμε και έχουμε το υγρό μας στοιχείο επηρεάζεται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα.
Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε Ιαματικό νερό για να δημιουργήσουμε μία μορφή κάθαρσης στο σώμα μας ?
Το νερό επηρεάζεται από ακούσματα όπως μουσική, φωνές, καβγάδες, θυμό κλπ. 

Έτσι το νερό που πίνουμε δεν είμαστε σίγουροι αν μας καθαρίζει ή αν μας γεμίζει με επιπλέον πόνο και στεναχώρια.
Αφού γνωρίζουμε ότι το νερό επηρεάζεται από τη δόνηση του ήχου και της σκέψης, θα επέμβουμε εμείς με τον δικό μας τρόπο στο νερό που πίνουμε και θα το μετατρέψουμε σε ιαματικό και θεραπευτικό.
Παίρνουμε ένα γυάλινο μπουκάλι και το γεμίζουμε με νερό. Ύστερα ετοιμάζουμε μία ετικέτα με κόκκινα κεφαλαία γράμματα και γράφουμε θετικά μηνύματα προς το νερό.
Όπως : ΜΕ ΑΓΑΠΗ- ΣΕΒΑΣΜΟ- ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.
Όταν ετοιμάσετε την ετικέτα τοποθετήστε την στο μπουκάλι με τέτοιο τρόπο ώστε το μήνυμα να είναι προς τα μέσα και να επηρεάζει το νερό.
Μπορείτε επίσης να λέτε μία προσευχή την ώρα που πίνεται το νερό σας, όπως «σε ευχαριστώ Θεέ μου». 
Νερό από οργή 
Σίγουρα θα παρατηρήσετε μία αλλαγή στη γεύση του νερού αυτού.
Δεν είναι τυχαίο που το Αγιασμένο νερό είναι διαφορετικό σε σύσταση, δεν χαλάει και μπορεί να καθαρίσει τον χώρο μας από αρνητικές παρεμβολές.

Όσο ευγνωμονούμε για τα τόσο απλά και μικρά πράγματα όπως είναι το νερό, αυτό είναι μία σημαντική «μαγιά» ευημερίας και αρμονίας. Η ευγνωμοσύνη έτσι κι αλλιώς είναι πιστοποιημένη ευτυχία. Το να επιτρέπεται στους εαυτούς σας να πίνεται νερό γεμάτο ευγνωμοσύνη θα σας βοηθήσει πολύ.

Νερό μετά από Heavy metal μουσική 
Νερό μετά από προσευχή Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα