Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Chrome επέκταση αξιοποιεί το YouTube ως μία ισχυρή μουσική υπηρεσία!

Επιτέλους, ένα από τα όνειρα πολλών από εμάς πραγματοποιείται! Η μετατροπή του YouTube σε μία ισχυρή μουσική υπηρεσία είναι γεγονός. Μπορεί πρόσφατα το δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο βίντεο να κυκλοφόρησε συνδρομητική μουσική υπηρεσία και ειδικά διαμορφωμένη σελίδα, ικανοποιώντας αρκετούς μουσικόφιλους, όμως μία Google Chrome επέκταση μας έχει συναρπάσει με τις λειτουργίες της.
Streamus for Google Chrome
Ονομάζεται Streamus, μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε Google Chrome και χάρη σε αυτή μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική μέσω YouTube εύκολα και γρήγορα, χωρίς καν να επισκέπτεστε το Κοινωνικό Δίκτυο, αλλά από οποιαδήποτε σελίδα.

Streamus for YouTube as music service on Google Chrome
Το εικονίδιο του Streamus το οποίο εμφανίζεται στο πάνω δεξί μέρος του Google Chrome μετά την εγκατάσταση της επέκτασης, επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν μέσα στο πλαίσιο μουσικά βίντεο του YouTube και να τα προσθέτουν είτε στο stream στο δεξί μέρος, είτε σε playlists στο αριστερό μέρος. Η διαφορά είναι πως οι playlists αποθηκεύονται και για μελλοντική αναπαραγωγή, ενώ το stream χρησιμοποιείται για προσωρινή αποθήκευση μουσικών κομματιών.
Μπορείτε, λοιπόν, μέσω του Google Chrome να προσθέτετε τραγούδια από το YouTube στο Streamus και να τα ακούτε ενώ πλοηγείστε, χωρίς την ύπαρξη βίντεο. Οι πάρα πολλές λειτουργίες του Streamus επιτρέπουν την μαζική επιλογή μουσικών κομματιών από τα αποτελέσματα της αναζήτησης, την ταξινόμηση τους κατά την αναπαραγωγή, την τυχαία αναπαραγωγή, την επανάληψη μετά το πέρας των μουσικών κομματιών, και γενικότερα όλες τις συχνές λειτουργίες που συναντά κανείς σε μουσικές υπηρεσίες. Θα τις βρείτε όλες εδώ.
Πηγή: The Next Web
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα