Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Η απαγωγή από εξωγήινους που έγινε μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες…

Σκηνή από την ταινία Fire in the Sky του 1993. 

 Όπως παραδέχονται και επίσημα οι αρχές, η συγκεκριμένη είναι η υπόθεση απαγωγής από εξωγήινους για την οποία υπάρχουν τα περισσότερα στοιχεία, τα οποία μάλιστα προκύπτουν από καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων!
 
Αν δεν το γνωρίζατε, πρόκειται για την ιστορία στην οποία βασίστηκε σενάριο Χολυγουντιανής ταινίας το 1993 με τίτλο “Fire in the Sky.”

Στις 5 Νοεμβρίου του 1975, ο Travis Walton, τον οποίο μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, εργαζόταν ως ξυλοκόπος μαζί με άλλους άνδρες στο Εθνικό Δάσος Apache-Sitgreaves στην Arizona των Ηνωμένων πολιτειών, όταν μία σειρά γεγονότων οδήγησαν στην εξαφάνιση του για πέντε μέρες.


O Travis Walton
O Travis Walton

Οι άνδρες της ομάδας των ξυλοκόπων είδαν μια λάμψη μέσα στο δάσος και αμέσως μερικοί από αυτούς, μαζί με τον Walton, έσπευσαν στο σημείο γιατί σκέφτηκαν ότι μάλλον είχε ξεσπάσει πυρκαγιά. Έκπληκτοι, όταν έφτασαν, είδαν ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο που έμοιαζε με δίσκο να αιωρείται πάνω από το έδαφος!

Ο 22χρονος τότε Walton, χωρίς να το σκεφτεί, πλησίασε το ιπτάμενο αντικείμενο και αμέσως εκτοξεύτηκε από αυτό μία αχτίδα, σαν ωστικό κύμα, που τον εκτίναξε στον αέρα και μέτρα μακρυά του.

Πιστεύοντας ότι είχε πεθάνει, οι υπόλοιποι άνδρες τράπηκαν σε φυγή αλλά όταν συνήλθαν μερικές στιγμές αργότερα από το αρχικό σοκ, έτρεξαν πίσω να διασώσουν τον συνάδελφο τους, ο οποίος όμως ήταν άφαντος, όπως άφαντο ήταν και το ιπτάμενο αντικείμενο!

Αρχικά, η αστυνομία θεώρησε ύποπτους τους ξυλοκόπους για την δολοφονία του φίλου τους και ότι σκαρφίστηκαν την ιστορία με το ιπτάμενο αντικείμενο για να την γλυτώσουν, αλλά προς έκπληξη όλων ο Walton εμφανίστηκε 5 μέρες αργότερα και όταν συνήλθε από προσωρινή αμνησία κατέθεσε στις αρχές την ίδια ιστορία με τους συνάδελφους του.

Από εφημερίδα της εποχής.
Από εφημερίδα της εποχής.

Τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη μπορείτε να τις μάθετε και οι ίδιοι, αν παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο το οποίο αποτελεί σχετική διάλεξη του 2011 όπου ο Travis Walton μιλάει για το περιστατικό στο δάσος, τι έγινε όταν οι φίλοι του αποχώρησαν και τον άφησαν μόνο του στο σημείο εκείνο, για την επαφή του με παράξενα όντα, ακόμα και για το εσωτερικό του ιπτάμενου δίσκου!

Στο παρόν, 39 χρόνια αργότερα, ο Walton ανακοίνωσε πως θα ήθελε να περάσει μια ολόκληρη νύχτα στο σημείο του περιστατικού και προσκάλεσε όποιον θα ήθελε να μοιραστεί αυτή την εμπειρία μαζί του. Όπως παραδέχεται, οι επισκέψεις του στο δάσος ήταν ελάχιστες όλα αυτά τα χρόνια και πως ποτέ άλλοτε δεν έγινε μάρτυρας αντίστοιχου γεγονότος.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα