Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ακτινοβολώντας Χαρά




Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πως μπορούν να κρατήσουν αγνή την καρδιά τους σε αυτόν τον τρελό κόσμο. Σε χώρες της Ανατολής έχουν μια πολύ ωραία πρακτική. Μετά το βραδινό γεύμα, η οικογένεια δεν μαζεύεται γύρω απ’ την τηλεόραση να δει προγράμματα με εγκλήματα για τρεις ώρες πριν τον ύπνο. Τα μέλη της οικογένειας κάθονται μαζί και λένε ιστορίες για σπουδαίους ήρωες που αποτέλεσαν παράδειγμα δυνατών αρετών. Ο πατέρας μπορεί να τραγουδήσει ένα τραγούδι ενώ τα μικρά κορίτσια χορεύουν έναν όμορφο χορό. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι σκέφτονται σπουδαίες σκέψεις πριν τον ύπνο.


Μια βραδιά ήμουν καλεσμένος στο σπίτι ενός άνδρα. Δεν τον ήξερα καλά και δεν ήξερα τι να περιμένω. Προς μεγάλη μου ευχαρίστηση, μετά το βραδινό γεύμα έφερε ένα βιβλίο ποίησης. Για τρεις ώρες κάτσαμε μπροστά σε μια ωραία φωτιά και διαβάσαμε Walt Whitman. Όπως περπατούσα πίσω για το σπίτι, μετά δυσκολίας ένιωθα τα πόδια μου στη γη. Ένιωσα τόσο εξυψωμένος. Και ήταν πολύ ενδιαφέρον – την επόμενη μέρα ξύπνησα νιώθοντας πραγματικά χαρούμενος.

Το έχετε παρατηρήσει; Πηγαίνετε σε μια όμορφη συναυλία συμφωνικής μουσικής και την επόμενη μέρα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια. Νιώθετε διαφορετικά στην δουλειά σας και φέρνετε χαρά στους γύρω σας. Εξυψώνετε τους άλλους και βλέπουν ότι είστε ένα πραγματικά μαγνητικό άτομο. Θέλουν να είναι γύρω σας γιατί τους φωτίζετε τη μέρα.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Talks on Agni vol.1 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα