Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΈΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΈΝΟ ΌΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΠΛΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΕΊΤΕ!

αΥΤο που προκειται να δειτε  είναι μια απολύτως θαυμάσια απόδοση ενοσ αποσπασματοσ από τον Carl Sagan συνοδευομενο απο  καταπληκτικά γραφικά των εξερευνησεων του ανθρώπινου είδους στο ηλιακό μας σύστημα.

futurevision

Είμαστε καταπληκτικά πλάσματα, και με τη δύναμη της θέλησης και της έμπνευσης, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.


Παρ' όλα τα υλικά πλεονεκτήματα της, η καθιστική ζωή μας έχει αφήσει νευρικούς, ανεκπλήρωτους. Ακόμα και μετά από 400 γενιές σε χωριά και πόλεις, δεν έχουμε ξεχάσει. Ο ανοικτός δρόμος εξακολουθεί να μας καλεί απαλά, σαν ένα σχεδόν ξεχασμένο τραγούδι της παιδικής μας ηλικίας. Αυτή η έφεση, υποψιάζομαι, έχει ανακαινιστεί σχολαστικά δημιουργημένη από τη φυσική επιλογή ως ουσιώδες στοιχείο για την επιβίωσή μας. 
Μακριά καλοκαίρια, ήπιοι χειμώνες, πλούσιες σοδειές, άφθονο παιχνίδι, κανένα από αυτά δεν διαρκεί για πάντα. Είναι πέρα ​​από τις δυνάμεις μας να προβλέψουμε το μέλλον. Καταστροφικά γεγονότα έχουν έναν τρόπο να έρχονται επάνω μας, να μας πιάνουν απροετοίμαστους.
Ο Χέρμαν Μέλβιλ, στο Moby Dick, μίλησε για περιηγητές σε όλες τις εποχές και τους μεσημβρινούς: «Είμαι βασανισμένος με μια αιώνια φαγούρα για τα μακρινά πράγματα . Μου αρέσει να πλέω σε απαγορευμένες θάλασσες ... "
Ίσως είναι λίγο νωρίς. Ίσως ο χρόνος δεν έχει φτάσει ακόμη. Αλλά αυτοί οι άλλοι κόσμοι- υπόσχονται ανείπωτες δελεαστικές ευκαιρίες.
Σιωπηλά, σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο, περιμένοντας.
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα