Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Αυτά που ίσως δεν ξέρεις για τον ανδρικό οργασμό ...


Μπορεί εύκολα ή δύσκολα να καταλήγει ο καλός σου σε οργασμό, αλλά εσύ τι ρόλο παίζεις και πόσο ενεργά συμμετέχεις σ’ αυτό;


Όπως ο γυναικείος έτσι και ο οργασμός των ανδρών, έχει τα δικά του μυστικά και κάθε γυναίκα που βλέπει τον εαυτό της να ολοκληρώνεται μέσα από την σεξουαλική σχέση με τον σύντροφό της, είναι απαραίτητο να τα γνωρίζει, όχι μόνο για να ελέγχει το “παιχνίδι” αλλά και για να συμμετέχει σ’ αυτό. Ας δούμε λοιπόν καλές μου φίλες τι ακριβώς συμβαίνει με τον οργασμό τους, για να καταλάβουμε πως λειτουργούν και τι είναι αυτό που μπορούμε να κάνουμε.

1. 30 δευτερόλεπτα ή λιγότερο;

Αρχίζοντας λοιπόν αυτή τη λίστα με τα μυστικά - που πιθανόν να μην ξέρεις - για τον ανδρικό οργασμό, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι το τυπικό χρονοδιάγραμμα της κορύφωση ενός άνδρα. Υπάρχει διάχυτη η εντύπωση ότι διαρκεί αρκετά λεπτά, αλλά η αλήθεια σ’ αυτό το θέμα είναι ότι ο μέσος όρος για τον χρόνο οργασμού σε έναν άντρα διαρκεί από 5 έως 30 δευτερόλεπτα.

2. Μπορεί να υποκριθεί;
Ένα άλλο πράγμα για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις, είναι ότι κάποιες φορές ένας άνδρας μπορεί να υποκριθεί έναν έντονο οργασμό. Μην το παίρνεις όμως κατάκαρδα, αυτό δεν σημαίνει ότι ευθύνεσαι απόλυτα εσύ. Όπως συμβαίνει και με μας τις γυναίκες, έτσι και οι άνδρες μπορούν να απολαύσουν πλήρως την σεξουαλική πράξη, χωρίς να φτάσουν σε οργασμό!

3. Τελείως διαφορετικές φάσεις
Αυτό νομίζω ότι είναι ένα από τα λιγότερο γνωστά μυστικά του ανδρικού οργασμού. Ο οργασμός  και η εκσπερμάτωση είναι δυο καταστάσεις που δεν συντελούνται ταυτόχρονα. Στους περισσότερους άντρες η εκσπερμάτωση εμφανίζεται συνήθως μετά από τον οργασμό, ενώ μπορεί να υπάρξει και οργασμός χωρίς  να συνοδευθεί από εκσπερμάτωση.

4. Δύο λεπτά αρκούν για την απογείωση
Πολλές έρευνες για τον ανδρικό οργασμό έχουν δείξει, ότι σε δύο λεπτά ή ακόμα και συντομότερα, οι περισσότεροι άνδρες είναι σε θέση να φθάσουν στο αποκορύφωμα της σεξουαλικής επιτυχίας με αυνανισμό. Οι ίδιοι ερευνητές αναφέρουν, ότι οι άνδρες φθάνουν στο αποκορύφωμά σταθερά, πράγμα το οποίο μόνο το 50% των γυναικών μπορούν να καταφέρουν. Εδώ όμως υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά, οι οργασμοί στους άνδρες είναι πολύ πιο σύντομοι.

5. Τα κοκόρια
Ένα άλλο πράγμα που δεν ξέρεις για τους οργασμούς των ανδρών, είναι  ότι τα “παλληκάρια” μπορεί υπερηφανεύονται ότι οι αντοχές τους δεν έχουν χρονικά περιθώρια. Οι έρευνες όμως έχουν δείξει, ότι για τους περισσότερους άνδρες ο μέσος χρόνος μεταξύ της διείσδυσης και της διέγερσης είναι επτά λεπτά. Υπάρχουν βέβαια πάντα εξαιρέσεις, έτσι μερικοί άνθρωποι μπορούν να φτάσουν στο αποκορύφωμα και μέσα σε δύο λεπτά, αλλά αυτό μπορεί να είναι και συνάρτηση άλλων παραγόντων!

6. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο

Σε έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί με αντικείμενο τον ανδρικό οργασμό, έχει παρατηρηθεί ότι ορισμένοι άνδρες μπορούν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς. Αυτό, δεν είναι ο κανόνας, αλλά παρατηρήθηκε ότι το 15% των ανδρών μπορούν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς με κάποια προσπάθεια κι αυτό είναι αρκετά ασυνήθιστο. Επίσης διαπιστώθηκε, ότι αυτοί οι πολλαπλοί οργασμοί παρά το γεγονός ότι δεν είναι τυπικό δείγμα σεξουαλικής κορύφωσης - δεδομένου ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν συνοδεύονταν από εκσπερμάτωση - εντούτοις είναι εξίσου ευχάριστοι.

7. Επαναφόρτιση της μπαταρίας
Το γεγονός αυτό - σχετικά με τον ανδρικό οργασμό - ποικίλει σε μεγάλο βαθμό από άτομο σε άτομο. Μπορεί να έχεις ακούσει αφηγήσεις ή να έχεις δει σε ταινίες κάποιους άνδρες που ολοκληρώνουν και στη συνέχεια, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είναι και πάλι ετοιμοπόλεμοι! Μην θυμώνεις με τον καλό σου, εάν κι αυτός δεν ανήκει σ’ αυτή την συνομοταξία! Ο έρευνες έχουν δείξει ότι όλοι οι άντρες χρειάζονται κάποιο χρονικό διάστημα για “ανασυγκρότηση” μετά από μια ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη και το χρονικό όριο αυτής της επαναφόρτισης μπορεί να διαφέρει στον καθένα, από λεπτά έως και ώρες.


8. Βρες το δικό του σημείο G
Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να μην ξέρεις , είναι ο σημαντικός ρόλος που παίζει το σημείο G του συντρόφου σου στον οργασμό του. Οι περισσότερες γυναίκες αγνοούν την ύπαρξή του ή μπορεί και να το ξέρουν αλλά δεν έχουν καταφέρει να το εντοπίσουν. Αν λοιπόν θέλεις ο καλός σου να σε ευγνωμονεί για τους απίστευτους οργασμούς που του χαρίζεις, δεν έχεις παρά να τον χαλαρώσεις και να το αναζητήσεις. Ο όγκος του μοιάζει με κάστανο και θα το βρεις ψηλαφώντας στον πρωκτό του, σε βάθος 5-6 εκατοστά.

9. Οι ζώνες της φωτιάς
Ένα τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να εστιάσεις, είναι οι πλέον ευαίσθητες περιοχές του συντρόφου σου. Εάν καταφέρεις να ερεθίσεις κατάλληλα αυτές τις περιοχές, να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι συνταρακτικό! Οι έρευνες έχουν εντοπίσει, ότι οι πιο ευαίσθητες περιοχές στους άνδρες είναι ο χαλινός κάτω από το κεφάλι του πέους, η περιοχή του περινέου ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό, και φυσικά το ανδρικό σημείο G, που δεν είναι άλλο από τον γνωστό μας αδένα του προστάτη.

Ελπίζω να κατάφερα μ’ αυτή τη λίστα να σου λύσω κάποιες απορίες σχετικά με τη λειτουργία του ανδρικού οργασμού. Εύχομαι μέσα απ’ αυτά τα μυστικά, να καταφέρεις να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο την ευχαρίστηση που προσφέρει ερωτική πράξη όχι μόνο στο σύντροφό σου αλλά ανταποδοτικά και σε σένα.   



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα