Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Οι τρόποι που σε χωρίζει ο άνδρας και τι σημαίνουν για το χαρακτήρα του


Οι περισσότεροι άντρες δεν χωρίζουν σαν «πραγματικοί άντρες». Συνήθως προτιμούν τον ευκολότερο δρόμο όπου δε χρειάζεται να εξηγήσουν και να απολογηθούν.

1) Εξαφανίζεται. Η ευκολότερη μέθοδος. Το μόνο που έχει να κάνει ένας άντρας είναι να χαθεί από προσώπου γης. Έτσι δε χρειάζεται να εξηγήσει τίποτα, ούτε να συμμετάσχει σε ενοχλητικές συζητήσεις, ούτε καν να βρει μια καλή δικαιολογία. Συνήθως αυτό το κάνει σε γυναίκες για τις οποίες δε νοιάζεται ή σε γυναίκες που γνώρισε τυχαία και δεν κινούνται στο περιβάλλον του. Μπορεί να διαφωνείτε, αλλά αυτός έχει αποφασίσει πως δεν αξίζετε ούτε μια συζήτηση εξήγησης του χωρισμού. Σίγουρα πρόκειται για μια κίνηση που δηλώνει ασέβεια, αλλά πραγματικά συμβαίνει κάθε μέρα.


2) Προτιμά να αφήνει τη γυναίκα με ψευδαισθήσεις. Αντί να προχωρήσει σε έναν επίσημο χωρισμό προτιμά να αποσυρθεί σταδιακά από τη σχέση. Θέλει να χωρίσει ολοκληρωτικά αλλά δεν έχει αρκετό θάρρος ώστε να τελειώσει τη σχέση. Είναι δειλός. Μπορεί να χωρίσει μαζί σας είτε στέλνοντάς σας ένα μήνυμα στο κινητό είτε μέσω μιας ξαφνικής ανακοίνωσης στο face book.


3) Ο απατεώνας. Προτιμά να απιστεί σε μια σχέση. Αυτός ο άντρας δε σας σέβεται όσο πρέπει και δεν έχει τη δύναμη να σας ζητήσει να χωρίσετε. Είναι ένα από τους χειρότερους χαρακτήρες. Με τη συμπεριφορά του μπορεί να σας εξαντλήσει συναισθηματικά, σωματικά και ψυχικά επειδή προτιμά να εξυπηρετεί τις δικές του εγωιστικές επιδιώξεις. Στο μυαλό του τοποθετεί τον εαυτό του πάνω από εσάς.


5) Ό πραγματικός άντρας.Αποτελεί για τους άντρες τον πιο δύσκολο τρόπο να χωρίσουν μια γυναίκα. Αυτός ο τύπος άντρα θα σας πει την αλήθεια. Σας σέβεται και θα σας μιλήσει. Θα σας μιλήσει ακόμα και όταν αρχίσει να διαπιστώνει πως η σχέση σας οδηγείται σε αδιέξοδο. Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της τεχνικής χωρισμού είναι η υπευθυνότητα με την οποία ο άντρας αντιμετωπίζει το χωρισμό. Ακόμα και αν του ζητήσετε να προσπαθήσετε να σώσετε τη σχέση σας αυτός δεν θα υποχωρήσει αν μέσα του έχει ξεκαθαρίσει πως η σχέση τελείωσε. Δε θα δεχτεί να σας χρησιμοποιήσει για να λάβει επιβεβαίωση ή για να καλύψει στιγμές μοναξιάς.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα