Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Χίλιες γυναίκες αποκαλύπτουν τι τους αρέσει στο σεξ

Άντρες ακούστε καλά…
1000 γυναίκες αποκαλύπτουν τι τους αρέσει στο σεξ
Ο Charles J. Orlando καλεί τους απανταχού άντρες της υφηλίου ν’ ανοίξουν τα αυτιά τους και να μάθουν τι αρέσει τελικά στις γυναίκες.
Οι άντρες το προσπαθούν, αλλά κάποιοι δε λένε να καταλάβουν. Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες στο σεξ; Θέλουν τα κεράκια για ρομαντικό φωτισμό ή λιωμένο κερί να στάζει πάνω τους; Θέλουν να τους κάνουν γλυκό έρωτα ή παθιασμένο σεξ; Ρώτησα 1.000 γυναίκες τι είναι αυτό που θέλουν από τους άντρες στο κρεβάτι και μου είπαν την ωμή αλήθεια.

10. Αργό γδύσιμο…
«Θέλω να με γδύνει αργά, να με ξετυλίγει σαν δώρο» — Debbie B.
«Θέλω να πηγαίνει τόσο αργά μέχρι να μην αντέχει άλλο. Και θέλω να τον βλέπω να με θέλει. Με τρελαίνει»— Michelle S.
Συχνά, τα ζευγάρια μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό. Κάτι που αρκετές φορές λειτουργεί γιατί εδώ που τα λέμε αυτό είναι το ωμό πάθος. Η αποπλάνηση όμως μπορεί και πρέπει να γίνεται σε αργούς ρυθμούς και να μην υπάρχει βιασύνη. Αποκάλυψε το σώμα της αργά και άσε τα μάτια, τα χέρια και το στόμα σου να κάνουν τα πάντα.
9. Σεξ σε δημόσιους χώρους
«Το ενδεχόμενο να σε πιάσουν είναι πολύ ερεθιστικό. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κανονικά σεξ σε δημόσιους χώρους αλλά λειτουργεί έτσι και αλλιώς. Ξεκίνησα να βγαίνω χωρίς να φοράω εσώρουχο ώστε να κάνουμε πράγματα όπου και να βρισκόμαστε» — Erika D.
Μπορεί να μη θέλει όντως να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο (δεν είναι και ό,τι καλύτερο να συλληφθεί), αλλά το ενδεχόμενο να σας δει κάποιος είναι ερεθιστικό για πολλές γυναίκες.
8. Δώσε σε εκείνη τον έλεγχο
«Μου αρέσει πολύ να έχω τον έλεγχο. Όχι κάθε φορά, αλλά κάποιες φορές. Απλά θέλω να κάνω πράγματα πάνω του. Πράγματα που τον ευχαριστούν, αλλά παράλληλα  του δείχνουν ότι δεν έχει εκείνος τον έλεγχο, αλλά εγώ»-Karen W.
Η εξουσία μπορεί να είναι αφροδισιακό για πολλούς ανθρώπους, άντρες και γυναίκες.
7. Role-playing
«Τρελαίνομαι όταν φοράει τη στολή του ναυτικού. Δεν τον ήξερα τότε, είναι λίγο διαφορετικό και οι άντρες με στολές με ανάβουν»—Jessie L.
Το να υποδύεσαι ένα διαφορετικό άτομο από αυτό που είσαι μπορεί να σε απελευθερώσει. Βάζοντας απλά μία στολή ή παίζοντας ένα ρόλο μπορεί να διώξει αναστολές και ανασφάλειες που μπλοκάρουν την απόλαυση.
6. Ποικιλία κίνησης
«Υπάρχουν φορές που θέλω να κινείται αργά με αγάπη και φροντίδα. Και άλλες στιγμές το θέλω γρήγορο, σκληρό και επιθετικό»— Paula B.
Πάνω από το 80% των γυναικών, δήλωσε ότι έκανε σεξ με άντρα που ήξερε μόνο μία ταχύτητα: τη γρήγορη. Για την ακρίβεια, η έκφραση που χρησιμοποίησαν ήταν «bam-bam-bambambam». Οι γυναίκες ψάχνουν ποικιλία στην κίνηση  και θέλουν από τους άντρες να χρησιμοποιούν παράλληλα τα χέρια, τη γλώσσα και το στόμα τους και γενικώς να είναι περιπετειώδεις.
5. Εκείνη είναι τα πάντα
«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μασάζ στην πλάτη και τα πόδια μου με baby oil»- Yolanda K.
«Τρελαίνομαι όταν προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να με κάνει να τελειώσω»- Fran U.
«Θέλω να με κοιτάει κατευθείαν μέσα στα μάτια, ειδικά κατά τη διάρκεια της διείσδυσης»-Samantha D
Θέλει να νιώθει ιδιαίτερη και επιθυμητή. Θέλει να την κακομαθαίνεις. Πάρε το χρόνο σου και κάνε τα πάντα για εκείνη και να δεις που κάποια στιγμή θα είναι πρόθυμη να ανταποδώσει.
4. Κατέβα χαμηλά, τώρα και πάντα.
«Μου αρέσει όταν κατεβαίνει χαμηλά αλλά κυρίως μου αρέσει να ξέρω ότι θέλει να με γευτεί. Είναι πολύ ερεθιστικό»-Anna G.
Σύμφωνα με διάφορες έρευνες περίπου το 75% των γυναικών δεν τελειώνει μόνο με τη σεξουαλική πράξη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να την αφήσεις ανικανοποίητη.
Ο στοματικός έρωτας είναι ένα ειδική περίπτωση. Όταν αφήνεις έναν άνθρωπο να γευτεί το σώμα σου δημιουργείται μία συνθήκη εμπιστοσύνης. Και αυτή η εμπιστοσύνη μπορεί να σου προσφέρει μία απίστευτη φυσική και πνευματική απόλαυση. Συμπέρασμα; Κατέβα χαμηλά…
3. Πάρε τον έλεγχο.
«Σταμάτα να περιμένεις από εμένα να πάρω τον έλεγχο. Με θέλεις; Έλα πάρε με!»-Lona T.
«Μου αρέσει πολύ να μου τραβάνε τα μαλλιά. Θέλω να ξέρω ότι έχει τον έλεγχο»-Kris R.
Το 91% απάντησε ξεκάθαρα: Θέλουν έναν άντρα-αρχηγό στην κρεβατοκάμαρα. Έναν άντρα με αυτοπεποίθηση, ικανό και παθιασμένο. Και αυτή η απάντηση ήρθε από όλους τους τύπους γυναικών.
2. Τα προκαταρτικά ξεκινούν εκτός της κρεβατοκάμαρας
«Ξεκινάει κατευθείαν. Μπαίνουμε στην κρεβατοκάμαρα και περιμένει να είμαι έτοιμη και να αρχίσω να χτυπιέμαι»-Monica F.
«Κάνε με να σε θέλω»-Fran T.
«Η εξυπνάδα ενός άντρα είναι το πιο διεγερτικό χαρακτηριστικό»- Juanita G.
Η διέγερση μία γυναίκας συνήθως ξεκινάει πολύ πριν συνειδητοποιήσει ότι συμβαίνει. Ερεθίζεται από μία ματιά, μία πρόταση, την εξυπνάδα, ακόμα και από την προθυμία του να ακούσει χωρίς να γίνεται επικριτικός. Η αποπλάνηση είναι τέχνη και απαιτεί προσπάθεια. Πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου πάνω της. Θέλει να νιώθει σημαντική και ποθητή. Η πιο ερωτογενής ζώνη μίας γυναίκας είναι το μυαλό της και τα λόγια, οι πράξεις ενός άντρα είναι τα τέλεια εργαλεία για τα πιο αποτελεσματικά προκαταρκτικά.
1. Φίλα την. Φίλα την πραγματικά.
«Θέλω να με φιλάει παθιασμένα. Αργά. Θέλω να νιώθω ότι με αγαπάει και με θέλει»-Marta L.
«Φίλα τα χείλια μου! Φίλα τα πόδια μου! Φίλα το λαιμό μου! Φίλα τα χέρια μου! Και σε παρακαλώ….φίλα με όταν κάνουμε έρωτα»-Michelle N.
Τι θέλει σε ένα φιλί: Ξεκίνα ευγενικά. Άσε το στόμα σου να κινείται όσο σου το επιτρέπει και δώσε βάση στις αντιδράσεις της. Ελαφριά φιλιά στα μάγουλα και το λαιμό θα σου δώσουν έξτρα πόντους καθώς αυτές οι περιοχές συνήθως αποφεύγονται. Στην αρχή, θα σου σύστηνα απαλά χάδια και στην πορεία έντονα αγγίγματα. Το timing είναι το παν. Ξεκίνα με αργούς ρυθμούς και μείνε έτσι μέχρι να σου δώσει σημάδι για πιο γρήγορες κινήσεις. Φίλα τα χείλια της, τα μάγουλά της, τις βλεφαρίδες, το λαιμό της μέχρι να σου το κάνει ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να κρατηθεί ούτε ένα λεπτό παραπάνω.
Φίλα την στον τοίχο, φίλα την από το κάθισμα του αυτοκινήτου, στο μπάνιο. Απλά φίλα την. Και μην ξεχνάς και αυτά τα σημεία του σώματός της: τον αυχένα της, τον αστράγαλό της, τον καρπό της. Κάνε το αργά και αισθησιακά και θα ξεκλειδώσεις το πάθος της.  
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα