Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Το ΕΚΑΒ αναλαμβάνει την παράδοση των τιμολογίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών


ekav2
Σε μονάδες του ΕΚΑΒ θα αναθέτει στο εξής την παράδοση την τιμολογίων του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα, στην οποία αναφέρεται σε «σειρά δυσάρεστων περιστατικών τα οποία θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί αν υπήρχε ένας απινιδωτής πρόχειρος».
«Πρόκειται για ένα ανεξήγητο, ωστόσο υπαρκτό φαινόμενο το οποίο έχει τύχει σε πολλούς συναδέλφους αλλά και σε εμένα προσωπικά» εξήγησε  ο κ. Βασίλειος Αλεξανδρής, πρόεδρος του Δ.Σ.Α. «Έχεις φέρει σε πέρας με επιτυχία μια υπόθεση, συνήθως συμβουλευτικής φύσης και έχεις κανονίσει συνάντηση με τον πελάτη προκειμένου να κανονίσετε αυτό που λέμε “το οικονομικό”. Μετά τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και την ψιλή κουβέντα, του τείνεις το τιμολόγιό σου απολύτως ήρεμα. Ξάφνου το πρόσωπό του ασπρίζει, το βλέμμα του θολώνει και πιάνει την καρδιά του με τα δύο του χέρια.
Αναστατωμένος, τηλεφωνείς στην Άμεση Βοήθεια προκειμένου να προλάβεις τα χειρότερα. Δυστυχώς δεν προλαβαίνεις πάντα. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ δεν ήρθαν έγκαιρα και ανθρώπινες ζωές χάθηκαν» διηγείται εμφανώς ταραγμένος ο κ. Αλεξανδρής.
Μέσα από σχετική έρευνα, προέκυψε πως μεγάλο ποσοστό πολιτών δεν είναι επαρκώς ενημερωμένο για το σύνηθες κόστος της παροχής νομικών υπηρεσιών. Από το δείγμα 300 χιλιάδων Αθηναίων που ρωτήθηκε μόνο το 3% απάντησε σωστά, ενώ περισσότεροι του 50% έπεσαν έξω ακόμα και στην τάξη μεγέθους. Όταν ενημερώθηκαν για τις πραγματικές τιμές οι περισσότεροι απάντησαν πως «θα προτιμήσουν το Google για σύμβουλο».
Η συνεργασία του ΕΚΑΒ με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών αναμένεται να ξεκινήσει από τον ερχόμενο Δεκέμβριο για να προλάβει την εορταστική περίοδο ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και άλλοι δικηγορικοί σύλλογοι της επικράτειας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα