Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ – ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΕΡΒΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ !!! Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ…ΣΕ ΡΟΛΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ… ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ (ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ & ΗΠΕΙΡΟ) ΜΕ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ !!! (ΝΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

xylo-alvania-servia

ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ…ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ. Δείτε τις απίστευτες σκηνές που οργάνωσε ο αδελφός του πρωθυπουργου της Αλβανίας:

Όλα ξεκίνησαν με το ματς στο 41ο λεπτό όταν στον ουρανό του Βελιγραδίου έκανε την εμφάνισή του ένα ελικοπτεράκι. Είναι πάνω του μια σημαία. Ήταν η σημαία της “Μεγάλης Αλβανίας” (η οποία απεικονίζει ως μέρος της Αλβανίας την Ήπειρο, την Κέρκυρα, μέρος της Μακεδονίας, τη Σερβία, τα Σκόπια και το Κόσοβο). Ο Αλεξάντρ Μίτροβιτς την κατέβασε και τότε ξεκίνησαν όλα.


Άγριο ξύλο μεταξύ των παικτών, γιατί οι διεθνείς της Αλβανίας αντέδρασαν όταν ο Σέρβος παίκτης κατέβασε τη σημαία! Οι παίκτες της Αλβανίας “έπεσαν” πάνω του για να του πάρουν τη σημαία, οπαδοί της Σερβίας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ένας από αυτούς γρονθοκόπησε Αλβανό παίκτη και τα επεισόδια γενικεύτηκαν σε χρόνο dt.



Η αστυνομία έβγαλε όλους τους φιλάθλους από τον αγωνιστικό χώρο, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι διαιτητές αποφάσισαν να συνεχιστεί ο αγώνας.
Η αλβανική ομοσπονδία ωστόσο ζήτησε να εκκενωθεί το στάδιο για να επιτρέψει την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της. Το αίτημα αυτό απορρίφθηκε και έτσι ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και το θέμα παραπέμπεται στην UEFA.
.
Οι παίκτες των φιλοξενούμενων αποφάσισαν να αποχωρίσουν αλλά φτάνοντας στη φυσούνα τους περίμεναν κάποια “καλά παιδιά” με άγριες διαθέσεις!
Οι εικόνες είναι δύσκολο να περιγραφούν. Είναι ίσως από τα πιο άγρια επεισόδια που έχουν γίνει σε ευρωπαϊκό γήπεδο. Το πιο τρομακτικό είναι ο λόγος. Και η αντίδραση των παικτών της Αλβανίας. Ξύλο μεταξύ παικτών, μεταξύ εκείνων που υποτίθεται ότι πρέπει να δείχνουν ψυχραιμία για να μην “φουντώνουν” το πλήθος.
.
Το παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2016 διακόπηκε. Λίγη σημασία έχει…
Ο αδερφός του πρωθυπουργού…
Και ποιος είναι ο υπεύθυνος για όλα αυτά; Σύμφωνα με την σερβική αστυνομία ο αδερφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα! Ο Όλσι Ράμα συνελήφθη ως υπεύθυνος του επεισοδίου με τη σημαία και μάλιστα συνελήφθη ενώ βρισκόταν στην εξέδρα των επισήμων όπου καθόταν αντιπροσωπεία από την Αλβανία.
.
Η αστυνομία, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας, έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Όλσι Ράμα προκάλεσε το επεισόδιο.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα