Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ – ΚΙ ΟΜΩΣ…


Πολλοί ξέρετε ένα ή δύο πράγματα για την …πράξη, αλλά διαβάστε παρακάτω μερικές έξτρα πληροφορίες που – κατά πάσα πιθανότητα- δεν γνωρίζετε:
1 Η πλήρης αποχή από το σεξ μπορεί να προκαλέσει
μείωση του μεγέθους του πέους. «Αν δεν κάνουμε τίποτα για να διατηρούμε τη φυσιολογική στύση, θα έχουμε βράχυνση του πέους,” λέει ο Δρ Tobias Kohler. Χωρίς τακτική στύση του πέους, αυτό μπορεί να γίνει μέχρι και δύο εκατοστά μικρότερο.
2 Σύμφωνα με το National Bureau of Economic Research (=Εθνικό Γραφείο Οικονομικών Ερευνών), το σεξ κάνει τους ανθρώπους τόσο ευτυχισμένους όσο αν είχαν $ 100.000.
3. Οι εξωτικές χορεύτριες βγάζουν περισσότερα χρήματα όταν έχουν ωορρηξία λόγω της απελευθέρωσης φερομονών.

4. Είναι τόσο σπάνιο ένα ζευγάρι να έχει οργασμό την ίδια στιγμή, που 42% των ζευγαριών πιστεύουν ότι έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να δουν ένα εξωγήινο από το να βιώσουν αυτή την εμπειρία.
5. Δεν ακούγεται σαν κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει οποιαδήποτε ευχαρίστηση, αλλά 51%  των γυναικών έχουν οργασμό, ενώ κάνουν κοιλιακούς.
6 Παρά το γεγονός ότι δεν είναι αληθινά, μερικοί άνθρωποι νιώθουν πραγματικά μια φυσική έλξη για κούκλες και αγάλματα. Λέγεται αγαλματοφιλία
7 Αν ένας άνδρας είναι δεξιόχειρας, σε αυτή την πλευρά βρίσκεται και ο μικρότερος όρχις του. Για τους αριστερόχειρες, είναι η αριστερή πλευρά.
8 Πριν κάνετε σεξ, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να φορέσετε ένα ζευγάρι κάλτσες, γιατί είναι πιο πιθανό να φτάσετε σε οργασμό όταν έχετε ζεστά πόδια.
9 Αν και είναι μικρό, είναι σίγουρα ταχύτατο: Το σπέρμα ταξιδεύει με 12.5μέτρα/δευτερόλεπτο όταν εντοπίζει το ωάριο.
10 Το σεξ είναι μια καλή προπόνηση: κατά μέσον όρο μπορεί να κάψετε μέχρι και 144 θερμίδεςτη φορά.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα