Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Σε πανικό το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία για το δημοψήφισμα της Σκωτίας

Με κομμένη την ανάσα θα παρακολουθήσουν σήμερα τα αποτελέσματα των exit polls
Με κομμένη την ανάσα θα παρακολουθήσουν σήμερα τα αποτελέσματα των exit polls
Αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο να πρέπει να αλλάξει επωνυμία και ύφος βρίσκεται το ιστορικό ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στην πλατεία Συντάγματος, σε περίπτωση υπερίσχυσης του "ναι" στην ανεξαρτησία της Σκωτίας στο σημερινό δημοψήφισμα.
Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως ήδη ενημερώθηκε το προσωπικό αλλά και η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου με τον πλέον επίσημο τρόπο που σκόρπισε τον πανικό - μέσω διαβήματος της "σκιώδους" πρεσβείας της Σκωτίας στην Ελλάδα - θα απαιτηθεί η μετονομασία του από «Μεγάλη Βρετανία» σε «Βρετανία». Το ίδιο θα ισχύσει και για την ξενοδοχειακή μονάδα του Ναυπλίου.

Πλήθος προβλημάτων αναμένεται να προκύψουν στην εξυπηρέτηση των απαιτητικών και εύπορων πελατών, από τις αξιώσεις που προβάλουν οι Σκωτσέζοι επί των ουίσκι που σερβίρονται στους χώρους του ξενοδοχείου και προέρχονται από τα εδάφη τους.
Σημειώνεται ότι ορισμένες από τις ακριβότερες ετικέτες του δημοφιλούς αλκοολούχου ποτού, έχουν ως «πατρίδα» τους τη Σκωτία. Υπολογίζεται ότι μόνο από την επιβολή δασμών επί των φιαλών το λειτουργικό κόστος του ξενοδοχείου θα αυξηθεί κατακόρυφα απειλώντας έτσι θέσεις εργασίας.
Ωστόσο αυτός δεν είναι ο μόνος «πονοκέφαλος» υπαλλήλων και διοίκησης, καθώς μια πιθανή «υποβίβαση» όπως την χαρακτηρίζουν, της αίγλης του ξενοδοχείου στο οποίο εργάζονται θα πλήξει άμεσα το στάτους των ίδιων και θα προξενήσει πλήθος παρεξηγήσεων και παράπλευρων απωλειών.
«Και τι θα απαντάω όταν με ρωτάνε; Ότι δουλεύω στη Βρετανία;» διερωτάται ο υπεύθυνος καθαριότητας της προεδρικής σουίτας. Μαζική εξάλλου αναμένεται να είναι και η φυγή των πελατών στο διπλανό και πιο... αριστοκρατικό ξενοδοχείο King George.
Σύμφωνα με πληροφορίες του theblob.gr, σε περίπτωση επικράτησης των πολέμιων της απόσχισης της Σκωτίας από τη Μεγάλη Βρετανία και υποστηρικτών του στέμματος, οι υπάλληλοι του αθηναϊκού ξενοδοχείου σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μεγαλειώδες πάρτι στα υπόγεια των εγκαταστάσεων του και μέσω των μυστικών τούνελ να κάνουν το "γύρο του θριάμβου" πανηγυρίζοντας μέχρι πρωίας με ξέφρενο χορό και τραγούδια, πίνοντας μηλίτη και τσάι μέχρι να λιποθυμήσουν.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα