Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Πότε είμαστε ευάλωτοι σε υποβολές;



Προσοχή στις μεταϋπνωτικές υποβολές – μας επηρεάζουν όσο δεν φανταζόμαστε:

Μπορεί να νομίζουμε ότι όσα είμαστε, όσα θέλουμε, όσα κάνουμε, όσα αισθανόμαστε και όσα σκεφτόμαστε είναι “δικά μας”, όμως κάλλιστα θα μπορούσαμε να λειτουργούμε μέσα από μεταϋπνωτικές υποβολές που έχουμε δεχθεί, κάτι πολύ συχνό. Οι διαφημίσεις, για παράδειγμα, με τις υποβολές που βάζουν στο νου των ανθρώπων, μέσα από εικόνες, συναισθήματα και ήχους, δημιουργούν συχνά τεχνητές ανάγκες και μπορεί ν’ αρχίσουν να επιθυμούν κάτι που δεν χρειαζόντουσαν καν.

Ευάλωτοι σε μεταϋπνωτικές υποβολές είμαστε όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση φόβου, θυμού, απληστίας, λαγνείας, κατάθλιψης, όταν είμαστε άρρωστοι αλλά και κουρασμένοι. Γι’ αυτό προσοχή σε όσα κανείς παρακολουθεί στην τηλεόραση, το διαδίκτυο και το ραδιόφωνο όταν βρίσκεται στις παραπάνω καταστάσεις.

Όταν κανείς χαλαρώνει και παρακολουθεί τηλεόραση, είναι έτσι κι αλλιώς ευάλωτος στον βομβαρδισμό των ερεθισμάτων και των υποβολών που αυτή κάνει. Το βράδυ ειδικά πριν κοιμηθεί κανείς, πρέπει να προσέχει τι παρακολουθεί και τι ερεθίσματα μπαίνουν στο υποσυνείδητό του, γιατί κατά τη διάρκεια του ύπνου θα βρεθεί σε ανάλογα πεδία.

Κατά τη διάρκεια του σεξ επίσης αλλά και όταν κανείς πίνει αλκοόλ ή καταναλώνει ουσίες, χημικά, χασίς και άλλα ναρκωτικά, και όταν γενικά είναι θολωμένη και μειωμένη η συνείδηση, είναι εξαιρετικά ευάλωτος σε υποβολές.

Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στις μεταϋπνωτικές υποβολές, καθώς δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα ο συνειδητός νους. Έτσι πρέπει να αποφεύγεται η επαφή τους με αρρώστους και να μην συζητιούνται θέματα αρνητικά και ασθενειών μπροστά τους, καθώς μπορεί να εντυπωθούν στο υποσυνείδητό τους και να τα εκδηλώσουν.


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα