Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Επτά μυστικά για “μη βαρετή” ερωτική ζωή

Επτά μυστικά για «μη βαρετή» ερωτική ζωήΈνας από τους κυρίαρχους φόβους του σύγχρονου άνδρα είναι μήπως χαρακτηριστεί «βαρετός εραστής» από την ή τις παρτενέρ του. Πέρα από τα… προφανή, δηλαδή τις επιδόσεις και την αντοχή κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, μια γυναίκα ζητάει και αρκετά άλλα πράγματα για να βάλει καλό βαθμό. Κι όχι απαραιτήτως ρομαντισμό και ερωτική ατμόσφαιρα, κάτι που είναι απαραίτητο για να ανέβει η λίμπιντο, αλλά πολλές φορές μοιάζει ξεπερασμένο, ειδικά για ζευγάρια που είναι πολύ καιρό μαζί.  Ποια είναι, λοιπόν, τα «περιφερειακά» μυστικά του καλού εραστή;
Θράσος
Δεν ζητάει ποτέ λεκτικά την άδεια για να δοκιμάσει κάτι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενέρωτο από το αινιγματικό βλέμμα και τα συνεχή «μπορώ να…» ή «θα ήθελα να…». Ο σωστός εραστής στην αρχή δοκιμάζει και στη συνέχεια καταλαβαίνει από τις αντιδράσεις και όχι από τις λέξεις. Αναγνωρίζει τι μπορεί να είναι αποδεκτό και τι όχι, δεν χρειάζεται να του το παραδώσουν και γραπτώς, ούτε να το συμφωνήσουν με συμβόλαιο πριν καταλήξουν στις περιπτύξεις.

Απρόβλεπτο
Το ρολόι και οι συνήθειες δεν είναι καθόλου καλός σύμβουλος σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο καλός εραστής δεν προγραμματίζει ποτέ τις κινήσεις του διότι δεν πρέπει και η παρτενέρ του να γνωρίζει τι θα ακολουθήσει. Αν έχετε συνηθίσει π.χ. να ασχοληθείτε με τα προκαταρκτικά για πέντε λεπτά, την επόμενη φορά αφιερώστε ένα τέταρτο. Η αλλάξτε τη ροή των πραγμάτων, όπως τα’ χετε βάλει στο μυαλό σας.
Επτά μυστικά για «μη βαρετή» ερωτική ζωήΠάθος
Το μηχανικό σεξ ικανοποιεί μόνο φυσικές ανάγκες και δεν προσφέρει ευχαρίστηση. Το πάθος κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης είναι το αλατοπίπερο που νοστιμεύει το φαγητό και κάνει τις γυναίκες να αποζητούν τις στιγμές μαζί σας. Σε αντίθεση με αυτά που πιστεύουν οι περισσότεροι άνδρες, το… μέγεθος δεν μετράει από μόνο του, θέλει και το κατάλληλο… περιτύλιγμα.
Δεκτικότητα
Δεν χρειάζεται να καταπολεμάται μόνο η χρονική ρουτίνα, αλλά και η… εργομετρική. Αν υπάρχει πρόβλημα ανοιχτής επικοινωνίας λόγω ντροπής, μη διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, να της αφήσετε σημειώσεις για το τι θα θέλατε να σας κάνει την επόμενη φορά που θα βρεθείτε. Παρακολουθήστε προσεκτικά τη σκέψη της και… ανταποκριθείτε. Αν δεν το κάνετε εσείς, το πιθανότερο είναι να βρεθεί κάποιος άλλος.
Τόπος
Αν, σε άσχετη συζήτηση, σας παροτρύνει να βάψετε το ταβάνι σας διότι ο σοβάς έχει επτά ραγίσματα, είναι καιρός να σκεφτείτε και άλλους τόπους, εκτός από το κρεβάτι. Ο καλός εραστής λειτουργεί παντού, από τον καναπέ και το χαλί μέχρι το τραπέζι της κουζίνας ή τη μπανιέρα.
Επτά μυστικά για «μη βαρετή» ερωτική ζωήΑνοιχτό μυαλό
Και με τις φαντασιώσεις τι γίνεται; Με τα παιχνίδια ρόλων; Φαίνονται πολύ προχωρημένα για σας; Ξέχωρα από το ότι είναι απολύτως φυσιολογικά, ενεργοποιούν αφάνταστα τη σεξουαλικότητα ανάμεσα σε ζευγάρια που βρίσκονται καιρό μαζί. Απλώς φανταστείτε μια ιστορία που σας ενδιαφέρει και τους δύο και ενσαρκώστε την όσο πιο πειστικά μπορείτε. Θα περάσετε τέλεια.
Φωνές
Η ομιλία στο σεξ είναι θέμα γούστου και προτίμησης, όμως οι περισσότερες γυναίκες απολαμβάνουν τα λόγια. Όχι την πολυλογία, βέβαια, αλλά ούτε και τον… όρκο σιωπής. Με την ποσότητα θα βγάλετε κάποια στιγμή άκρη, το θέμα είναι και το… περιεχόμενο. Εκεί είναι που πραγματικά θα πρέπει να υψώσετε τις κεραίες σας για να καταλάβετε τι αυξάνει τη σεξουαλικότητα και τι τη ρίχνει.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα