Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Πράσινοι τρελοί Τσελιγκάδες!…


TseligkadesΌταν οι Τσελιγκάδες του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, η λογική έχει ήδη φύγει τρέχοντας…
Όλα αυτά που βλέπουμε στο επί της ουσίας μουμιοποιημένο αυτό κόμμα, είναι απόρροια της κατάντιας που έχουν φτάσει όλοι εκεί μέσα. Όλοι αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν ακόμα να δίνουν παραστάσεις με την ανάλογη επιτυχία του παρελθόντος.
Πέρα όμως από την κατρακύλα των πράσινων Τσελιγκάδων, πιο σημαντικό είναι ίσως η ξευτίλα του πόπολου που τρέχει από πίσω τους. Το να είσαι σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την 3ηΣεπτεμβρίου, άντε να πούμε ότι ακόμα σκέφτεσαι τον Ανδρέα Παπανδρέου και ως γνήσιο γκαζόν, τρέχεις να σε πατήσουν τα αφεντικά.
Μα να είσαι εκεί και να χειροκροτείς τον Γιωργάκη γιατί δεν πας -δικαιολογημένα μεν- τον άχρηστο και επικίνδυνο Βενιζέλο, τι να πω! Να επιβραβεύεις αυτόν που σε κορόιδεψε και συνωμότησε εις βάρος σου για να γιουχάρεις τον άλλον, είναι κάτι πολύ άρρωστο.

Όσο για τα συνθήματα «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό» και «Γιώργο γερά να φύγει η Δεξιά», δε χωρά σχολιασμός.
Κάποτε διαβάζαμε το «Προσοχή μην πατάτε, έχουμε φυτέψει Κνίτες», τώρα δηλαδή, τι πρέπει να λέμε;
Με όλα αυτά που ακούστηκαν λοιπόν υπέρ του Γιωργάκη και του να πέσει η Δεξιά -ακόμα και την ώρα της ομιλίας του Βενιζέλου-, έγιναν η αφορμή για να τα πάρει το παιδί και να μας πει ότι θα τα πουν την Τετάρτη 3/9ου και ότι θα μιλήσει με ειλικρίνεια.
Το κακό είναι ότι πήρε χαμπάρι η «αλήθεια» αυτά που είπε και μαζί με τη «λογική» την κοπάνησαν για να μην εκτεθούν!
Μου άρεσε και η αφίσα που υπήρχε πίσω από τους ομιλούντες και είχε επάνω τη λεζάντα: «από τον ΑΝΕΝΔΟΤΟ στην ΑΛΛΑΓΗ» με την φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου. Έτσι που το πάνε, θα γίνουν χειρότεροι από το ΚΚΕ. Κανείς δε θα καταλαβαίνει πια τι λένε ή τι εννοούν…
Μετά και από αυτά τα τραγελαφικά που έγιναν και θα γίνουν στη συνέχεια στο ΠΑΣΟΚ, σε αυτό το απόκομμα που παίζει με τη μοίρα μας, δεν είναι να χαλάμε και πολύ φαιά ουσία για να απαντήσουμε στο ερώτημα «Ωρε που πάμε ρε, που πάμε!».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα