Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Βίωσέ το, έτσι θα το μάθω!

FireHorse

Μη μιλάς για τη φωτιά, αν η φλόγα της δεν βγαίνει από μέσα σου, αλλά απλά σε έχει καψαλίσει κάποια στιγμή. Αν κάποτε γνώρισες τη φλόγα, αλλά δεν έγινες ποτέ σου εσύ φλόγα, διέδωσε την εικόνα της για να γνωρίσουν και άλλοι ότι υπάρχει, όμως μην κάνεις σαν να έχεις τη βιωματική εμπειρία της! Βλέπεις, αυτός που είναι φωτιά, λάμπει σαν το πυρωμένο ατσάλι, ενώ αυτός που μόνο τη γνώρισε, είναι μαυρισμένος από το καψάλισμα!

Μη μιλάς για το κύμα,
 αν ποτέ σου δεν το καβάλησες! Αν το είδες και το ένοιωσες, διέδωσε ότι υπάρχει, ώστε να παροτρυνθούν και άλλοι να βρουν πως να το καβαλήσουν, αλλά μη γίνεσαι δάσκαλος του κύματος! Τη δύναμη του ωκεανού δεν θα την τιθασεύσεις έτσι! Ρεζίλι μπορεί να γίνεις! Βλέπεις, αυτός που καβαλάει τα κύματα είναι πάντα στεγνός, ενώ αυτός που μόνο το γνώρισε, είναι μούσκεμα!

Μη μιλάς για την ιδέα, αν ακόλουθός της δεν μπορείς να γίνεις. Από παπαγαλάκια έχουμε γεμίσει, αυτό που λείπει είναι άνθρωποι που ζουν τις ιδέες. Διάδωσε την ιδέα για να την ακούσουν και άλλοι, αλλά μην προσποιείσαι ότι την κατέχεις. Βλέπεις, αυτό που τελικά είσαι, φωνάζει τόσο πολύ, που κανείς δεν ακούει το τι λες!
Δημήτρης Νομικός συγγραφέας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα