Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Αυτά είχα να πω….

231BOOM
Παντού ακούω για τη διαφορετικότητα….σε λαούς σε ανθρώπους σε παιδιά ακόμα και σε ζώα. Ράτσες απο δω ράτσες απο κει, η πιο άρια, η ποιο χριστιανική η πιο ισλαμική! Να σας πω κάτι!Βαρέθηκα! Βαρέθηκα τις ετικέτες στους ανθρώπους….και στα ζώα. Στα μπάσταρδα, που κατά γενική ομολογία είναι και τα πιο έξυπνα! Στα παιδιά που το χρώμα τους αλλάζει, στο φουκαρά που μου καθαρίζει το τζάμι, και στο τύπο που τρέχει στη Ποσειδώνος με το Μερσεντές τζιπ του. Ποια η διαφορά; Καμιά…..καμιά διαφορά.

Εμείς τους ξεχωρίσαμε, βασισμένοι στο κοινωνικό μας πρότυπο, αυτό που μας έδωσαν απλόχερα κάποιοι, και εμείς το μασάμε ακόμα σαν κατσίκια! Μπήκαν και άλλα στις ετικέτες. Τα κιλά, η ομορφιά, η εξυπνάδα, ακόμα και η μουσική που ακούς! Τα προγράμματα που παρακολουθείς στη τηλεόραση! Έλα μωρέ τι να περιμένεις απ” αυτή που βλέπει την Ανίτα! Έλα μωρέ αυτή είναι διακόσια κιλά! Έλα μωρέ αυτοί είναι όλοι αβάφτιστοι….βρωμάνε οι άθεοι! Έχετε ακούσει κάτι πιο γελοίο απ” αυτό! Οι άθεοι βρωμάνε! Ε δεν είμαστε καλά…..καθόλου καλά! 


Που να δείτε τα γέλια τώρα στην εκκλησία αφού όλο και περισσότεροι γονείς μελλοντικά θα δίνουν το όνομα του παιδιού τους χωρίς την καθιερωμένη βάπτιση! Θα βρωμάει ο τόπος! Αφού αρνήθηκαν να δεχτούν το πολιτικό γάμο, και απαιτούν το θρησκευτικό, για τη βάφτιση καλά να πάθουν! Μη χάσουμε τα φράγκα….όχι για το Θεό! Ας αφήσουμε τη Θρησκεία, αυτοί καλά περνάνε με το Θεό, που τον τραβολογάνε σαν το λάστιχο προσπαθώντας να τον φέρουν στα μέτρα τους, και ας πιάσουμε τις μαγικές στιγμές, που ζούμε αυτή τη στιγμή.

Τι καλό θα ακούσουμε σήμερα; Πόσες βόμβες έπεσαν στη Γάζα….πόσα φουκαριάρικα έπλυναν με το αίμα τους τα βρώμικα μυστικά και των δυο λαών; Για μένα δεν υπάρχουν μόνο Ισραηλινοί κακοί….αλλά και Παλαιστίνιοι επίσης! Στο ίδιο μέτρο, στο ίδιο μέγεθος! Δίπλα μας εξελίσσεται άλλος πόλεμος….Ουκρανία Ρωσία….μια χαρά….κοντά στη πόρτα μας….άντε να δούμε αν ζεσταθούμε φέτος με το φυσικό αέριο! Εμπάργκο στους Ρώσους…..χεστήκαμε λέει ο Πούτιν και φωτογραφίζεται με το ζώο του αγκαλιά.

 Ποιος δεν είδε τη περίφημη φωτο του! Ο Ομπάμα αγκαλιά με το κανίς γελάει…..και όλοι εμείς κλαίμε! Αφρική….άσε εδω η κολόνια με τη μυρωδιά του οχετού καλύπτει το πλανήτη γη! Και είναι πολλά ακόμα, τόσα πολλά που μπορώ να γράφω για ώρες…και πάλι θα ξεχάσω τα περισσότερα! 

Ας πάμε στα δικά μας….σε εμάς στην αγαπημένη μας μιζέρια, την ανεργία μας, την καθημερινότητα πασπαλισμένη απο πανικό, τα βουβά δάκρυα των ανθρώπων, μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς την απλυσιά τους, τη κατάθλιψη, τις γυναίκες που έχασαν πια κάθε λάμψη, και ένα απλό μανικιούρ τις κάνει ευτυχής!

 Γέμισαν τα σπίτια κομμώτριες με 5 έως 10 ευρώ, οι καναπέδες με μανικιουρίστες καθισμένες στα χαμηλά σκαμνάκια, άδειασαν τα καρότσια του Σ.Μ. τα ράφια έγινα σαν τις βιτρίνες….πολλά βλέπουμε λίγα αγοράζουμε….οι γιαγιάδες επιστρατεύτηκαν, κάτι αποθήκες σπιτιών έγιναν δωμάτια για να μπουν μέσα οι υπερήλικοι που διέμεναν στα γηροκομεία και πλήρωναν με τη σύνταξη τους….τώρα μπήκε στο πορτοφόλι της νοικοκυράς…..τι να κάνουν οι άνθρωποι….πρέπει να ζήσουν!

Και μη χειρότερα….αλλά η τηλεόραση δίνει ιδέες για το καθημερινό μας φαγητό! Βέβαια….εμ να μην ξέρουμε πως να φτιάξουμε ένα σολωμό….μια γκανάς βρε αδερφέ! Γέμισαν οι οθόνες λαχταριστά πιάτα, και οι άχρηστοι δοκιμάζουν όλο λαγνεία τα πιάτα, αδιαφορώντας για τα πολλά εκατομμύρια, που φάτε μάτια ψάρια! Ποιος έδωσε αυτή την ιδέα ρε παιδιά; Σε μια χώρα που τα παιδιά της, ζαλίζονται απ” τη πείνα….ποιος ανεγκέφαλος σαδιστής, φτιάχνει εκπομπές με φαγητά και γλυκά;

 Έρημα παιδάκια θύματα μιας παράλογης τάξης πραγμάτων που τελειωμό δεν έχει…παραπληροφόρηση, αμορφωσιά, χαμένα ιδανικά μια πατρίδα, που παλεύει μέσα στη λάσπη της στάχτης, όχι να σηκωθεί…όχι….αν ήταν έτσι χαλάλι! Αλλά μου φαίνεται πως το πάλεμα που βλέπω, δεν είναι τίποτα περισσότερο απο κίνηση…ναι μια κίνηση και μάλιστα σπασμωδική! Δεν έχει πάτο το βαρέλι…..αλλά και να είχε εμείς δεν το έχουμε δει ακόμα! Τώρα το πότε….ε αυτό θα μας το πει η Βασιλειάδου σαν καφετζού!

Μια ευχή….μια καλή ευχή….να είμαστε άνθρωποι…τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Μόνο άνθρωποι με αισθήματα, και αν δούμε το διπλανό μας, όποιος και να είναι αυτός, να θέλει βοήθεια….ας του τη δώσουμε….πάντα η καλοσύνη ανταποδίδει τα χρέη της! Άει στο καλό τα είπα και ησύχασα….η μάλλον τα έγραψα…..τώρα αν τα γράψετε και εσείς τι να σας πω! Βοήθεια μας!
Θεοδώρα Ατζεμιάν
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα