Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ο Τρελαντώνης (είμαι ο Θεός)


Μιλώντας χθες στο συνέδριο του Economist, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είπε:«Κάποιοι δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν και βουλευτές της ΧΑ,τέτοιος αμοραλισμόςχέρι χέρι με τους χρυσαυγίτες οι δήθεν δημοκράτες,αντιστέκονται γιατί θέλουν να μείνουν ανεξέλεγκτα τα κυκλώματα που λεηλατούν το δημόσιο πλούτο», οπότε οι παρευρισκόμενοι βρέθηκαν σε αμηχανία, αφού ήταν σίγουροι ότι μιλάει για τη Νέα Δημοκρατία.

 Αφού ο Αντώνης Σαμαράς διευκρίνισε ότι μιλάει για το ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, με τη βοήθεια του Τάκη Μπαλτάκου και του Γιώργου Μουρούτη, βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Χρυσή Αυγή, οπότε όλοι κατάλαβαν ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται υπό την επήρεια πολύ σκληρών ναρκωτικών.

Στη συνέχεια, ο κ. Σαμαράς είπε ότι «όποιος ζωντανός οργανισμός δε μπορεί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον, πεθαίνει.»

Ο Αντώνης Σαμαράς εξομολογήθηκε ότι έχει σταματήσει να μιλάει με τον Θεό – που ήταν φίλος του -, γιατί ο Θεός δεν πιάνει μία πια μπροστά του και συνέστησε σε όλους τους Έλληνες να φτιάξουν μια κιβωτό και να κλειστούν μέσα, γιατί σκοπεύει να προκαλέσει κατακλυσμό και να τους εξαφανίσει από προσώπου γης.

Αν δεν το καταλάβατε ήδη, αυτό που έκανε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν να απειλήσει ανοιχτά τους Έλληνες πολίτες ότι εάν δε γίνουν κλέφτεςψεύτεςρουφιάνοι και τσιράκια του καθεστώτος που έχει φτιάξει για τη χώραθα τους αφανίσει. 

Ταυτόχροναήταν το κύκνειο άσμα ενός παντελώς σαλταρισμένου δυνάστη που σύντομα θα μαςαπασχολεί μόνο όταν εκλιπαρεί για έλεος μπροστά στο ενδεχόμενο δημόσιου λιθοβολισμού.

Κύκνειο άσμα, τρόπος του λέγειν. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Μην ξεχνάμε πως ο Χίτλερ αυτοκτόνησε μόλις λίγες ώρες πριν μπει ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο. 

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Ο Αντώνης Σαμαράς έχει βαλθεί να μας αποδείξει ότι η Πηνελόπη Δέλτα δεν έγραψε τον Τρελαντώνη για τον αδερφό της αλλά για τον δισέγγονό της. Δεν εξηγείται αλλιώς.)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα