Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Filedrop : Ασύρματη μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστών και κινητών


Η καλύτερη εφαρμογή που υπάρχει αυτή τη στιγμή για την μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστών αλλά και μεταξύ υπολογιστών και κινητών. 

Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να θέλετε να μεταφέρετε αρχεία ασύρματα από τον ένα υπολογιστή στον άλλο  η από τον υπολογιστή σε ένα κινητό τηλέφωνο ή και μεταξύ δύο κινητών και προβληματίζεστε με τις ρυθμίσεις που θα πρέπει να κάνετε κάθε φορά για να το επιτύχετε, αυτό μέχρι σήμερα αφού με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από τον ένα υπολογιστή στον άλλο ή από τον υπολογιστή σας σε IPhone ή από IPhone στον υπολογιστή σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμμία απολύτως ρύθμιση.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι λειτουργεί χωρίς να πρέπει να έχετε απαραίτητα σύνδεση στο internet και εξαρτάται μόνο από την IP ή το WiFi που χρησιμοποιείτε για να συνδέσετε ταυτόχρονα τους υπολογιστές σας. Το FileDrop είναι διαθέσιμο για τα Windows, για Mac OS και Iphone,για τους φίλους με κινητά Android  θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμη μέχρι την έλευση της επίσημης έκδοσης.
ΒΗΜΑΤΑ

1) Κατεβάστε το πρόγραμμα και τρέξτε το και στους δύο υπολογιστές, ή στον υπολογιστή και στο Iphone ανάλογα ώστε να βρεί αντιστοιχα η μία συσκευή την άλλη και κάτω από το μενού της εφαρμογής θα εμφανίσει το όνομά τους

2)Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μεταφέρετε στον άλλο υπολογιστή ή iphone και  ρίξτε τα με τη μέθοδο του Drag and Drop (σύροντας τα με το ποντίκι σας) μέσα στο παραθυράκι του προγράμματος. Όπως θα δείτε εμφανίζεται η ένδειξη Waiting στην εφαρμογή μας που σημαίνει ότι θα πρέπει από τον άλλο υπολογιστή ή κινητό να κάνουμε αποδοχή.



3)Πατήστε Accept από τον άλλο υπολογιστή ή Iphone και περιμένετε λίγο μέχρι να κατέβουν τα αρχεία σας.






Εξ ορισμού τα αρχεία θα αποθηκευτούν στον φάκελο λήψεις του υπολογιστή που τα στείλαμε, κάτι που όμως μπορούμε να αλλάξουμε  επιλέγοντας  Change folder (αφού πατήσουμε επάνω στο κουμπί του Download) και να ορίσουμε σε ποιό φάκελο θέλουμε να τα αποθηκεύσουμε. Ασφαλώς το ίδιο ακριβώς μπορεί να γίνει και αντίστροφα από τον άλλο υπολογιστή:

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Mac OS X, IPhone, IPod 


  

 



lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα