Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

«Η Προφητεία από το Μπλε Φως»... Μέρος Πρώτο

Το μπλε φως



Υπάρχει μια αλλαγή που συντελείται στη συνείδηση, στη συλλογική συνείδηση, κάθε 2.000 χρόνια. Επίσης, μία αλλαγή συντελείται στη συλλογική συνείδηση της γης. Γιατί η γη είναι μία ύπαρξη που ζει και αναπνέει. Κι αυτή επίσης έχει την εμπειρία μιας αλλαγής, κάθε 24.000 χρόνια. Τώρα, και οι δύο αλλαγές συμπίπτουν. Μπαίνουμε στην Εποχή του Υδροχόου (για την ανθρωπότητα) και στην Εποχή του Κουαλιντού (για το πεδίο της γης). [«Κουαλιντού» : η πλησιέστερη λέξη που αντιπροσωπεύει τη συγκεκριμένη ηχητική δόνηση].
΄Οπως υπάρχουν 12 σημεία του ζωδιακού, σε σχέση με την κατανόηση της αστρολογίας πάνω στο πεδίο της γης, υπάρχουν τα 24 ζωδιακά σημεία της οικουμένης.
΄Οπως ένας άνθρωπος έχει ένα ιδιαίτερο ζώδιο στο οποίο γεννήθηκε, έτσι και για τη γη υπάρχει ένα ζώδιο ανάμεσα στα ζωδιακά σημεία της οικουμένης. Το όνομα «Κουαλιντού» είναι το ζωδιακό σημείο αυτής εδώ της οικουμενικής εποχής, που τις διεργασίες της περνάει η γη.
Η προφητεία από το μπλε φως έρχεται μέσα από μπλε φως που κατευθύνεται στο πεδίο της γης.
Το μπλε, επίσης, στην εσωτερική σημασία του, συμβολίζει τηνυπnρεσία. Είναι η νέα εποχή του «πώς μπορώ να υπηρετήσω περισσότερο». ΄Ετσι, στο μπλε φως ενυπάρχει η προφητεία της υπηρεσίας προς άλλους.
Η γη δεν θα καταστραφεί. Χρειάζεται να καταλάβουμε ότι η γη είναι μέρος ενός γαλαξιακού συστήματος. Ακόμα κι αν στην πλειοψηφία τους οι άνθρωποι έχουν αποκλείσει από τη συνείδησή τους τη σύνδεση που έχουν με τις γαλαξιακές κοινότητες, η γη διατηρεί τη σύνδεσή της με αυτές.
Η γη δεν θα καταστραφεί, αλλά θα παραμείνει μέρος της γαλαξιακής κοινότητας, της συμπαντικής κοινότητας.
Η γη κάνει την επιλογή της να υψώσει τη δόνησή της σε μία δόνηση τέταρτης διάστασης, σε μια μακρά διαδικασία.
΄Αρα η γη δεν θα επιτρέψει η ίδια την καταστροφή της. Αν δεν προσφερόταν βοήθεια (ενν. από τις μη ενσαρκωμένες ψυχές οδηγών, Διδασκάλων, κ.λπ), το μυαλό της ανθρωπότητας, στην παρούσα κατάστασή του, θα επιχειρούσε πράγματι να καταστρέψει τον πλανήτη με την ενέργεια τηςαπληστίας. Η «μόλυνση» αυτή άρχισε την «εποχή της εκβιομηχάνισης». Ο πλανήτης έχει την ικανότητα να αυτοκαθαριστεί και αυτό θα γίνει, είτε με τη συγκατάθεση της ανθρωπότητας είτε χωρίς.
Εκείνοι που θέλουν να μετακινήσουν τη δόνησή τους προς μία δόνηση αγάπης, θα συμπλεύσουν με τη δόνηση της γης.
Εκείνοι που δεν θέλουν, θα επιλέξουν ν' αφήσουν αυτό το συγκεκριμένο σχολείο και να ταξιδέψουν σ' ένα άλλο σχολείο για να συνεχίσουν τις σπουδές τους. (Αυτοί είναι όσοι αρνούνται την καρδιά, όσοι επιλέγουν να μείνουν προσκολλημένοι στο μυαλό, σε μία κατάσταση στενο-χώριας που θα την ονομάζαμε «συνείδηση του Νεάντερταλ»). Και πάλι είναι προσωπική επιλογή το τι επιλέγει κανείς να κάνει.
Το προς τα πού έλκεται μία ψυχή, σε ποιο συγκεκριμένο σχολείο, είναι ανάλογο με τη δόνησή της. Αυτό το συγκεκριμένο σχολείο, η «γη», εξελίσσεται τώρα, υψώνοντας τη δόνησή του. Αυτοί που αντιτίθενται στο να υψώσουν τη δική τους δόνηση, δεν σημαίνει ότι κατακρίνονται. Θα μετακινηθούν σε άλλο σχολείο, γιατί η γη δεν θα διατηρήσει το φυσικό τους σώμα.
Εκείνοι που αρνούνται το φως - δηλαδή την καρδιά - θα έχουν την εμπειρία των όσων προανήγγειλαν πολλοί προφήτες αναφερόμενοι στο τέλος αυτής της εποχής. (Αποκάλυψη - Νοστράδαμος).
Το μήνυμα είναι ότι όλοι, απ' άκρη σ' άκρη της γης, θα αισθανθούν την αλλαγή, δηλαδή τη διαδικασία καθαρισμού. Δεν θα συμφωνούν όλοι μ' αυτήν. Αλλά θα γίνει, έστω κι έτσι!

΄Ενας κύκλος κλείνει και ανοίγει ένας άλλος.

Το μέλλον της Γης και των ανθρώπων
΄Εχει γραφεί από παλιά στις Γραφές ότι οι λεγόμενοι «ταπεινοί» θα κληρονομήσουν τη γη. Δεν είναι όμως παρά μια μετάφραση που έχει χάσει το νόημά της. Γιατί το «ταπεινοί» αναφέρεται στην ενδυνάμωση του εαυτού χωρίς το εγώ. (...)
Η «κληρονομιά της γης» έρχεται να δει τη γη σαν μάνα που γεννάει. Γιατί είναι από τη μάνα Γη και τον πατέρα Ουρανό που γεννιέται η ανθρωπότητα. Μέσα απ' αυτή τη γέννα, μέσα απ' αυτή τη διαδικασία, της ζωής, αρχίζει η κατανόηση της εξέλιξης του Θεού μέσα στον εαυτό. (...)
Καθώς ο καθένας σας θα ψάχνει μες στην καρδιά του, θα οδηγηθεί να δουλέψει γι' αυτή τη δημιουργία ...  Επειδή η ανθρώπινη συνείδηση έχει την τάση να μπαίνει στο φόβο, έχει μεγάλη σημασία αυτά τα λεγόμενα «κέντρα», αυτές οι λεγόμενες «κοινότητες», να μην ανήκουν προσωπικά σε ένα άτομο, αλλά να συγκεντρωθεί εκεί μια συλλογική ενέργεια στην υπηρεσία όλων, του ενός προς τον άλλο. ΄Οπου δεν θα υπάρχει κάποιος αρχηγός που θα λέει στους άλλους πώς να ζήσουν, αλλά να μπορεί ο καθένας να συμφωνήσει για το μοίρασμα της καρδιάς, που είναι η έκφραση του τι νιώθει κανείς χωρίς το φόβο της κατάκρισης. Αυτό οδηγεί στη σύμπνοια την οποία αληθινά αντιπροσωπεύει η εποχή του Υδροχόου.





Εμείς, ο Γιόνα, θα ταξιδέψουμε σε κάθε τέτοιο κέντρο ανά τον κόσμο σας και θα 
βοηθήσουμε. Δεν πρόκειται να πούμε σε κανέναν πώς να ζήσει΄ δεν το 'χουμε κάνει
 ούτε πρόκειται ποτέ να το κάνουμε. Σκοπός μας είναι μόνο να προσφέρουμε
 βοήθεια. Είμαστε εδώ για να διδάξουμε τους μαθητές πώς να γίνουν δάσκαλοι. 
Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε στο άνοιγμα της καρδιάς΄ όχι στα 
δημιουργήματα του μυαλού, αλλά στο άνοιγμα της καρδιάς, έτσι ώστε πραγματικά
 να κυλήσει ανεμπόδιστα ο δεσμός της αγάπης όπως συνέβαινε στη χώρα του Μου.
 Εκείνος ο κύκλος τώρα επανέρχεται. Είναι ένας θεραπευτικός κύκλος: όπως η γη
 βρίσκεται σ' έναν κύκλο θεραπείας, έτσι κι η ανθρωπότητα βρίσκεται σ' έναν κύκλο
 θεραπείας.


«Η Προφητεία από το Μπλε Φως»...Μέρος Δεύτερο





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα