Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Θα πληρώσεις τελικά πιο ακριβά τη... βλακεία σου!

Υποσχέθηκαν κάτι δωρεάν κι όλοι χάρηκαν! Κανείς δεν έκανε τον κόπο να δει πόσο κοστίζει ΆΜΕΣΑ κι ΈΜΜΕΣΑ το 'δωρεάν'. Η λέξη δωρεάν ήταν αρκετή να βρει σύμφωνη την πλειοψηφία. Μόνο χλευασμοί και αστεϊσμοί έγιναν για το θέμα. Καμία όμως έρευνα για το πόσες παγίδες κρύβονται τελικά...
Picture
Αυξημένος κατά 10 εκατ. ο προϋπολογισμός για το "δωρεάν" WiFi - Στη «Διαύγεια» η πρόσκληση στους φορείς - Πλήρωνε το δώρο σου, ανόητε!!!
Ξέρουμε ότι μας διαβάζει πολύς κόσμος. Και ξέρουμε ότι η ανταπόκριση της AllNewz με τη συλλογή υπογραφών προς τον Σαμαρά δεν ήταν η αναμενόμενη. Που σημαίνει, ότι πολλοί ή δεν πείστηκαν από τους κινδύνους που πολλές φορές έχουμε αναδείξει από το ιστολόγιο μας ή, ακόμα χειρότερα, τους παραβλέπουν μπροστά στην ευκολία του "δωρεάν ίντερνετ".

Τελικά το "δωρεάν" θα το πληρώσεις όχι με 15 εκατ. αλλά με 25 εκατ. Και είτε είναι κρατικά, είτε κοινοτικά, ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι στα 25 εκατομμύρια ευρώ, αντί των 15 που είχε παρουσιαστεί αρχικά.

Με την υλοποίηση του έργου, αφού πρώτα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και δημιουργηθεί δίκτυο σημείων, όλοι οι πολίτες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε 4.000 υπαίθριους ή και κλειστούς δημόσιους χώρους σε όλη την επικράτεια, όπως πλατείες, πεζόδρομοι, παιδικές χαρές, δημοτικές βιβλιοθήκες, μουσεία κλπ. Η επιλογή των σημείων (wi-fi hotspots) αρχικά, αφορά χώρους από 302 Δήμους της χώρας (σε σύνολο 325) που υπέδειξαν οι ίδιοι, 100 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, και 200 χώρους λιμένων και μαρινών. Σημειώνεται ότι κάποιοι δήμοι, μεταξύ αυτών και ο Δήμος Αθηναίων - ο μεγαλύτερος- ΔΕΝ μετέχουν στο πρόγραμμα, είτε γιατί έχουν ήδη υλοποιήσει δικό τους πρόγραμμα για την παροχή ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, είτε γιατί το υλοποιούν τώρα, άρα... άλλα κονδύλια εκεί!

Μετά έχουν σκοπό να επεκτείνουν το πρόγραμμα και σε χώρους μεγάλης έκτασης, ειδικού ενδιαφέροντος και ειδικών τεχνικών και λειτουργικών απαιτήσεων δικτύου και εξοπλισμού, (χώροι εκδηλώσεων ή τουριστικού ενδιαφέροντος, ανοιχτοί αθλητικοί χώροι κλπ). Μήπως και σχολεία και πανεπιστήμια, όταν στο εξωτερικό ΤΑ ΞΥΛΩΝΟΥΝ γιατί έχουν πια πεισθεί ότι βλάπτουν σοβαρά την υγεία;

Μην τα βάζεις ούτε με τους άλλους, ούτε με το σύμπαν όταν η δική σου αδιαφορία προκαλεί τα "λάθη" και τις παγίδες. Εμείς ενημερώνουμε, αλλά την τελική ευθύνη την έχεις εσύ και αποκλειστικά εσύ. Θες ελεύθερο ίντερνετ που θα σε γεμίζει ακτινοβολία, ενώ στο μεταξύ θα σε παρακολουθεί; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - να θυμάσαι μόνο ότι ήταν ΔΙΚΉ ΣΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΉ. Μην μου κλαίγεσαι αύριο ούτε για την αύξηση του καρκίνου, ούτε για την δήθεν κλιματική αλλαγή, ούτε γιατί η Μέρκελ και ο Ομπάμα παρακολουθούν πολίτες!!!


ΓΙΝΕ ΕΠΙ ΤΈΛΟΥΣ 
Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα