Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Εσωτερική Κάθαρση


Όλοι οι άνθρωποι χρειάζεται να κατανοήσουμε την αναγκαιότητα της κάθαρσης του εαυτού, την αναγνώριση της προσωπικής αλήθειας, την απελευθέρωση φόβων του συστήματος των πεποιθήσεων, αλλά κυρίως την ατομική επίγνωση και ένωση του εαυτού με το όλον. Όλοι μας στοιβάζουμε άχρηστες ενέργειες που μας απομακρύνουν από την πραγματική  ουσία, τον ρόλο και τον σκοπό της ύπαρξής μας.
Έχοντας την πρόθεση της κάθαρσης μπορούμε να καθαρίσουμε, να συγχωνεύσουμε, να ενώσουμε, να  φωτίσουμε και να θεραπεύσουμε όλα μας τα σώματα. Ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στην ανάπτυξη, εξέλιξη και πνευματική εξύψωση του εαυτού μας.

Η κάθαρση είναι η ενέργεια της φωτιάς του φωτός που καίει ενεργειακά σκουπίδια και έχει την ιδιότητα να φωτίζει τα πάντα γύρω της. Η κάθαρση αφορά την ψυχή, την προσωπικότητα, τα ζώα, χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς αλλά και τη φύση γενικότερα. Κάθε ζωντανή ύπαρξη πάνω στη γη και όχι μόνο. Όλα τα ενεργειακά πεδία και διαστάσεις αυτής της ύπαρξης. Αφορά κόσμους της δικής μας πραγματικότητας και κόσμους άλλων συχνοτήτων.    
Η ενέργεια της κάθαρσης ανοίγει τον δρόμο στην ψυχή για να ολοκληρώσει το έργο της πάνω στη γη. Καθαρίζοντας, φωτίζοντας και μεταλλάσσοντας όλα τα κατώτερα κέντρα, πεδία και διαστάσεις του είναι της. Έτσι μαθαίνει να συμπορεύεται συνειδητά με το πνεύμα.
Ως άνθρωπος επιλέγει να φέρει περισσότερο φως στη ζωή του. Βασικός στόχος του είναι να αποδεχτεί, να απομακρύνει και να μεταλλάξει συνειδητά κάθε τι άχρηστο  αλλά δικό του, που έχει δημιουργηθεί και υπάρχει στο παρελθόν, στο παρόν ακόμα και στο μέλλον. 
Η ιερή ενέργεια της κάθαρσης ρέει σαν μια βροχή με χιλιάδες ακτίνες φωτός που ξεπλένουν, θεραπεύουν και μετουσιώνουν όλα όσα καταπονούν την ψυχή και το σώμα. Φωτίζουν κάθε σκοτεινό σημείο της προσωπικότητας, αντιστάσεις του εγώ και αρνητισμό, που φέρνουν στασιμότητα, καταγραφές και πεποιθήσεις, που μπλοκάρουν την ελευθερία και την εξέλιξη. Η ενεργοποίηση της συγκεκριμένης ενέργειας του φωτός δίνει κίνηση στον καθαρισμό του εαυτού και του όλου, προσφέροντας σε διαφορετικά επίπεδα, την αφύπνιση πολλών δυναμικών διαφάνειας και καθαρότητας.
Εξισορροπεί το εγώ τοποθετώντας τον ανώτερο εαυτό και την ψυχή ως καθοδηγητές στην ύλη.
Καίει σκεπτομορφές, σκιές  που ο ίδιος ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει βασισμένες στο φόβο.
Προσφέρει την επίγνωση και φωτίζει τον σκοτεινό εαυτό από τις επιλογές του παρόντος και του παρελθόντος, στο πεδίο της διττότητας.
Καθαρίζει ενεργειακές επιθέσεις που συνδέονται απόλυτα με την ψυχή μέσα από μια παράλληλη με την τωρινή της πραγματικότητα.
Αποκόβει ενεργειακούς λώρους που την κρατούν δέσμια των συμπεριφορών της. Μετουσιώνει δικές της σκοτεινές οντότητες  σε φωτεινές.
Γίνεται μια συνειδητή χρήση και μια κατανόηση των αρχέτυπων ενεργειών για την συνειδητοποίηση των διαφορετικών πλευρών του εαυτού. Δουλεύοντας ο καθένας με τα αρχέτυπα μέσα του, παρατηρεί συμπεριφορές που χρειάζονται απελευθέρωση και θεραπεία έτσι ώστε να φέρει την ύψιστη δυναμική στην καθημερινότητά του.
Απελευθερώνει εγκλωβισμένες ψυχές που βρίσκονται στα κατώτερα αστρικά πεδία ανοίγοντας τον δρόμο προς το φως.
Φέρνει στην επιφάνεια το εσωτερικό παιδί βγάζοντάς το από την καταπίεση και τιμωρία, που αρνητικές συμπεριφορές της προσωπικότητας το έχουν φυλακίσει. Μεταλλάσει τα συναισθήματα σε φωτεινά, θεραπεύοντας τα αρνητικά με έναν τρόπο εστίασης στην αιτία του καθενός φόβου, ανασφάλειας, θυμού ή ενοχής.
Μεταφέρεται άχρονα μέσα στις ενσαρκώσεις διεισδύοντας στο σημείο αυτό, που η ψυχή είναι έτοιμη να διαχειριστεί και να δώσει λύση ολοκλήρωσης σε ό,τι αφορά την  ενσάρκωσή της τώρα, αλλά και για όλες τις προηγούμενες.
Έτσι μέσα από απόλυτη προστασία στηρίζει την ψυχή σε όλη τη διαδικασία που χρειάζεται. Να μπορεί να μπει συνειδητά και να δει, μέσα από τις αστρικές προβολές της ποια εργασία κάθε φορά να κάνει, ανακαλύπτοντας την δική της αλήθεια σε όλες τις εκδηλώσεις της.
Έρχεται σταδιακά η αναγνώριση της ύπαρξης του εαυτού και σε άλλους κόσμους, πέρα από το ανθρώπινο πεδίο. Δίνεται η γνώση που κάθε φορά είναι απαραίτητη για το επόμενο βήμα, η συνειδητή γνώση δίνει το κατάλληλο αποτέλεσμα, το άγνωστο είναι που φέρνει τον φόβο.
Γνωρίζοντας και καθαρίζοντας έτσι ένα-ένα τα πεδία μας ανοίγουμε την αντίληψη, διευρύνουμε τη συνειδητότητα, ανεβάζοντας την δόνησή μας σε ανώτερα επίπεδα ύπαρξης, πέρα από το τρισδιάστατο.
Όλοι οι άνθρωποι είναι συγχρόνως δάσκαλοι και μαθητές του εαυτού τους αλλά και του συνόλου. Αυτό σημαίνει πως όλοι εκπαιδεύονται και όλοι δίνουν μαθήματα ανάλογα με τους σκοπούς τους. Ο καθένας όμως αποτελεί μια μοναδικότητα, έχει ένα δικό του μονοπάτι ολοκλήρωσης. Έχει την δική του αλήθεια. Για να την εκφράσει όμως και να καταφέρει να φτάσει στο στόχο του χρειάζεται το σύνολο, την ενότητα. Αρχικά την ενοποίηση των δικών του δυνάμεων, σε συνάρτηση όμως με τις δυνάμεις του όλου. Έτσι ανοίγεται ο δρόμος για την πραγμάτωση του σκοπού του καθενός, κανείς δε μπορεί να πορευτεί μόνος, γιατί αποτελεί μέρος όλου του συστήματος. Αποτελεί μέρος όλης της δημιουργίας, συνδέεται με όλα, επηρεάζει και επηρεάζεται από όλα.
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι μέσα στη δημιουργία του πλάνου μας υπάρχουν τα κατάλληλα εφόδια, εργαλεία για να φέρει σε πέρας η ψυχή το έργο της, έρχεται πάντα προετοιμασμένη για ό,τι καλείται να αντιμετωπίσει. Ποτέ δεν είναι μόνη έχει τα πάντα, όλα όσα χρειάζεται και αν υπάρχει κάπου δυσκολία είναι η δική της πρόκληση, δοκιμασία και επιλογή, κανείς άλλος δεν έχει την ευθύνη, από κανέναν δεν απειλείται.  Αυτή η γνώση είναι απαραίτητη για όλους, είναι κοινή για όλους. Πίσω από την κάθε δημιουργία κρύβεται σοφία, φως και αγάπη, κανείς δεν είναι μόνος σε αυτό το ταξίδι. Όλοι έχουμε τις δικές μας προστατευτικές ενέργειες καθώς και τους κατάλληλους ανθρώπους κοντά μας, έτοιμους να προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά. Οι προστατευτικές ενέργειες είναι αγγελικές μορφές, πνευματικοί οδηγοί και δάσκαλοι που περιμένουν υπομονετικά τη συνειδητή πρόθεση, την αποδοχή και την άδεια, μια δική μας ενεργοποίησή και αφύπνιση, τότε η υποστήριξη είναι μεγάλη και η διαδικασία γίνεται όσο το δυνατό ανώδυνη.
Όλα ορίζονται από τον καθέναν, από εμάς εξαρτάται, από τις αντιστάσεις μας, πόσο έτοιμοι είμαστε να παραδώσουμε τον έλεγχο και να παραδοθούμε με εμπιστοσύνη. Πόσο πιστεύουμε στη δύναμή μας, εάν έχουμε θάρρος να δούμε την αλήθεια του εαυτού μας. Πόσο πραγματικά θέλουμε να απαλλαγούμε από τις ενέργειες του παρελθόντος, οδηγώντας τη ζωή μας με καθαρότητα, διαφάνεια και ελευθερία. Πόσο διατεθειμένοι είμαστε να αποδεχτούμε και να συγχωρέσουμε τον εαυτό μας, με όλα τα λάθη και τις αδυναμίες του. Αναγνωρίζοντας το θεό μέσα μας, αποδεχόμαστε και τη δύναμη του δημιουργού που κατέχουμε. Γινόμαστε οι ίδιοι αγάπη και αυτό εκδηλώνουμε γύρω μας. Μπαίνοντας έτσι στο φωτεινό μονοπάτι μας, στην τροχιά του δικού μας σύμπαντος, στη συγχρονικότητα της δικής μας ενεργειακής ροής και δημιουργίας.
Όταν γινόμαστε αυτόφωτοι, αυτούσιοι, αληθινοί, ένα με όλα, μπαίνουμε μέσα στη συμπαντική ροή, σε μια ενέργεια συγχρονικότητας, η οποία φέρνει μπροστά μας απίθανες συμπτώσεις, ιδιαίτερα γεγονότα, καταστάσεις και τους κατάλληλους ανθρώπους για να ζήσουμε αυτό που είμαστε Αγάπη.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα