Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ενεργοποίηση Εγκεφάλου...τηλεπάθεια και τηλεκίνηση


Η τηλεπάθεια και η τηλεκίνηση, είναι δυνάμεις που έχουμε όλοι μας, αρκεί να μάθουμε να τις χρησιμοποιούμε σωστά. Οι δυνάμεις αυτές είναι παράγωγες της ενεργοποίησης του εγκεφάλου.

Βασικές προϋποθέσεις είναι η συνεχής εξάσκηση και βέβαια η απόλυτη πίστη στον εαυτό μας.
Είναι δυνατό να νοιώσουμε αισθήσεις ή ακόμα και σκέψεις άλλων ανθρώπων και ίσως να είναι και σύνηθες φαινόμενο για κάποιους.

Η λέξη τηλεπάθεια προέρχεται από το τηλέ που σημαίνει μακριά και το πάθος που εννοεί τη λαχτάρα και την έντονη ψυχική φόρτιση. Θεωρείτε ως η μετάβαση σκέψεων. Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο παρά η έντονη επιθυμία μας να επικοινωνήσουμε με κάποιον άλλο άνθρωπο.
Ίσως φαίνεται αδύνατο ή πολύ δύσκολο. Δεν είναι όμως αλήθεια αυτό.


Η έντονη σκέψη και το άνοιγμα των πυλών του εγκεφάλου μας το κάνουν απόλυτα εφικτό.

Πρόκειται για πρωτόγονη ικανότητα των ανθρώπων που εξασθένησε με την πάροδο των χρόνων και με την εξέλιξη του τρόπου ζωής.
Μπορούμε εύκολα να επικοινωνήσουμε με κάποιον άλλο άνθρωπο, γνωρίζοντας τον τρόπο να επικοινωνούμε με το υποσυνείδητο μας. Με τον ίδιο τρόπο καταφέρνουμε να εισχωρούμε στο υποσυνείδητο άλλων ανθρώπων. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε να «διαβάζουμε» τις σκέψεις των άλλων ή ακόμα να κατευνάζουμε ανησυχίες συνειδήσεων. Βέβαια θα μπορούσε κάποιος να πει, ότι με τον τρόπο αυτό, ελέγχουμε και καθοδηγούμε εγκεφάλους. Δεν πρέπει όμως ποτέ να ξεχνάμε τη θετική σκέψη. Όλα γίνονται για το καλό όλων και έχουν κοινό σκοπό, τον καλύτερο τρόπο ζωής.
Η τηλεκίνηση είναι κάτι που δεν διαφέρει πολύ μια και αυτή έχει να κάνει με την ενεργοποίηση του εγκεφάλου.
Χρειάζεται και εδώ πολύ εξάσκηση και βαθειά εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.


Το να κινήσουμε κάποιο αντικείμενο, ένα αυτοκινητάκι π.χ. σαν αυτό που παίζουν τα παιδιά είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την ενέργεια.
Την ενέργεια που βρίσκεται παντού. Στο σύμπαν, μέσα μας, ανάμεσα σε μας και το αυτοκινητάκι που θέλουμε να κινήσουμε. Δεν έχουμε παρά να τη χρησιμοποιήσουμε.
Είναι σχεδόν αστείο, φαίνεται παιχνίδι. Σκεφτείτε όμως, αν μπορούμε να κινήσουμε ένα αυτοκινητάκι ή ένα κομμάτι χαρτί, ή ακόμα και να σβήσουμε με τα μάτια μας τη φλόγα ενός κεριού, τι τεράστια δύναμη έχει ο εγκέφαλος μας και τι πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε. Ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε.


Μη χάνεις λοιπόν χρόνο. Άρχισε από σήμερα να μαθαίνεις και θα δεις, πως μπορείς να γίνεις εσύ ο κυρίαρχος του εαυτού σου. Μπορείς να πετύχεις τα πάντα, ότι θες.

Εξάλλου οι δυνάμεις αυτές μας δίνονται απλόχερα από το σύμπαν, από τον Δημιουργό μας, για να τις χρησιμοποιήσουμε πάντα με τη θετική σκέψη για το καλό το δικό μας και ακόμα περισσότερο για το καλό όλων.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα