Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Σε επιφυλακή θέτει τους κλειδαράδες η κυβέρνηση τις μέρες των εκλογών! Φοβάται απόπειρες εγκλεισμού ηλικιωμένων!

kleidarades.ekloges
Απόφαση να θέσει τους κλειδαράδες όλης της χώρας ενώπιον των ευθυνών τους πήρε σήμερα το πρωί η κυβέρνηση φοβούμενη  ότι τις μέρες των εκλογών είναι πολύ πιθανό να γίνει πράξη από πολλούς η γνωστή έκκληση του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου για δόλιο εγκλεισμό ηλικιωμένων ψηφοφόρων στις οικίες τους από αγανακτισμένους συμπολίτες μας.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο λόγος που είχε κάνει τον Στέφανο Χίο να απευθύνει αυτό το κάλεσμα είναι ότι ως γνωστόν οι ηλικιωμένοι στην χώρα μας έχουνε την κακιά και μαζοχιστική συνήθεια να ψηφίζουνε αδιαλείπτως τα δύο μεγάλα κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) τα οποία ως γνωστόν κατέστρεψαν την χώρα μας κυβερνώντας την πατρίδα μία το ένα, μία το άλλο μέχρι τελικά το 2012 να περάσουν μονιασμένα τα σκαλιά της εκκλησίας και να συνεχίσουνε μαζί το έργο τους.
Σύμφωνα με την σημερινή απόφαση της κυβέρνησης οι κλειδαράδες όλης της χώραςτις ημέρες των εκλογών (18 και 25 Μαΐου) θα βρίσκονται υποχρεωτικά σε εικοσιτετράωρη επιφυλακή προκειμένου να αποτρέψουν αν χρειαστεί δόλιους εγκλεισμούς ηλικιωμένων εκλογέων που στόχο θα έχουν όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται την νόθευση της λαϊκής βούλησης και την αμαύρωση του θεσμού της δημοκρατίας.
Με επιστράτευση θα απαντήσει η κυβέρνηση στο ενδεχόμενο σκόπιμης κήρυξης απεργιών από τους κλειδαράδες

Με την μέθοδο της επιστράτευσης του κλάδου των κλειδαράδων έχει ήδη αποφασίσει να απαντήσει το Μέγαρο Μαξίμου σε ενδεχόμενο μη συμμόρφωσης αυτών στη σημερινή αυτή και γενναία συνάμα κυβερνητική απόφαση.
Δεν είναι λίγα τα σωματεία κλειδαράδων που αντιδρούνε έντονα και ήδη έχουν προκηρύξει έκτακτες γενικές συνελεύσεις του κλάδου προκειμένου να αποφασίσουν τη στάση τους απέναντι στο κυβερνητικό αυτό μέτρο.
Χαρακτηριστικά, σε πολλά σωματεία κλειδαράδων υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για εικοσιτετράωρες απεργίες τις ημέρες των εκλογών που στόχο θα έχουνε να σαμποτάρουνε πλήρως την κυβερνητική αυτή απόφαση!


Φοβάται ακόμη και απόπειρες ομαδικού εγκλεισμού ηλικιωμένων μέσα σε ΚΑΠΗ, το Μέγαρο Μαξίμου!
Ακόμη και το ενδεχόμενο προσπαθειών για ομαδικούς εγκλεισμούς ηλικιωμένων μέσα στα γνωστά Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) φοβάται η κυβέρνηση η οποία προτίθεται ειδικά για τον σκοπό αυτό τις δύο Κυριακές των εκλογών να διαθέσει ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από τα ΚΑΠΗ όλη της Ελλάδας η οποία και θα είναι υπεύθυνη για την αποτροπή κάθε δόλιας απόπειρας αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Δείτε τώρα τί δήλωσε σήμερα το πρωί στους δημοσιογράφους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ερωτούμενος σχετικά με το φλέγον αυτό ζήτημα:
«Τις δύο Κυριακές των εκλογών οι κλειδαράδες όλης της χώρας έχουνε ιστορικό χρέος απέναντι στην πατρίδα να προστατέψουνε το δημοκρατικό μας πολίτευμα από κάθε αντιδημοκρατική ενέργεια που στόχο θα έχει την νόθευση της λαϊκής βούλησης και την σκόπιμη αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.
Υπό τον φόβο δόλιων εγκλεισμών ηλικιωμένων εκλογέων, η κυβέρνηση υποχρεώνει τους κλειδαράδες όλης της ελληνικής επικράτειας να βρίσκονται σε εικοσιτετράωρη επιφυλακή και της δύο μέρες που θα διεξαχθεί εκλογική διαδικασία.
Πρέπει με κάθε τρόπο να αποτραπούνε νοσηρά φαινόμενα εγκλεισμών εκλογέων που στόχο θα έχουνε την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και μόνο.
Καλούμε τα ΚΑΠΗ τις ημέρες των εκλογών για προληπτικούς λόγους να προτιμήσουνε να μην λειτουργήσουνε καθόλου. Όσα ΚΑΠΗ έχουνε αποφασίσει να λειτουργήσουνε κανονικά θα πρέπει να οπωσδήποτε να ενημερώσουνε άμεσα για αυτό το αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους με σκοπό να διατεθεί έξω από αυτά τις ώρες λειτουργίας τους ο απαραίτητος αριθμός αστυνομικών.
Σε περίπτωση που οι κλειδαράδες αρνηθούν να αναλάβουνε τις ευθύνες τους και εναντιωθούν με απεργίες στο δημοκρατικότατο αυτό μέτρο, η λύση της επιστράτευσης είναι μόνόδρομος.
Η δημοκρατία μας δεν έχει αδιέξοδα. Σας ευχαριστώ».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα