Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Τα Εμπόδια ως Δείκτες



Στο Εμπόδιο αντιδράς με δύο τρόπους. Μπορείς να το υπερπηδήσεις ή να το σπρώξεις για να το μετακινήσεις ώστε να δεις τί καλύπτει. 

Για να επιλέξεις να κινηθείς προς μιά συγκεκριμένη κατεύθυνση, κάτι πρέπει να σε κάνει να εστιάσεις εκεί. Και όχι οπουδήποτε αλλού, γιατι ισχύει οτι τα δυνητικά σημεία Εστίασης είναι "άπειρα". 

Εάν δεν υπήρχε το Εμπόδιο που θα σε "ενοχλήσει" για να το ρυθμίσεις, με δεδομένο οτι όπου κοιτάξεις υπάρχουν πιθανοί δρόμοι, το Σημείο αυτό θα περνούσε απαρατήρητο και έτσι δεν θα ανακάλυπτε κανείς τι Σημαντικό βρίσκεται απο πίσω του. 



Το Εμπόδιο επισημαίνει και προκαλεί για Επίτευγμα. 

Επί πλέον, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν βάλει Ενδείξεις στα Σημαντικά για αυτούς, έχοντας με αυτές σημαδέψει τις Θέσεις των "Θησαυρών", για να τις βρίσκουν. Όμως παράλληλα έχουν κάνει και "εμπλουτισμό" με παραπλανητικούς και εκφοβιστικούς Παράγοντες, για να καθυστερούν ή να αποτρέπονται οι άλλοι. 

Τα Σημαντικά Σημεία είναι και τα πιό "φορτωμένα". 

Κατά τα άλλα, ναι μεν δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τα Σημεία αυτά ανοιχτά, όμως πέρα απο αυτά υπάρχουν και κατασκευασμένα Εμπόδια που δεν καλύπτουν τίποτα αλλά είναι παραπλανητικά και χρησιμεύουν για επιπλέον καθυστέρηση ή αν πετύχει αποτροπή για πάντα.  


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα