Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Οι πνευματικές ενέργειες χρειάζονται υγιή πουλιά και λουλούδια...



Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι τα λουλούδια και τα πουλιά δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιούνται απ’ τον άνθρωπο για να τα απολαμβάνει και να ικανοποιείται. 

Μπορεί να χρησιμοποιούνται για αυτούς τους σκοπούς, αλλά έχουν σημαντικότερους ρόλους να παίξουν. Είναι “αγωγοί ηλεκτρονίων” που μετατρέπουν ορισμένες θεραπευτικές ενέργειες στα ανθρώπινα όντα, χωρίς τις οποίες το ανθρώπινο βασίλειο θα υπέφερε τρομερά. 

Ακόμα καθαρίζουν βαριά στρώματα ποταπών σκεπτομορφών, εγκληματικών ή άσχημων σκεπτομορφών απ’ την ατμόσφαιρα. 

Εξυπηρετούν στο να εγκαταστήσουν αρμονία και ρυθμό. Το τραγούδι των πουλιών και το άρωμα των λουλουδιών έχουν καταστροφική επίδραση στα αρνητικά συναισθήματα και στις ποταπές σκέψεις που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. 


Είναι σημαντικό να εξαγνίσετε την ατμόσφαιρα του κήπου σας με ευωδιαστά και πολύχρωμα λουλούδια. Οι ευωδιές και το χρώμα είναι δονήσεις που έχουν μεγάλη επίδραση στον ψυχικό κόσμο.

 Πρέπει επίσης να προσπαθείτε να προσελκύσετε όσα περισσότερα πουλιά μπορείτε στον κήπο σας, γιατί το τραγούδι τους θα ανοίξει αγνά κανάλια μεταξύ εσάς και των αγγελικών βασιλείων. Δεν συνίσταται να κρατάτε πουλιά σε κλουβιά.

 Ένα φυλακισμένο πουλί δεν θα τραγουδά όπως ένα ελεύθερο πουλί. Είναι οι ύμνοι και τα τραγούδια των ελεύθερων πουλιών που πρέπει να γεμίζουν τον αέρα γύρω μας.

Το νέφος και πολλά δηλητηριώδη αέρια, τα αποτελέσματα της ανθρώπινης απληστίας, καταστρέφουν τα λουλούδια, τα πουλιά και τα δέντρα μας. Έτσι, μάς οδηγούν σε ασθένεια και αρρώστιες, και παράγουν ένα γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη των σκοτεινών δυνάμεων στον πλανήτη μας. 


Οι πνευματικές ενέργειες μπορούν να εκδηλώσουν τον εαυτό τους σε αγνό αέρα, στην ομορφιά της φύσης, στις ευωδιές και στα βουνά και τα δάση που είναι καθαρά από δηλητηριώδη αέρια. 

Οι πνευματικές ενέργειες χρειάζονται υγιή πουλιά και λουλούδια της σκέψης, των συναισθημάτων και των πράξεων, ώστε να ρεύσει η πιο πλούσια ζωή της χαράς και της ευδαιμονίας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Psyche and Psychism 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα