Κυριακή 13 Απριλίου 2014

7 μυστικά που δεν γνωρίζεις για τους οργασμούς !


Σεξ χωρίς οργασμό δεν γίνεται
Ξέρεις τα πάντα για τους οργασμούς ή μήπως κάτι σου διαφεύγει από το μεγάλο Οοοοοο!

1. Ο μέσος οργασμός διαρκεί 20 δευτερόλεπτα.
Μέσα σε αυτά τα 20 δεύτερα, οι ρυθμικές συσπάσεις του κόλπου, λαμβάνουν χώρα κάθε 0.08 δευτερόλεπτα και μπορείς να τις κάνεις πιο έντονες, αν σε καθημερινή βάση κάνεις τις απαραίτητες ασκήσεις Κέγκελ.

2. Κι αν ξέρεις να παίζεις με τη φωνή σου, ο οργασμός γίνεται πιο έντονος:
Σύμφωνα με τις διδαχές του ταντρικού σεξ, οι ήχοι που βγάζεις καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης, μπορεί να σε βοηθήσει να κλιμακώσεις περισσότερο. Σύμφωνα με το ταντρικό, οι δυνατοί θόρυβοι φέρνουν την σεξουαλική ενέργεια στο λαιμό, τη μύτη και το κεφάλι ενώ όσο πιο εσωτερικές και βαθιές είναι οι φωνές σου, φτάνουν μέχρι τη μικρή σου περιοχή.

3. Τον δικό σου, μην τον προσποιείσαι:
Οι πρόσφατες έρευνες το λένε καθαρά: 60% των γυναικών προσποιούνται με αξιώσεις Όσκαρ τον οργασμό στο κρεβάτι, τη στιγμή που 59% θεωρούν πως καταλαβαίνουν την γυναίκα που προσποιείται. Σε έρευνα μάλιστα των πανεπιστημίων Central Lancashire και Leeds, το 80% των γυναικών που καταλάβαιναν πως δεν θα κορυφώσουν σε κάποια επαφή τους, συνέχιζαν να φωνάζουν και να μουγκρίζουν!

4. Οι ζευγαρωμένες γυναίκες έχουν περισσότερους οργασμούς:
Οι γυναίκες σε σχέση, έρχονται σε οργασμό πιο συχνά από εκείνες που αρέσκονται σε εφήμερα φλερτ.

5. Κάποιες γυναίκες, όντως δεν μπορούν να ολοκληρώσουν:
Ένα ποσοστό 10-15% των γυναικών στον πλανήτη είναι όντως ανοργασμικό, με την μη ολοκλήρωση να έχει να κάνει σε φυσιολογικά αίτια κι όχι ψυχολογικά.

6. Κάποιες στάσεις είναι πιο φιλικές για τον οργασμό:

Το σεξ στα τέσσερα όσο κι αν μη το συμπαθείς ανήκει στην κατηγορία των στάσωεν που ωφελούν στην επίτευξη οργασμού και μεγαλώνουν τις πιθανότητες να στοχεύσει ο παρτενέρ σου το σημείο G σου.

7. Ο οργασμός γίνεται καλύτερος όσο μεγαλώνεις:
Σύμφωνα με έρευνα του The American Journal of Medicine, οι γυναίκες ηλικίας 80-99 δηλώνουν περισσότερο ευχαριστημένες στη σεξουαλική τους (!) ζωή σε σχέση με νεότερες. Σύμφωνα με την υπεύθυνη της έρευνας, Susan E. Trompeter, M.D. , οι γυναίκες που ωριμάζουν, εξοικειώνονται με το σώμα και τα σεξουαλικά τους θέλω. Στην ίδια έρευνα βλέπουμε για πρώτη φορά το συσχετισμό περισσότερων οργασμών με την μακροζωία.


womenonly
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα