Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Νέα Σελήνη στον Κριό – Αρπάζοντας ότι μπορέσουμε…

Μία Νέα Σελήνη μπροστά μας ακόμη, αρκετά ενδιαφέρουσα και με εκπλήξεις που μπορεί να έρθουν από το χώρο των σωμάτων ασφαλείας ή των ελεύθερων επαγγελματιών. Το κλίμα της Νέας Σελήνης που σημαδεύεται από την αντίθεση Δία/Πλούτωνα είναι κλίμα παροχολογίας, αλλά το ΤΑΥ που σχηματίζεται με τη μεσολάβηση της Νέας Σελήνης και του Ουρανού, δείχνει ότι κάποιες τάξεις επαγγελματιών όχι μόνο δε θα είναι ευγνώμονες για τις εξελίξεις, αλλά θα τις αντιμετωπίσουν με κάποιο θράσος και αγένεια. Αίτημα της Νέας Σελήνης βλέπετε θα είναι η γνησιότητα μίας νέας αρχής κι όχι η προσπάθεια να κουκουλώσουμε τα πράγματα κάτω από το τραπέζι.



Ο Δίας είναι στη θέση κορυφής του χάρτη πάντως, είναι κυβερνήτης του 2ου οίκου και κάνει δύο τρίγωνα με Ωροσκόπο και Χείρωνα, υποδηλώνοντας το σφιχτό (λόγω σφιχτότητας Καρκίνου) αλλά γεμάτη κατανόηση για τις ασθενείς τάξεις άνοιγμα του κρατικού κορβανά. 

Κατά τα λοιπά πάντως, η Νέα Σελήνη δεν είναι άσχημη. Ερμής τρίγωνο Κρόνος και Άρης τρίγωνο Αφροδίτη κρατάνε κάποιες ισορροπίες, δεν αφήνουν το καράβι να ξωκείλει και το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου θυμίζει πάντα, ότι οι ακρότητες πρέπει να αποφεύγονται. Το κλίμα της (επιφανειακής) πληθωρικότητας πάντως τουλάχιστον σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας θα επικρατεί, τουλάχιστον επιφανειακά.

Για τους Κριούς η ευκαιρία της Νέας Σελήνης είναι μία Νέα θέση εργασίας που ίσως ανοίγεται σε μία καλή συγκυρία, που κάποιος «χρηματοδότης» αποφάσισε ότι έχει μερικά χρήματα που θέλει να διαθέσει, για να εξυπηρετήσει δικούς του στόχους. Στην συγκυρία αυτή θα είναι εύκολο για σας τους Κριούς να παρεισφρήσετε και να βρείτε μία ευκαιρία να εργαστείτε, έστω ευκαιριακά, αποκομίζοντας κάποιο εισόδημα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας. Κατά τα λοιπά, φιλικές και αισθηματικές σχέσεις παραμένουν σε στασιμότητα, κάποιες νέες γνωριμίες και φλερτ όμως σας ξεκουράζουν τουλάχιστον ψυχολογικά.

Για τους Ταύρους η ευκαιρία της Νέας Σελήνης είναι στο ξεκαθάρισμα κάποιων πραγμάτων στις σχέσεις σας. Στο περιβάλλον αυτό φαίνεται πλέον ότι προτιμάτε σε κάποιο βαθμό και τη μοναξιά ή την απόσταση από τον σύντροφο ή ενδεχομένως να καλοβλέπετε ένα τρίτο πρόσωπο, χωρίς όμως προς το παρόν να εκδηλώνετε προς τα έξω διαθέσεις. Η δημόσια εικόνα σας δεν είναι σταθερή και έχει κινδύνους στο να εκτεθείτε, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή και όχι ρίσκα. Προσοχή σε μυστικά που ίσως έρθουν από λάθος στην επιφάνεια και σας στενοχωρήσουν. Δυσκολίες στη συνεννόηση στο εργασιακό περιβάλλον, θα απαιτήσουν να βρείτε κάποιον τρόπο συνεννόησης με κάποιο συγκεκριμένο συνεργάτη.

Για τους Διδύμους η ευκαιρία της Νέας Σελήνης είναι η δράση στο παρασκήνιο, όπου μπορείτε αυτό το μήνα, ειδικά οι του τρίτου δεκαημέρου να κάνετε συμφωνίες και να πάρετε πρωτοβουλίες, μακριά από τους προβολείς και τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να σας βγουν θετικά στα οικονομικά σας στο μέλλον. Οι συμφωνίες θα περιέχουν βεβαίως συνεργασίες και οι συνεργασίες αυτές θα έχουν ένα αμοιβαίο όφελος που θα επιδιώξετε στην πορεία. Οι του πρώτου δεκαημέρου θα δυσκολευτούν περισσότερο είναι η αλήθεια να φτάσουν στο ποθούμενο, ενώ το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο θα είναι πιο ευνοημένα και θα τολμήσουν πιο αλματώδεις κινήσεις.

Για τους Καρκίνους η ευκαιρία του νέου μήνα είναι να δείξετε τις γνώσεις σας προς τα έξω, να παρουσιάσετε την ιδεολογία σας – ειδικά, αν κατεβαίνετε σε εκλογές – και να διαφημιστείτε, εάν ανήκετε στον εμπορικό ή επιχειρηματικό χώρο. Δράσεις που θα σας γνωστοποιήσουν περισσότερο προς τα έξω έχουν ένα περιθώριο επιτυχίας αυτό το μήνα, αν και τα εμπόδια θα υπάρξουν και ο δρόμος δε θα είναι σπαρμένος με λουλούδια. Παρόλα αυτά θα έχετε βοήθεια από ανθρώπους που κάτι παραπάνω ξέρουν από σας και ίσως μπορούν να σας δώσουν μερικές συμβουλές παραπάνω. Η οικονομική στενότητα θα σας δυσκολέψει πάντως να κάνετε ριζικές κινήσεις, ειδικά, αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο.

Για τους Λέοντες η ευκαιρία του νέου μήνα είναι να αναδειχθούν επαγγελματικά χρησιμοποιώντας κάποιες νέες εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στον επιχειρηματικό χώρο, ίσως με την είσοδο κάποιων νέων παικτών στον επιχειρηματικό στίβο ή με την αλλαγή κάποιων κανόνων του παιχνιδιού. Το πρώτο δεκαήμερο ευνοείται περισσότερο να αρπάξει αυτές τις ευκαιρίες, ενώ το δεύτερο και το τρίτο θα είναι πιο προβληματισμένα, καθώς στη μία περίπτωση (του δεύτερου) δε θα ακολουθούν τις ιδέες σας οι άλλοι, ενώ στη δεύτερη περίπτωση (του τρίτου) θα υπάρχει ελλιπής βάση για να στηρίξετε τις όποιες επιχειρηματικές σας ιδέες. Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για τα αισθηματικά τους, οι συνθήκες δείχνουν ότι υπάρχει δυνατότητα για επισημοποίηση, μόνο το πρώτο δεκαήμερο όμως θα προχωρήσει απερίσπαστο, το δεύτερο και το τρίτο θα βρεθούν μπροστά σε εμπόδια και ανατροπές.

Για τους Παρθένους η ευκαιρία του νέου μήνα είναι να χτίσουν πάλι τον κοινωνικό τους κύκλο, που το περασμένο διάστημα είναι η αλήθεια δέχτηκε αρκετά πλήγματα, λόγω κυρίως της υπερβολικής ενασχόλησης τους με τα αισθηματικά ζητήματα, που τους απομάκρυνε από το φιλικό τους περιβάλλον. Ενδιαφέροντες και με κατανόηση άνθρωποι μπορούν να βρεθούν στο δρόμο σας, που θα έχουν κάτι να πουν και που μπορείτε να βρείτε κάποια κοινά σημεία μαζί τους. Η εμπειρία σας πλέον στον τρόπο που συμπεριφέρονται οι άνθρωποι το τελευταίο τετράμηνο θα έχει σίγουρα κάτι παραπάνω να προσθέσει στην ενσυναίσθηση με την οποία πλέον θα αντιμετωπίσετε τις συνεργασίες και στο περιθώριο για λάθος που θα είστε πλέον διατεθειμένοι να δώσετε, αντί της παλιάς αυστηρής στάσης σας απέναντι στους άλλους.

Για τους Ζυγούς ο νέος μήνας θα μπορούσε να σας δώσει τη δυνατότητα για κάποια ξεκούραση. Είναι αυτό που θα θέλατε βασικά, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα το έχετε, καθώς πολλά έκτακτα γεγονότα θα συμβούν, αλλαγές συμπεριφοράς συνεργατών ή ακόμη και των ίδιων με άλλα πρόσωπα. Κάθε τέτοια αλλαγή θα έχει ένα κόστος στην ψυχολογία σας, όμως είναι σημαντικό να θέσετε αυτό το διάστημα τα όρια, ώστε να δημιουργήσετε το χώρο και το χρόνο που θα σας επιτρέψει να ξεκουράζεστε και να μην ταυτίζεστε με την εργασιομανία. Τα οικονομικά σας παραμένουν δύσκολα, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες μέχρι τον Ιούνιο για να δράσετε επιχειρηματικά, ανοίγοντας τουλάχιστον το μερίδιο της αγοράς σας. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται επίσης για κάποιο διάστημα. Από την Πανσέληνο και μετά όμως, μάλλον δε θα σας μένει άλλος χρόνος για αισθηματικές αναζητήσεις.

Για τους Σκορπιούς η ευκαιρία του νέου μήνα είναι να βάλετε τη σφραγίδα σας σε μία συνεργασία που συμμετέχετε και πιστεύετε ότι πρέπει να οριοθετηθεί για να υπάρχει η αναγκαία εμπιστοσύνη. Το διάστημα του τελευταίου μήνα και μετά ίσως να έχετε γίνει κάπως δυσάρεστοι στους άλλους καθώς δείχνετε σα να μην ακολουθείτε το γενικό κλίμα επιτυχίας που φαίνεται να υπάρχει κι επιμένετε στο να βλέπετε τους κινδύνους περισσότερο παρά τις ευκαιρίες. Ο κόσμος βέβαια θα έρθει σιγά σιγά στα λόγια σας - κι αν μιλάμε για πολιτικές εξελίξεις το ορόσημο είναι η μέρα των Ευρωεκλογών - αλλά κι εσείς θα πρέπει να του δώσετε περισσότερο τη δυνατότητα να σας καταλάβει. Την περίοδο αυτή πάντως οι ομαδικές δραστηριότητες δεν υποστηρίζουν τις ιδέες σας, γι’ αυτό περιμένετε να εμφανιστείτε λίγο πριν από την Πανσέληνο.

Για τους Τοξότες η ευκαιρία του νέου μήνα είναι στα οικονομικά σας, όπου φαίνεται τα πράγματα να είναι κάπως βελτιωμένα σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή, χάρις σε κάποιο γνωστό πρόσωπο που σας αναθέτει δουλειές και επιτρέπει μια κάποια αισιοδοξία. Φυσικά τα πράγματα δε θα είναι για πάντα έτσι, αλλά προς το παρόν κι ως το καλοκαίρι, τουλάχιστον έχετε με κάτι αξιόλογο να καταπιαστείτε. Πολύ ενδιαφέροντα όμως φαίνεται να είναι τα πράγματα και για τα ερωτικά σας, ειδικά για το πρώτο δεκαήμερο, όπου μια νέα γνωριμία ή ένα νέο αίσθημα υπόσχεται πολλά και μπορείτε να ελπίζετε στα καλύτερα. Αρκεί να μην προσπαθήσετε να εκβιάσετε καταστάσεις και να αφήσετε τα πράγματα να έρθουν όπως είναι να έρθουν.

Για τους Αιγόκερους η τάση του μήνα θα είναι να σας ρίξει στο μέσον συνομιλιών τύπου σου’ πα και μου’ πες όπου θα μαθευτούν πληροφορίες για γνωστούς και αγνώστους και θα καταστείτε κτήτορας πολλών στοιχείων που δε θα ξέρουν κι οι άλλοι ίσως ότι γνωρίζετε γι’ αυτούς. Η χρήση της πληροφορίας ως εργαλείου χειρισμού των καταστάσεων θα είναι στο προσκήνιο αυτό το μήνα και σεις φαίνεται ότι θα είστε στο σταυροδρόμι που θα έρχονται οι πληροφορίες από δω κι από κει. Θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή ωστόσο στο σε ποιες από αυτές τις πληροφορίες θα δείξετε εμπιστοσύνη και σε ποιες όχι. Και σε πιο πρακτικά ζητήματα θα πρέπει να είστε πάλι πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές.

Για τους Υδροχόους η ευκαιρία αυτού του μήνα έχει να κάνει με την τακτοποίηση των τα του οίκου τους. Κάποια ζητήματα οργάνωσης στο σπίτι που ίσως έχουν να κάνουν με τα έξοδα του θα πρέπει να διευθετηθούν και να μη μείνουν εκκρεμότητες που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον. Θετικές είναι οι προοπτικές για ένα άνοιγμα σε νέες παρέες και κάποιες διερευνητικές γνωριμίες που ίσως αργότερα κατά το Μάιο οδηγήσουν σε περισσότερη διασκέδαση. Κάποια ταξίδια που είχατε κατά νου να κάνετε και είχαν αναβληθεί ίσως μπορέσετε να τα κάνετε τώρα και να τα ευχαριστηθείτε. Αν προσέξετε τις κακές γλώσσες στα επαγγελματικά σας, το υπόλοιπο διάστημα μπορείτε να οργανωθείτε οικονομικά και κοινωνικά και να περάσετε σύντομα σε καλύτερες μέρες.

Για τους Ιχθείς η ευκαιρία του μήνα είναι στα θέματα της προσωπικής σας έκφρασης, όπου σας δίνεται η δυνατότητα να εκδηλώσετε πολλά από τα ταλέντα σας και να βαθμολογηθείτε θετικά γι’ αυτά από το περιβάλλον που σας παρατηρεί. Τα ταλέντα αυτά μπορεί να σας οδηγήσουν μάλιστα και σε μία μεγάλη αναγνώριση, η οποία μπορεί να σχετίζεται με το καλλιτεχνικό ή επιχειρηματικό σας ταλέντο. Μεγάλη απήχηση φαίνεται ότι θα έχετε επίσης ερωτικά με πολλές ευκαιρίες να κάνετε το πρώτο βήμα στο πλησίασμα κάποιου προσώπου ή να καταστείτε τόσο ελκυστικοί ώστε να σας θέλει να σας πλησιάσει αυτό. Σίγουρα πάντως ο μήνας σας δίνει τη δυνατότητα να μην περάσετε απαρατήρητοι είτε στον δημιουργικό είτε στον αισθηματικό τομέα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα