Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΜΠΑΜΑ...ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ



Τον πιάσανε με πουτάνα σε ξενοδοχείο του Άμστερνταμ. Φοβερά πράγματα. Κι αν τον είχανε στήσει; Προσωπική ασφάλεια του πλανητάρχη Ομπάμα και κυκλοφορούσε σε μια ξένη πόλη τόσο ανεύθυνα. Και μόνος. Ε, δεν θα είχε και παρέα στο κρεββάτι με μια άγνωστη του πόρνη. Κι αν αυτή ήταν κατάσκοπος, πληρωμένη από μυστικές υπηρεσίες;
Δεν φταίει ο μίστερ μποντυγκαρντ. Αποδυτηριάκια διαβάζεις. Όταν για μια ακόμα φορά προσωπικός φρουρός του προέδρου των ΗΠΑ εκδιώκεται για ανάρμοστη συμπεριφορά,τότε φταίει το σύστημα. Δηλαδή; Κάποιες δουλειές δεν παίζουν με δημόσιους υπαλλήλους, όσο κι αν είναι εκπαιδευμένοι, αλλά και επιλεγμένοι.

Το έργο ανατίθεται σε εργολάβο. Βετεράνο μπάτσο, μπαρουτοκαπνισμένο πράκτορα. Αυτός θα καθαρίζει. Αυτός όχι η υπηρεσία, ποια υπηρεσία, θα φτιάξει τη σύνθεση της ομάδας. Και δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα σε περίπτωση αντιαθλητικού παιχνιδιού. Δεν λύνεις το πρόβλημα με την απόλυση του απείθαρχου.
Τι είναι αυτά, ρε; Έναν άλλον, μετά από μεθύσι, τον τσακώσανε να τα ξερνάει όλα στο διάδρομο ενός ξενοδοχείου. Σεκιουριτάς κι αυτός της ομάδας προστασίας του Ομπάμα. Δεν πάνε καλά. Γι’ αυτό, φαίνεται, ότι η Μισέλ Ομπάμα έφυγε σφαίρα στην Κίνα, την πατρίδα των πολεμικών τεχνών, για να μυηθεί το κορίτσι πώς να υπερασπίζεται τον εαυτό της.

ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ



Του ρίχνεις ό, τι έχεις μπροστά σου, τασάκια, ποτήρια, κομπολόγια, καθρεπτάκια, κλειδιά. Τι μας λες, ρε, μεγάλε. Είσαι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και βγαίνεις σε τηλεοπτικό σώου και παραπονιέσαι παραμύθι φούρναρης ότι Η ζωή μου είναι βαρετή όταν λείπει η Μισέλ. Πώς ξηγιέται έτσι ο άνθρωπος;
Θα σου κάνω εγώ τη μετάφραση. Ότι δεν έχει γούστο το να είσαι πλανητάρχης. Έλα, ρε, σου λέει ο Μπαράκ Ομπάμα, βαρέθηκα, έξι χρόνια στον Λευκό Οίκο, δεν με συγκινεί πια το έργο.
Αυτό είπε ο άνθρωπος. Έκανε ένα ταξίδι στο εξωτερικό η Μισέλ, έμεινε μόνος χωρίς την κυρά του, και γι' αυτό του πήρε τα σώβρακα ο Πούτιν στην Κριμαία. Και τι είπε ο Ομπάμα για να δικαιολογηθεί;
Χωρίς την Μισέλ δίπλα μου δεν είχα κέφι να δουλέψω, βαριόμουν.
Απορώ πώς να τον σχολιάσει αυτή η Έλεν Ντε Τζενέρις, η φοβερή λεσβία, πανέξυπνη και ετοιμολόγα, που στην εκπομπή της έλεγε τις μαλακιούλες του, αυτά τα μελό ο Ομπάμα για να καλοπιάσει την γυναίκα του. Μη τυχόν και κάνει την τρέλλα, όταν τον έπιασε στα πράσα να την απατάει.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα