Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Α ρε Μηλιώκα, πόσα χρόνια μπροστά ήσουνα


Μειώσεις μισθών και συντάξεων, αύξηση φορολογίας, ανεργία και τώρα η χαριστική βολή! αντί για μία φορά την εβδομάδα, κάθε μέρα έχουμε πια δύο ανακοινώσεις για απάτες σε βάρος του δημοσίου, δηλαδή ουσιαστικά σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Ένας απατημένος σύζυγος που μαθαίνει για τις ατασθαλίες της/του συντρόφου του σίγουρα αποτελεί μικρότερο ποσοστό από ατά που ακούμε καθημερινά.
Πραγματικά κανείς δεν μπορούσε να φαντασθεί πόση αλήθεια έκρυβαν οι κουβέντες του Πάγκαλου ότι μαζί τα φάγαμε, αφού κάθε μέρα το κόμμα των ΄μαζί τα φάγαμε΄ αυξάνεται εντυπωσιακά, όλοι ήξεραν, πολλοί έβγαζαν άκοπα εκατομμύρια και εμείς δουλεύαμε σαν μυρμήγκια με μόνη επιδίωξη να μην μας πατήσει κάποιος απρόσεκτος. 

Η κυβέρνηση, όπως και όλες οι προηγούμενες, κουβέντα, απλά μόλις φτάνουν οι απατεωνιές στα ΜΜΕ, αρχίζουν τις ανακοινώσεις και τις διώξεις. Δήμαρχοι, γιατροί, δημοσιογράφοι, πετρελαιάδες, διαιτητές, μαϊμού πυροσβέστες, στελέχη υπουργείων και άγνωστο πόσοι άλλοι, όλοι χωμένοι μέχρι τον λαιμό στον βούρκο της Ελληνικής κοινωνίας και ανακοινώσεις μόνο μόλις δεν γίνεται αλλιώς.

Το αστείο είναι ότι όλοι αντιδρούν, οι γιατροί προστατεύουν τα κτίρια του ΕΟΠΥΥ, οι πανεπιστημιακοί τους χώρους που διδάσκουν, οι αγρότες κλείνουν τους δρόμους προκειμένου να πετύχουν διαφοροποίηση σε σχέση με τους υπόλοιπους Έλληνες στις φορολογικές υποχρεώσεις τους. Όλοι γαντζωμένοι μέχρι τελικής πτώσης στο βάζο με το μέλι, πάντα για το καλό μας.

Οι επιχειρηματίες δηλώνουν για χρόνια ζημιές και δεν επεμβαίνει το κράτος να τους πει ΄πως λειτουργεί η επιχείρηση με συνεχή ζημιά?΄ 

Στην Αμερική αν δηλώσεις ζημιές για 2-3 χρόνια είσαι υποχρεωμένος να κλείσεις την εταιρία σου και δεν μπορείς να ανοίξεις καινούργια για 7 χρόνια.

Όλα πάνε χειρότερα από πριν και ο Movin' Out (Anthony's Song) συνεχίζει να μας κάνει ενέσεις αισιοδοξίας με τους λόγους του.

Η αντιπολίτευση βέβαια δεν πάει πίσω, περιμένει να πεθάνει ο ασθενής για να αναλάβει, κανείς όμως ουσιαστικά δεν θέλει να διορθώσει τα πράγματα. 

Σε όλα τα επίπεδα μας δουλεύουν, ακόμα και στα καλλιτεχνικά, θα έλθει λέει ο Βruce Springsteen να παίξει στο Terra Vibe, μα ο Bruce σε αντίθεση με αυτά που πιστεύουν μερικοί άσχετοι, είναι από τους πιο δυνατούς σε συναυλιακό επίπεδο και παίζει σε μεγάλα στάδια, πόσοι μπορούν να τον δουν στο Terra Vibe?, μόνο το Ολυμπιακό στάδιο θα μπορούσε να στηρίξει οικονομικά το προσκάλεσμα του, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.    
Κώστας Ζουγρής


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα