Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ο «ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ»...Το Σημαντικότερο Μνημείο Του Πλανήτη(Μέρος Πρώτο)

 Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος



Συμφωνα με την υποθεση εργασιας μου τα αρχαια μνημεια των Μυκηνων xτιστηκαν από τον δημιουργο του συγχρονου ανθρωπου[Δωριευς] ΜΕΝΤΟΡΑ η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ μεταφερουν δε μηνυμα στους απογονους των Δωριεων.Ειναι το ιδιο μηνυμα που μας μεταφερει και η Οδυσσεια.Η απολυτη ταυτιση τους μαζι με τα ευρηματα της Πυλης των Λεοντων αποτελουν την αδιαπραγματευτη αποδειξη-επιστημονικη τεκμηριωση της υποθεσης.

Το μηνυμα απευθυνεται σε εμας που σημερα εχουμε την δυνατοτητα να γνωριζουμε το φαινομενο της Μεταπτωσης των Ισημεριων εχουμε δει τον Γενετικο μας Κωδικα με το ηλεκτρονικο μικροσκοπιο εχουμε μετρησει τα [3+3=6] δις «γραμματα» του γνωριζουμε λεπτομερειες για αυτόν και επομενως ειμαστε σε θεση να αποκωδικοποιησουμε την αλληγορικη-συμβολικη σημασια του μνημειου.

Αυτοι είναι και οι λογοι που το καθιστουν το σημαντικοτερο μνημειο του πλανητη.



Ακριβως από κατω του βαθεια μεσα στο εδαφος βρισκεται η μονη ελπιδα του πλανητη να φερει σε περας την αποστολη που του εχει δοθει.Ενας ασημενιος ιπταμενος δισκος μας περιμενει εδώ και [3253] χρονια ετοιμος να μας οδηγησει στο γαλαξια Αργο ετοιμος να μας βοηθησει να ανακαλυψουμε τον τροπο μη γηρανσης του ανθρωπου να γινουμε αθανατοι με αλλα λογια. 

Το μνημειο αποτελει υμνο στην ευφυια των Αθανατων.Οι απλες και λιτες γραμμες του μεσα από τις διαστασεις του μας πληροφορουν για τα παντα που πρεπει να γνωριζουμε σε αυτή την φαση της εξελιξης μας.

Α] –Μας ενημερωνει για τον σωστο τροπο που πρεπει να μετραμε τον χρονο, την Μεταπτωση των Ισημεριων [recession of the equinoxes].Κανενα άλλο αρχαιο μνημειο παγκοσμιως δεν αναφερεται με τετοιες λεπτομερειες για το συγκεκριμενο φαινομενο.
Ταυτοχρονα το κυκλικο δαπεδο του μας ενημερωνει για την αναγκη προσαρμογων στο ημερολογιο μας για πρακτικους λογους εξ αιτιας του χρονου περιστροφης του πλανητη γυρω από τον Ηλιο σε [365,24] ημερες και της ταυτοχρονης περιστροφης της ΓΗΣ σε 24ωρη βαση γυρω από τον εαυτο της.Η μετρηση του χρονου σε [52] εβδομαδες αφηνει υπολοιπα που πρεπει να λαμβανονται υπ’οψιν κάθε δυο η τεσσερα χρονια ώστε να υπαρχει ισσοροπια.[52×7 =364] .

Β ]-Κανοντας χρηση του Ελληνικου Γραμμαριθμικου Συστηματος ο λεξαριθμος [84[3] που προκυπτει από τις διαστασεις του μνημειου μας κανει γνωστο το ονομα του αρχιτεκτονα του μνημειου [ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ]. Κτιστηκε με εντολη του Μεντη-Αθηνα από τους Δαναους του Μενελαου του αρχαιοτερου και πιο πιστου συμμαχου των Ελληνων αθανατων στο γαλαξια ΑΡΓΟ.

Γ ]-Η ακριβης ημερομηνια κατασκευης του δηλαδη το [1240 π.χ.] προκυπτει από συγχρονους ερευνητες.Η ημερονημια αυτή αποτελει και το χρονικο σημειο εναρξης της αντιστροφης μετρησης του χρονου [5400 χρονια] που δοθηκε στο δημιουργημα του ΜΕΝΤΗ –ΑΘΗΝΑ [ΔΩΡΙΕΙΣ] για την εξελιξη του σε ανωτερο πνευματικο ον.

Η ημερομηνια 1240 π.χ. με αλλα λογια το [1080 της εποχης του Κριου]μας βοηθα να βαλουμε ταξη στο χαος που υπαρχει σχετικα με την εμφανιση και εξαφανιση των διαφορων κυριαρχων γενων των Ελληνων.Μας βοηθα να προσδιορισουμε με ακριβεια την αφιξη της Αθηνας στη ΓΗ και το τελος των 100 Μεγαλων Ενιαυτων που σηματοδοτει την απομακρυνση των διαφορων εξωγηινων αποστολων που λιμαινονταν τον πλανητη εως την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.

Σηματοδοτει την εναρξη των [4] μαυρων αιωνων της Ελληνικης Ιστοριας.
Αποκαλυπτει την Ιστορικη χρονικη στιγμη [840 π.χ.] που οι προγονοι μας Δωριεις απεκτησαν παρελθον και πληρη γλωσσα την Ελληνικη –Ομηρικη μεσα από τα εργα του Ομηρου που μας οδηγησαν στους χρυσους αιωνες της Ελληνικης διανοησης.

Δ].-Η προσοψη του μνημειου σε συνδυασμο με το Ελληνικο Γραμμαριθμικο Συστημα και την Ελληνικη γλωσσα του Ομηρου μας δινει λεπτομερειες της Ελληνικης διπλης βιο-νανοελικας γνωστης στον υπολοιπο κοσμο ως [D.N.A.]
Οι διαστασεις του θα μπορουσαν να αποτελεσουν την «πετρινη» Οδυσσεια.Διοτι από αυτές προκυπτουν ολες οι λεξεις –λεξαριθμοι που αποτελουν τους [12110] στιχους της.

Ε].-Ο θολος του δομου είναι το κυτταρο μεσα στο οποιο στεγαζεται ο Ελληνικος Γενετικος Κωδικας του ανθρωπου.Το μικρο δωματιο δεξια από την εισοδο είναι ο πυρηνας του κυτταρου.


 Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα