Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Η καλύτερη δικαιολογία στον «κερατά»! Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ!



«Όσο καθίζει ο κερατάς, το κέρατό του αυξάνει», «ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος», «αν δεν το δείχνει η γίδα, το δείχνει το κέρατο της»… Χιλιάδες είναι οι παροιμίες, οι ρήσεις και τα γνωμικά που έχουν ειπωθεί για το κέρατο… 

Η συζυγική απιστία, έχει ουκ ολίγες φορές απασχολήσει άπαντες από απλούς μικροαστούς μέχρι φιλοσόφους, ενώ οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει καλό μια «κουτσουκέλα» μια φορά στο τόσο ή όχι! Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως σχεδόν κανείς δε θα συγχωρούσε την απιστία και κανείς δε θα ήθελε να του συμβεί κάτι τέτοιο! Αυτά όσον αφορά το «επίσημο» ζευγάρι δηλαδή τον/την κερατά – ου και τον/την άπιστο/η σύζυγο!


 Το τρίτο πρόσωπο το σκέφτεται κανείς; Σε περίπτωση που γίνει τσακωτό, το παίρνει και αυτό η… μπάλα και πρέπει να αυτοσχεδιάσει και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οφείλει να σκαρφιστεί κάτι πιστευτό και πειστικό για να τη… σκαπουλάρει! Σπάνια όμως γίνεται κάτι τέτοιο όσο ευφάνταστο κι αν είναι το άτομο αυτό, κι όσο κι αν αφελής και ευκολόπιστος είναι ο κερατάς! 

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από το γαλλικό κανάλι Canal+, δεν υποτιμά τη δύναμη της φαντασίας, της πειθούς και της ετοιμολογίας και θέλει να περάσει το μήνυμα ότι μπορεί κανείς ακόμα και με μια ακραία και ασύλληπτη ιστορία, να βγει από τη δύσκολη θέση και να μη γίνει αντιληπτός, εφόσον όμως αυτή είναι πειστική και ευρηματική! 

Δείτε το απίστευτο βίντεο: 


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα