Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Εσείς Οι Λίγοι Που Έχετε Πάνω Από 100000 Ευρώ.....Τι Πρέπει Να Κάνετε Για Να Μην Τα Χάσετε!!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ.
ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ.....


 
Αν έχετε πάνω από 100000 ευρώ σε τράπεζα και δεν θέλετε να τα πάτε στο εξωτερικό (Αγγλία), καλό είναι και μετά την διαβεβαίωση του Στουρνάρα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μέχρι το ποσό των 100000 ευρώ , να "σπάσετε" το όποιο ποσό έχετε πάνω των 100.000 .

Για παράδειγμα ενώ μας λένε ότι εγγυώνται τις μέχρι 100.000 ευρώ καταθέσεις,είναι σα να μας λένε ότι πάνω από αυτό το ποσό δεν εγγυώνται απολύτως τίποτα και επομένως εγώ σας λέω να ανησυχείτε πάρα πάρα πολύ.

Άρα αν για παράδειγμα έχει κάποιος 130.000 ή 280.000 ευρώ κλειστά , καλό είναι σύντομα αν λήγουν να μην τα ξανακλείσει σε όλο το ποσό αλλά να το σπάσει σε ποσά κάτω των 100.000 ευρώ και μάλιστα θα σας πρότεινα να το σπάσετε σε ποσά κάτω των 75000 ευρώ .

Δεν αξίζει να θέτετε σε κίνδυνο τα χρήματα σας για να πάρετε επιτόκιο λίγο υψηλότερο για τους επόμενους 24 μήνες.

Θα πρότεινα ακόμα και σε αυτούς που έχουν 100.000 ευρώ να το "σπάσουν" σε δύο ποσά των 50000 ευρώ.

Επίσης μια παγίδα μπορεί να είναι το κατ' άτομο και όχι το κατά ποσό .
Τι θέλω να πω ;

Μπορεί να πουν ότι κουρεύουν ή βάζουν 30 τοις χιλίοις φόρο στους τόκους κάτω των 100000 ή 30 /1000 πάνω από 100000 στο κεφάλαιο ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να κάνουν πάρα πολύ εύκολα σας πληροφορώ.
Αν δηλαδή έχει ένα άτομο 150000 σε ένα λογαριασμό μπορεί να τον φορολογήσουν για το ποσό του ενός λογαριασμού.Μπορούν όμως να πουν ότι το κούρεμα ή φόρος ή όπως το βαπτίσουν εξευγενισμένα, να υπάρχει στο σύνολο των ποσών που ενδεχομένως έχετε σε 2-3-4 διαφορετικούς λογαριασμούς.

Εκεί θέλει προσοχή.
Θα πρότεινα για παράδειγμα τα μισά να πάνε άμεσα εξωτερικό και να μείνουν εδώ τα άλλα μισά ή να πάρετε τα μισά και να τα μετατρέψετε σε χρυσό ή λίρες ή ακόμα και σε τραπεζικά προϊόντα που σχετίζονται με τη τιμή του χρυσού.

Δεν χάνετε τίποτα αν ρωτήσετε στη τράπεζα σας αν " υπάρχουν προϊόντα σχετιζόμενα με τη τιμή του χρυσού" .

Δεν μιλάω για αμοιβαία κεφάλαια ασφαλώς που οι αποδόσεις τους δεν έχουν καμία εγγύηση αλλά για απ' ευθείας κατάθεση και άϋλη αγορά χρυσού ,χωρίς εσείς να έχετε χρυσό στα χέρια σας.
Για παράδειγμα τοποθετείτε 30000 ευρώ σε αγορά χρυσού ο οποίος χρυσός έχει αντίκρυσμα στα χρήματα σας την στιγμή της αγοράς και τη στιγμή που θα θέλετε να πουλήσετε , λαμβάνετε τα χρήματα σας στη τιμή που θα έχει ο χρυσός την ημέρα και ημερομηνία της πώλησης του από εσάς !

Επειδή η Γερμανία και η Ρωσία αποθηκεύουν χρυσό σε τεράστια αποθέματα αυτό σημαίνει δύο πράγματα.

1) ή ότι επίκειται τεράστια νομισματική αλλαγή σε παγκόσμιο ή ευρωπαϊκό επίπεδο με ότι αυτό συνεπάγεται και με πολλές και διαφορετικές προοπτικές όπως για παράδειγμα από την επιστροφή της Γερμανίας στο μάρκο μέχρι την διάλυση του ευρώ ή

2) ότι μαζεύουν χρυσό γιατί γνωρίζουν ότι θα αυξηθεί πολύ η τιμή του στο μέλλον με αποτέλεσμα να μπορούν να δανείζονται ευκολότερα ή να έχουν κέρδος από την υπεραξία της επένδυσης τους σε χρυσό.
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα