Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Το 2013 είναι το πραγματικό 2012

mass-effect-shepard

 Κοσμική Περίοδος Αλλαγής


Αυτό δεν είναι ένα μήνυμα που στέλνουμε σε εσάς μέσω κάποιου διάμεσου αλλά μία τηλεπαθητική μετάδοση σε όλους αυτούς τους ανθρώπους στη Γη που αναρωτιούνται τι γίνεται στον ουρανό του πλανήτη σας.
Μετακινείστε πλέον μέσα από τη Ζώνη Φωτονίων. Αυτό το κοσμικό γεγονός παρατηρείται εκτεταμένα από τη ΝΑΣΑ, τον διαστημικό οργανισμό εδώ και αρκετό καιρό. Για πολλά χρόνια ο πλανήτης Γη και όλοι οι πλανήτες στο ηλιακό σας σύστημα περιστρεφόντουσαν ασταμάτητα και τώρα το τελικό στάδιο αυτής της μεγάλης αλλαγής έχει ήδη ξεκινήσει.

Η αλλαγή αυτή θα επηρεάσει τη συνολική συνειδητότητα με διάφορους τρόπους και σε τέτοιο βαθμό που κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ ποιο πριν στο παρελθόν. Αυτή την περίοδο περνάτε μέσα από τη ζώνη των Αστεροειδών που μπήκατε από το 2007 κάτι που είναι γνωστό και σαν Ζώνη του γαλαξία Milky Way. Ανυψώνεστε σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης και κατανόησης σχετικά με το αχανές σύμπαν που σας περιβάλλει.
Το 2012 ήταν μία αστρική πύλη για τον γαλαξία σας. Όλοι οι πλανήτες του δικού σας και των υπόλοιπων γαλαξιών αυτού του σύμπαντος έχουν ζωή επάνω τους. Τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα να γίνονται ολοένα και ποιο ενδιαφέροντα στον πλανήτη σας καθώς η άνοιξη και το καλοκαίρι πλησιάζουν. Αυτό θα περιλαμβάνει περισσότερες θεάσεις στην ατμόσφαιρα της Γης. Οι κυβερνήσεις του κόσμου σας γνωρίζουν πολύ το τι πρόκειται να συμβεί και το τι συνέβαινε εδώ και πολλά χρόνια στον πλανήτη σας. Το πέρασμα σας στη Χρυσή Εποχή επίσης είναι κάτι γνωστό σε αυτές. Εισέρχεστε στη Χρυσή Εποχή της πλήρους κατανόησης και το σύμπαν θα αφυπνίσει την ανθρωπότητα με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.
Οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να ελέγχουν το σύμπαν ή το Θεϊκό Σχέδιο παρότι προσπαθούν συνέχεια να δημιουργούν περισσότερες ψευδαισθήσεις για τους ανθρώπους της Γης. Τα κοσμικά επίπεδα συνειδητότητας τώρα αυξάνονται όλο και περισσότερο και αυτό που κάποιος θεωρούσε σημαντικό μέχρι τώρα θα χάσει κάθε αξία και σημασία. Ο δημιουργός εφευρίσκει πολλούς και διάφορους τρόπους ώστε να τραβήξει την προσοχή σας όταν αυτό χρειαστεί. Τώρα η προσοχή σας χρειάζεται να εστιάσει στα 6 δισεκατομμύρια κατοίκων του πλανήτη σας. Κάτι πρόκειται να συμβεί στη Γη, μπορείτε να το διαισθανθείτε με το πνεύμα σας μέσα από το ανθρώπινο σώμα σας;
Όταν κάθεστε στη σιωπή στο σπίτι σας κλείστε τα μάτια σας και θα νιώσετε το ενεργειακό πεδίο της Γης να πάλεται μέσα σας και γύρω σας επίσης. Συμβαίνει αυτή τη στιγμή μία συνένωση όλων των πτυχών του εαυτού σας όπως το ίδιο συμβαίνει και με τους πλανήτες και το χωρόχρονο. Έτσι λοιπόν για όσους αναρωτιούνται τι συνέβη το 2012, γνωρίζετε ότι ήταν απλά ένα τεστ πριν την πραγματική μεταμόρφωση που λαμβάνει μέρος τώρα. Ακριβώς, την Ανύψωση της ανθρωπότητας και όλων των έμβιων όντων.
Αυξημένη εξωγήινη δραστηριότητα θα γίνει αντιληπτή από όλους τους ανθρώπους καθώς θα εισέρχεστε στους ποιο θερμούς μήνες του χρόνου. Όπως οι εποχές αλλάζουν το ίδιο θα αλλάξετε και εσείς. Έφτασε τώρα ο καιρός να κάθήσετε στη σιωπή όποτε μπορείτε και να βιώνετε την αλλαγή που λαμβάνει μέρος αυτή τη στιγμή μέσα στην Ύπαρξη σας καθώς και σε κάθε άλλη Ύπαρξη αυτού του κόσμου.
Η μητέρα Γη αλλάζει και αυτή με τη σειρά της και απελευθερώνει μεγάλα ποσά ενέργειας με το πέρασμα του χρόνου. Θα το παρατηρήσετε αυτό στην ηφαιστειακή δραστηριότητα καθώς και στις μετακινήσεις του ίδιου του πλανήτη. Αυτή η ευθυγράμμιση είναι μία απευθείας ενεργοποίηση μεταξύ όλων των επιπέδων της Θεϊκής Συνειδητότητας μέσα σας και έξω σας επίσης. Με απλά λόγια είναι μία Πνευματική Αλλαγή για όλο τον πλανήτη και κάθε οργανισμό μέσα και πάνω σε αυτόν.
Αυτό το γεγονός έχει ξανασυμβεί σε άλλους κόσμους πολλούς αιώνες πριν αλλά ποτέ με αυτή τη μορφή. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ο πλανήτης ανυψώνεται συνειδησιακά ταυτρόχρονα μαζί με τους κατοίκους του. Τα γαλαξιακά σημάδια θα γίνουν αισθητά, αντιληπτά, και θα ενεργοποιηθούν τώρα καθώς και στο άμεσο μέλλον. Το κοσμικό καλώδιο συνδέεται τώρα στην “πρίζα” και ενεργοποιεί τους πάντες και τα πάντα. 
Να είστε όλοι ευλογημένοι στο Φως και στην Αγάπη.*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα