Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη δασκάλα στο ποτάμι της Κρεμαστής...Ποιά ήταν η 27χρονη δασκάλα που πνίγηκε


Δεν έχει τέλος η τραγωδία που βιώνει το νησί της Ρόδου, καθώς, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, εντοπίστηκε νεκρή η μία από τους δύο αγνοούμενους δασκάλους στην Κρεμαστή της Ρόδου.
Η Πυροσβεστική, βρήκε το πρωί του Σαββάτου, το άψυχο κορμί της 27χρονης δασκάλας που αγνοούνταν από το απόγευμα της Παρασκευής.
Όπως έγινε γνωστό η 27χρονη δασκάλα βρέθηκε στη θάλασσα όπου υπάρχει μια μικρή προβλήτα.

Πλέον, όλες οι έρευνες επικεντρώνονται στην προσπάθεια να βρεθεί και ο τρίτος από τους αγνοούμενους, ένας 50χρονος δάσκαλος και αυτός, ο οποίος παρασύρθηκε από τα νερά στον ποταμό της Κρεμαστής.

Ποιά ήταν η 27χρονη δασκάλα που πνίγηκε στα νερά του ποταμού της Κρεμαστής


Poia itani 27xroni daskala poupnigike sta near tou potamou tis KremastisΠριν από ένα μήνα διορίστηκε στο δημοτικό σχολείο Παραδεισίου ως αναπληρώτρια η δασκάλα που βρήκε τραγικό θάνατο στα νερά του ποταμού της Κρεμαστής.
Πρόκειται για την Αναστασία Κατσαρού, 27 χρονών, από τα Ψαχνά Ευβοίας. Στο σύντομο διάστημα της παραμονής της στη Ρόδο έκανε πολλούς και καλούς φίλους και στους συναδέλφους της ήταν ιδιαίτερα αγαπητή. Και όπως έλεγε ήταν η πρώτη φορά που ήρθε στη Ρόδο, της άρεσε πολύ και εξέφραζε την επιθυμία να παραμείνει ως δασκάλα στο νησί.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα