Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

 
Φαντασία! Από μόνη της η λέξη έχει γίνει συνώνυμο του μη πραγματικού! Όταν θέλουμε να δείξουμε ότι κάτι δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει τότε το τοποθετούμε σε μια διάσταση που την θεωρούμε ανύπαρκτη και την αποκαλούμε φαντασία!
Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι λανθασμένα! Προφανώς αν ακόμη πιστεύουμε κάτι από όσα παρουσίασα μέχρι τώρα έχουμε πολύ φτωχή φαντασία.
Μα τι είναι στα αλήθεια η φαντασία. Ποια ανθρώπινη λειτουργία δραστηριοποιείται τι παράγει τι ακριβώς συμβαίνει εκείνη τη στιγμή μέσα στον εγκέφαλο μας και αφού είναι κάτι ψεύτικο σε τι ωφελεί να γίνεται.
Ας δούμε λίγο κάτι άλλο που έχει άμεση σχέση με τα προηγούμενα ερωτήματα. Τι προηγείται πριν από κάθε δημιουργική δραστηριότητα του ανθρώπου. Θέλουμε να εφεύρουμε μια συσκευή χρήσιμη για τη καθημερινότητα μας. Ορίστε αναρωτηθείτε τι ακριβώς κάνει ένας άνθρωπος που αναζητά μια τέτοια λύση. Ασφαλώς δεν σηκώνεται ξαφνικά απ’ την καρέκλα του και αρχίζει να συλλέγει τα υλικά με τα οποία θα πραγματοποιήσει την επιθυμία του.
Τι κάνεις όμως; Μήπως αρχίζει και σκέφτεται; Ωραία σκέφτεται. Δοκιμάστε να σκεφτείτε κάτι χωρίς να πλάσετε μια νοητική εικόνα στο μυαλό σας
. Σκεφτείτε οτιδήποτε αλλά προσπαθήστε να μη το «δείτε» νοερά. Δε μπορείτε; Γιατί;
Απλούστατα επειδή έτσι λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ωραία σκέφτεστε και ταυτόχρονα βλέπετε μια εικόνα. Ερώτηση: Η εικόνα που βλέπετε είναι πραγματική; Θα απαντήσετε βιαστικά και λανθασμένα αλλά θα το κάνετε γιατί έτσι έχετε μάθει να κάνετε από τότε που πιστέψατε όλα όσα τεχνηέντως σας έχουνε μάθει οι σκεπτικιστές αυτού του πλανήτη που προφανώς ενδιαφέρονται να κρατήσουν τη γνώση για προσωπικό τους όφελος.
Θα απαντήσετε και θα πείτε όχι η εικόνα δεν είναι αληθινή. Ωραία και τι είναι; Θα απαντήσετε ότι είναι φανταστική! Πολύ σωστά είναι φανταστική αλλά σας διαφεύγει κάτι πολύ σημαντικό. Είναι φανταστική αλλά δεν είναι ψεύτικη. Είναι η μακέτα της πραγματικότητας. Είναι το δημιούργημα σας που αναμένει να του εμφυσήσετε ζωή. Προσέξτε δε μιλάω για την ονειροπόληση κατά την οποία το μυαλό σας κάνει σεργιάνι σε διάφορες άσχετες στιγμές γεγονότα ή πράγματα γιατί και τότε πλάθετε αλλά είναι σαν να πετάτε σκουπίδια στο σαλόνι σας. Αναφέρομαι αποκλειστικά στη δημιουργική φαντασία. Εκείνη τη διαδικασία κατά την οποία πλάθετε με τη σκέψη εικόνες ενός αντικειμένου, ενός γεγονότος ή μιας κατάστασης που επιθυμείτε να αποκτήσετε ή να βιώσετε.
Αυτή η φαντασία δεν είναι ψέμα αλλά ένα αληθινό γεγονός που δεν είναι του κόσμου τούτου όπως είπε κάποιος πολύ γνωστός σας 2000 περίπου χρόνια πριν. Σε μια άλλη διάσταση εκεί που δονείται ο νοητός κόσμος δημιουργήσατε αυτό που «είδατε» με τα μάτια της ψυχής. Του δώσατε χρώμα, συναίσθημα, άρωμα και ζωή. Είστε ο δημιουργός του κι αυτό πάντοτε θα σας αναζητά γιατί από εσάς φορτίζεται με ενέργεια και επιδιώκει να εμφανιστεί στην υλική σας ζωή.
Η φαντασία είναι πραγματικότητα σε ένα κόσμο αόρατο και θα γίνει επίσης πραγματικότητα στον ορατό σας κόσμο.
Η τακτική συνειδητή δημιουργική φαντασία στέλνει αόρατες δέσμες δόνησης σε αυτό που έχει υλοποιηθεί στον αστρικό κόσμο και το καλεί να παρουσιαστεί στην τρίτη διάσταση. Έτσι έχουν πραγματοποιηθεί από καταβολής κόσμου τα πάντα. Αν το αναλογισθείτε θα το κατανοήσετε, Ότι επιχειρείτε βάσει των παραπάνω συμβαίνει. Συνεπώς μη σπαταλάτε τον αστρικό σας πυλό για άχρηστα πράγματα ή αρνητικά γιατί κι αυτά θα σας αναζητήσουν όπως και τα θετικά και χρήσιμα.
Ακόμη κι αν είστε δύσπιστοι και σκεπτικιστές για το δικό σας καλό ακολουθείστε τις παραπάνω συμβουλές. Επειδή εσείς δε πιστεύετε δε σημαίνει ότι θα ακυρώσετε τις λειτουργίες του σύμπαντος.
Η φαντασία είναι πραγματικότητα ή αν θέλετε να το πω πιο ρεαλιστικά η συνειδητή δημιουργική  φαντασία γίνεται πάντα πραγματικότητα. 
http://smixiotis-konstantinos.blogspot.gr/2012/04/blog-post_25.html...

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα