Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Μπορείς να κολλήσεις κονδυλώματα και στο σεξ με προφυλακτικό;



Τι ακριβώς είναι τα κονδυλώματα και πώς μπορείτε να προφυλαχθείτε από την μετάδοσή τους; Τα κονδυλώματα, η πλέον συχνή σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια της εποχής μας, προκαλούνται από μια κατηγορία ιών που ονομάζεται HumanPapillomaVirus(HPV). 

Προσβάλλουν το δέρμα γύρω και πάνω στα γεννητικά όργανα, τον πρωκτό αλλά και το βλεννογόνο του κόλπου, του ορθού και του στόματος. 

Όπως αναφέρει ο Δρ. Θάνος Ασκητής, εμφανίζονται με την μορφή χαρακτηριστικών διογκώσεων και η μετάδοσή τους γίνεται μέσω της επαφής με την προσβεβλημένη περιοχή.

Η χρήση προφυλακτικού είναι ο πιο έγκυρος τρόπος πρόληψης από την μετάδοση των κονδυλωμάτων αν και σε περιπτώσεις που εντοπίζονται σε μεγάλη επιφάνεια ενδέχεται  να μην προσφέρει απόλυτη ασφάλεια.

 Κάθε γυναίκα οφείλει να ενημερώνεται για το εμβόλιο που προστατεύει από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, το οποίο δημιουργεί αντισώματα που προφυλάσσουν από τον ιό των κονδυλωμάτων. 

Ο συνδυασμός εμβολίου και ΠΑΠ τεστ καλύπτει σχεδόν 100% από την εμφάνιση καρκίνου στον τράχηλο της μήτρας κι έτσι γίνεται αντιληπτό πως η πρόληψη και η έγκυρη γνώση προλαμβάνουν και προστατεύουν τη γυναίκα που έχει ξεκινήσει τη σεξουαλική της ζωή!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα