Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ



ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Το σώμα μας έχει ενέργεια....τα φυτά έχουν ενέργεια....τα ζώα έχουν ενέργεια....τα ορυκτά έχουν ενέργεια....ο πλανήτης μας έχει ενέργεια το Σύμπαν που πάλλεται διαρκώς….έχει ενέργεια. Όλα δονούνται και εκπέμπουν σε συχνότητες και απορροφούν ενέργεια που διαχέεται στο μέσα Σύμπαν με τη μορφή των κυμάτων.

Τα ανθρώπινα όντα είναι ενεργειακά όντα που έχουν μαζί τους ταυτόχρονα την ύλη....γι’ αυτό και το «κουφάρι» μας είναι πολύ σημαντικό για την εδώ ζωή μας και το φροντίζουμε ανάλογα...έως ότου φύγουμε και το εγκαταλείψουμε από εδώ.

Εκπέμπουμε στις δονήσεις της Γαίας στα 7,8 Hertz και έσω των 5 αισθήσεων αντιλαμβανόμαστε τον εδώ χώρο πλέοντας σε μια απέραντη θάλασσα παλλόμενων δονήσεων και κυμάτων......τα οποία και συντονίζονται τόσο στις νευρικές συνάψεις του εγκεφάλου μας....όσο και στη συχνότητα του πιο απομακρυσμένου άστρου. Τα κύματα στα οποία παλλόμεθα είναι τα κύματα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας....τα οποίαβρίσκονται παντού στη Φύση....και στο Σύμπαν.


Έχοντας τα 7 ενεργειακά μας κέντρα σε ισορροπία η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που διαπερνάει το σώμα μας είναι ενέργεια «αιθερική» που μεταβάλλεται στον χωροχρόνο και αναμεταδίδεται με τη μορφή κυμάτων και χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη ενός μαγνητικού και ενός ηλεκτρικού πεδίου. 

Στην ουσία είμαστε ηλεκτρομαγνητικά όντα...έχοντας ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία η οποία μεταφέρεται ως ενέργεια....με την ταχύτητα του φωτός –παρόν-(300.000 Km/sec) και δημιουργείται με την επιτάχυνση που αναπτύσσεται από την κίνηση των ηλεκτρικών φορτίων. Οι άλλες ταχύτητες (παρελθόν) και (μέλλον) συνυπάρχουν και συνήθως ένας τρόπος για να τις αντιληφθούμε είναι συνήθως στην διάρκεια του ύπνου. 

Ως ηλεκτρικά φορτία που είμαστε ο ηλεκτρομαγνητισμός μας μπορεί να ταξιδέψει σε ολόκληρο το Σύμπαν με την ταχύτητα του φωτός. Τα όντα που βλέπουμε ως φωτεινές οντότητες στους διάφορους συνήθως ενεργειακούς τόπους εκεί αυτά χρειάζονται ασφαλώς και λιγότερη ενέργεια για να ξοδέψουν....για να έχουμε εμείς την δυνατότητα της οπτικής επαφής. 

Ως ενσαρκωμένοι έχουμε νυθεί το «κοστούμι» μας δηλαδή το σώμα μας....όπου  τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δημιουργούν μια ροή ηλεκτρικού ρεύματος...όπου  βρισκόμαστε μέσα σ’ έναν ηλεκτρικό αγωγό....ως μεταφορείς.....όπου διανέμουμε την ηλεκτρική μας ενέργεια στο γύρω χώρο. 

Η Αύρα έχει συνήθως ακτινοβολία 2,5 μέτρα.....αλλά υπάρχουν και ανθρώπινα όντα τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ αυτό το όριο φτάνοντας σε μεγάλο αριθμό απόστασης. Έτσι αν έχουμε ένα θετικό Ον.....και εκπέμπει θετική ενέργεια.....επηρεάζει αντίστοιχα και τους υπόλοιπους. 

Όταν έχουμε αρνητικό Ον και τυγχάνει να έχει μεγάλη αρνητική επιρροή...τότε έχουμε και ανάλογα κακά αποτελέσματα...δημιουργώντας αρνητικές επιδράσεις στους άλλους. Ανεξαρτήτως στο πόσο εκπέμπει η ενέργειά σας....καλό είναι να έχετε ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.....για να επηρεάσετε και τη γύρω πλάση....και τους άλλους συνανθρώπους σας....οπότε είναι πολύ σημαντικό να εκπέμπουμε σε μεγαλύτερη συχνότητα.....κάνοντας και ενεργώντας με θετική σκέψη και πράξη. 



Όπως γνωρίζουμε τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δημιουργούνται από το φυσικό μαγνητισμό της Γαίας, αλλά και από άλλα διάφορα φυσικά φαινόμενα και επομένως υπάρχουν παντού...γύρω μας. Οφείλετε να γνωρίζετε ότι  το 70% όλων των ασθενειών.....υλοποιούνται λόγω των αρνητικών μας σκέψεων ή από συναισθηματικό άγχος. 

Οι ασθένειες οφείλονται σ’ αυτήν την αιτία που ονομάζεται «ψυχοσωματική» και είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του συνόλου του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Οι ίδιες οι ΘΕΤΙΚΕΣ σκέψεις μας μπορούν να μας θεραπεύσουν. 

Υπάρχουν πολλές ιστορίες που έχουν καταγραφεί από συζητήσεις με ανθρώπους που ήταν σοβαρά άρρωστοι και θεράπευσαν τον εαυτό τους με τη δύναμη της σκέψης τους αν και οι γιατροί είχαν χάσει κάθε ελπίδα.

Τα διάφορα ηλεκτρικά φορτία ταλαντώνονται λοιπόν και παράγουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα .....τα οποία αναμεταδίδονται σε διάφορα επίπεδα με αρμονικές συχνότητες. Γι’ αυτό σας τονίζω και σας γράφω συχνά να επισκέπτεστε τους ιερούς χώρους....όπου εκεί τα πεδία σε εμάς τους ίδιους.....τις περισσότερες φορές.....δεν είναι ορατά-αντιληπτά  και συνήθως ούτε αισθητά....εκτός και αν ζήσουμε και την ανάλογη εμπειρία...και σίγουρα ίσως κάποιοι από εσάς να έχετε βιώσει κάποιες τέτοιες εμπειρίες ...οι οποίες και δεν είναι το ζητούμενο να αναφέρονται από εδώ μέσα.  

Ανάλογα με το μέγεθος της συχνότητας που εκπέμπουμε ο καθένας μας ξεχωριστά....εξαρτάται βασικά από ύψος της τάσης/έντασης του ηλεκτρικού αγώγιμου ρεύματος που ρέει μέσα μας.....ως φορείς αγωγοί και μειώνονται ανάλογα με την ψυχολογική μας κατάσταση και πέφτει με πολύ γρήγορο ρυθμό με την αύξηση της απόστασης από την πηγή που τα δημιουργεί....και γι’ αυτό λοιπόν η «παγκόσμια» ελίτ της νέας τάξης έχουν τοποθετήσει τα «εργοστάσια» παραγωγής των υπόηχων....στα κύματα ELF…..ώστε να επηρεάζουν την συχνότητά μας.....μιας και ήδη έχουν κάνει και προεργασία μέσω του φόβου-πανικού-τρομοκρατίας-ανασφάλειας κλπ....μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όχι μόνον.....με αποτέλεσμα να έχουμε και τις τόσες πολλές αυτοκτονίες οι οποίες...φυσικά το οικονομικό περίβλημα είναι η αφορμή....μιας και σκοπεύουν στο χαμήλωμα της συχνότητας των κυμάτων που μετριέται σε Χερτζ (Hz)....δηλαδή σε κύκλους ή ταλαντώσεις ανά δευτερόλεπτο. 

Μέσα σε κάθε σπίτι εκπέμπονται μεγάλα ποσά ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας ανάλογα με τις συσκευές που έχουμε...γι’ αυτό  και να βγαίνετε συχνά έξω από το σπίτι σας και να πηγαίνετε στη φύση...πόσο μάλιστα στα ιερά μας. 

Επειδή έτσι κι αλλιώς ζούμε περιστοιχιζόμενοι από τα διάφορα ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία, είτε αυτά είναι τα φυσικά....όπως το μαγνητικό πεδίο της Γαίας.....είτε τεχνητά (οικιακές συσκευές) δηλαδή πεδία που προέρχονται από την ανθρώπινη δραστηριότητα....εμείς οφείλουμε να αποφορτιζόμαστε κάνοντας κάθαρση πνευματική-σωματική για να καθαρίζουμε την αύρα μας.....ώστε να μπορούμε να ενεργοποιηθούμε καλύτερα.

Το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα των συχνοτήτων έχει πολλές διακυμάνσεις και είναι αχανές....όπου ξεκινούν από το 0 και φθάνουν εις το άπειρο. Για να τις κατανοούμε καλύτερα τις διαιρούμε σε ζώνες συχνοτήτων με βάση τα Hz δηλαδή  σε κύκλους ανά δευτερόλεπτο, σε KHz δηλαδή σε χιλιάδες κύκλους ανά δευτερόλεπτο και σε MHz δηλαδή σε εκατομμύρια κύκλους ανά δευτερόλεπτο και ούτε καθ’ εξής.

 Άνω των 300 GHz, που περιλαμβάνει το ηλιακό φάσμα και τις ραδιενεργές ακτίνες χ και γ έχει πλέον μελετηθεί ικανοποιητικά σχετικά με τις επιδράσεις πάνω στους βιολογικούς οργανισμούς....οπότε έως τώρα όλοι γνωρίζαμε τους κινδύνους από την άσκοπη και μακροχρόνια έκθεση μας εις την ηλιακή ακτινοβολία, στις ακτινογραφίες και στη ραδιενέργεια. 

Όμως τώρα έχουμε αλλαγές λόγω του πλανητικού Ενιαυτού του Πλάτωνος (26.000) έτη και η έκθεση μας εις τον Ήλιο «Απόλλωνα»....είναι ενδεδειγμένη και σας συνιστώ τις πρωινές και τις απογευματινές θεάσεις σας κατά το καλοκαίρι.....ενώ μεσημέρι να γίνεται κατά την περίοδο του χειμώνα. 

Φυσικά αυτό συμβαίνει το ίδιο και για τα τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά κύματα μέχρι των 300 GHz, που έκαναν την εμφάνισή τους μόλις τις τελευταίες δεκαετίες εξαιτίας της ραγδαίας εξέλιξης του ανθρώπινου τεχνολογικού πολιτισμού....που πλέον δεχόμαστε άσκοπη επιβλαβή ενέργεια λόγω της ανεξέλεγκτη ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας....όπου τις βλαβερές επιπτώσεις πλέον αρχίζουμε να τις βιώνουμε αισθητά. Αυτή η  ηλεκτρομαγνητική ρύπανση δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην υγεία μας...αλλά το τίμημα είναι πλέον μεγάλο γιατί μακροπρόθεσμα βάζουμε την ίδια μας την ζωή σε κίνδυνο.



Με την εποίκηση των πρώτων Ελλήνων εις το Ταύγετο....και μετά την συνέχιση επέκτασης τους...σε όλον τον κόσμο....δημιούργησαν χωριά και πόλεις σε σχήματα των ζωδίων...όπως άνω έτσι και κάτω...με αποτέλεσμα να έχουμε συνδυασμό σχημάτων τριγώνων κλπ όπου τα φορτία ενεργοποιούν το ανθρώπινο σώμα και βρίσκονται σπαρμένα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.....τα περισσότερα....και αρκετά και στον υπόλοιπο κόσμο. π.χ. η απόσταση της Ιωλκού - Ελευσίνας είναι όπως έχει μετρηθεί 850 στάδια....όπου το άθροισμα των γραμμάτων/αριθμών της λέξεως «Ελευσίς» είναι επίσης 850: Ε=5 + Λ=30 + Ε=5 + Υ=400 + Σ=200 + Ι=10 + Σ=200 = 850....που όπως βλέπετε επαληθεύεται ο ίδιος αριθμός. 

Επίσης η Χαλκίδα απέχει εξ' ίσου απ' την Θήβα και το Αμφιάρειο....όπου έχει μετρηθεί σε 162 στάδια. Η απόσταση Θήβας Αμφιαρείου είναι 262 στάδια (162 x 1.62 = 2.62....αλλά και 100 x φ2= 262) το τρίγωνο υπακούει στην αρμονία του χρυσού αριθμού φ=1.62. 

Όλα αυτά έχουν την σημασία τους....αλλά απλώς μας λείπει η γνώση...διότι επίσης η Χαλκίδα ισαπέχει απ' την Αθήνα και τα Μέγαρα στα 314 στάδια.....όπου εκεί εμφανίζεται και παρουσιάζεται ο χρυσός αριθμός φ και το π εκατονταπλασιασμένα. 

Ακόμη ενδεικτικά σας αναφέρω ότι η απόσταση Δελφών-Δήλου έχει μετρηθεί στα 1460 στάδια....όσα δηλαδή και τα έτη που ήταν το μέγα έτος ή Σωθική περίοδος των Αιγυπτίων στα 1460 έτη. Οπότε έτσι κάθε 1460 έτη συμπλήρωνε την εμφάνισή του ο Σείριος....όπου η απόσταση αν διαιρεθεί δια 4 μας δίνει το 365....! 

Και φυσικά ο ίδιος ο Παρθενώνας ...ο οποίος κρύβει μέσα του πολλά μαθηματικά και όχι μόνον... αν τον μελετήσει κάποιος θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει  ούτε μία ευθεία γραμμή....όπου το πλάτος του Παρθενώνα αντιστοιχεί σε γωνία ενός δευτερολέπτου της μοίρας στην Ισημερινό. Οι ίδιοι οι κίονες του Παρθενώνα φυσικά δεν είναι κάθετοι....αλλά αν προεκταθούν νοητά προς τα επάνω στον ουρανό....συναντώνται στο υψόμετρο των 1852 μέτρων. Έτσι αυτός ο «αόρατος» όγκος της νοητής πυραμίδας του Παρθενώνα που σχηματίζεται είναι ο μισός της μεγάλης πυραμίδας της Αιγύπτου, 45.000.000 ελληνικά κυβικά πόδια.

Το κέντρο του Παρθενώνα ισαπέχει ακριβώς από το Θησείο, την Πνύκα, το Μνημείο του Φιλοπάππου και το κέντρο του ναού του Ολυμπίου Διός...τα οποία βρίσκονται σε οι κορυφές ενός κανονικού οκταγώνου.

Ενδεικτικά σας αναφέρω ίσες αποστάσεις από Δήλο και Δωδώνη αντίστοιχα:

ΔΗΛΟΣ: Ίση απόσταση από το ιερό νησί της Δήλου έχουν οι εξής περιοχές: Αθήνα - Καρδαμύλη (Χίος) Δελφοί - Αλεξάνδρεια Σπάρτη - Πέργαμος Κόρινθος - ΜυτιλήνηΑσκληπιείο Κως - Ασκληπιείο Επιδαύρου Σμύρνη - Θήβα Θέρμη Θεσσαλονίκης - Φίλιπποι Δίκτυννα - Κνωσός Ιδαίον Άντρο - Μαντείο Τροφωνίου Ίλιον (Τροία) - Ιωλκός Άργος – Μυκήνες (1200 στάδια)

ΔΩΔΩΝΗ: Ίση απόσταση από το ιερό της Δωδώνης έχουν οι εξής περιοχές: Αθήνα – Σπάρτη (1700 στάδια)
Ελευσίνα - ανάκτορο Νέστορα στην Πύλο (1600 στάδια)
Δελφοί - Ιωλκός (1050 στάδια)
Ολυμπία - Τροφώνιο μαντείο (1240 στάδια)
Δήλος - Αλεξάνδρεια Τρωάδος (2482 στάδια)
Κνωσός - Μίλητος(3300 στάδια)

Οπότε είναι βασικό ασφαλώς για να έχουμε ενέργεια....είναι απαραίτητο να έχουμε και όπουεπαφή με τη Γη...δηλαδή  να έχουμε «γείωση» και η επαφή/σύνδεση μας με την φυσική ηλεκτρική ενέργεια της επιφάνειας της Γης.....όπου μας προσφέρει αντίστοιχα μια πιο φυσική λειτουργία με την ίδια μας την ζωή καθώς η επαφή αυτή επιτυγχάνεταιαπλά.....είτε περπατώντας απλώς με γυμνά πόδια στο έδαφος......είτε ερχόμενοι σ’ επαφή με ειδικές συσκευές-αγωγούς που μας μεταφέρουν την ενέργεια από το έδαφος.....ενώ εμείς καθόμαστε, δουλεύουμε ή κοιμόμαστε.

 Κι επειδή συνήθως δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιες συσκευές ...αρκεί να πηγαίνουμε στη Φύση...πόσο μάλιστα να βγάζουμε τα παπούτσια μας και ειδικά στους ενεργειακούς χώρους....υψώνοντας τα χέρια μας ψηλά σε σχήμα v και οι παλάμες προς τα μέσα με ενωμένα τα δάχτυλα....οπότε παίρνουμε ενέργεια άνωθεν ευθυγραμμίζοντας και τα επτά ενεργειακά μας κέντρα. 



Εξάλλου η επαφή μας με τη Γη βελτιώνει πολλές παραμέτρους του ύπνου.....και διώχνει τις κάθε είδους φλεγμονές. Αρχικά προκαλεί μια σχεδόν άμεση χαλάρωση των μυών, με βαθύτερες αναπνοές και μια γενικότερη αίσθηση χαλάρωσης. Οι έρευνες για τον ύπνο μας δείχνουν ότι η υψηλή ποιότητα ύπνου: αυξάνει τη διάρκεια του ύπνου, μειώνει το χρόνο αφύπνισης και βελτιώνει την κατάσταση ύπνου REM. 

Εξάλλου ο βαθύς ύπνος και προπαντός πάντα σε σκοτάδι.....μας ξεκουράζει και μας δυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα καιβελτιώνει κατά πολύ την μνήμη μας....καθώς αυξάνει τη δημιουργικότητα μας και την αποδοτικότητα μας. Οι τελευταίες έρευνες μας έδειξαν ότι η έλλειψη ύπνου, έχει ορμονικές και μεταβολικές αλλαγές....ανάλογες της γήρανσης.

Έτσι όλοι μας λειτουργούμε σ’ έναν ηλεκτρικό πλανήτη και ο καθένας μας είναι ένα σύνολο δυναμικών ηλεκτρικών κυκλωμάτων. Μέσα στο πολύπλοκο σώμα μας, τρισεκατομμύρια κύτταρα λαμβάνουν και μεταδίδουν ενέργεια στα πλαίσια των καθορισμένων βιοχημικών λειτουργιών τους. Η τροφοδοσία των θρεπτικών στοιχείων και του νερού στα κύτταρα ρυθμίζεται από ηλεκτρικά πεδία και κάθε τύπος κυττάρου έχει ένα φάσμα συχνοτήτων στο οποίο λειτουργεί. 
Η καρδιά, ο εγκέφαλος, το νευρικό σύστημα, οι μύες και το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι έξοχα παραδείγματα ηλεκτρικών υποσυστημάτων που λειτουργούν μέσα στο βιοηλεκτρικό σώμα μας. Η αλήθεια είναι πως όλες μας οι κινήσεις, συμπεριφορές και πράξεις ενεργοποιούνται με ηλεκτρισμό. 

Η έρευνα για την«γείωση»....μας δείχνει πως η σύνδεση με τη Γη......ενεργοποιεί την άμεση αλλαγή των λειτουργιών του σώματος με βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και της λειτουργίας των μυών. Για όλα αυτά τα ηλεκτρικά συστήματα και συσκευές είναι γειωμένες....δηλαδή είναι ισοσταθμισμένες από την ηλεκτρική ενέργεια της Γης. Χωρίς γείωση, οι συσκευές δεν θα λειτουργούσαν σωστά. 

Παρομοίως, όταν είναι σε επαφή με τη Γη, το σώμα μας λαμβάνει ένα ηλεκτρικό σήμα που ομαλοποιεί και ισοσταθμίζει τα πολλαπλά βιολογικά του συστήματα και μηχανισμούς. Το σήμα αυτό επίσης φαίνεται να είναι πηγή αρνητικά φορτισμένων ελεύθερων ηλεκτρονίων που υπάρχουν σε απεριόριστη ποσότητα στην επιφάνεια της Γης. 

Το στοιχείο που μελέτησαν οι επιστήμονες στην έρευνα για τη γείωση, είναι πως η μεταφορά αρνητικά φορτισμένων ηλεκτρονίων στο σώμα μας ....φαίνεται να εξουδετερώνει τα θετικά φορτισμένα ηλεκτρόνια των ελεύθερων ριζών....τα οποία μετά από χρόνια φλεγμονώδη δραστηριότητα.....οδηγούν σε πολλές κοινές ασθένειες. 

Άρα μην το ψάχνετε...το καλύτερο αντιφλεγμονώδες πάνω στον πλανήτη Γη.....είναι ο ίδιος μας ο πλανήτης....και προχτές που ανέβηκα εις τον Όλυμπο....αμέσως το πόδι μου έπαψε να πονάει...από τους πόνους του διαστρέμματος που είχα. 

Οι έρευνες που έχουν διεξαχθεί τελευταία γα τη γείωση....μας δείχνουν.....ότι εάν μετά από ένα τραύμα ακολουθήσει γείωση, τότε τα ελεύθερα ηλεκτρόνια εισχωρούν στους ιστούς και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, αφού τα ηλεκτρόνια είναι αρνητικά φορτισμένα, ενώ οι ελεύθερες ρίζες είναι θετικά φορτισμένες, με αποτέλεσμα να αλληλοεξουδετερώνονται.Απλά πράγματα.

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ: Έως τώρα έχουν γίνει κάποιες έρευνες....οι οποίεςαντισταθμίζουν τις κατώτερες αυτές συχνότητες: Όταν ένας άνθρωπος δονείται σε ενέργεια της αισιοδοξίας και προθυμίας, ώστε να μην κατακρίνει άδικα τους άλλους χωρίς επιχειρήματα, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 90.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

 Αν κάποιος ζει και δονείται στην ενέργεια της καθαρής αγάπης/αφοσίωσης και του σεβασμού για το κάθε είδος ζωής του πλανήτη.....θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια των 750.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

 Αν κάποιος που ζει και δονείται στην ενέργεια τηςφώτισης, της ευδαιμονίας και της άπειρης ειρήνης....θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια των 10 εκατομμυρίων ανθρώπων. Αν κάποιος που ζει και δονείται στην ενέργεια της χάρης, του καθαρού πνεύματος που υπερβαίνει το σώμα, σ’ ένα κόσμο που δεν υπάρχει δυαδικότητα ή όπου υπάρχει απόλυτη ενότητα....θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια των 70 εκατομμυρίων ανθρώπων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

 Ένας και μόνος ένας.....δυνατός ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ....που ζει στη δική μας ιστορική περίοδο θα μπορούσε κινούμενος στο ανώτερο επίπεδο της συνειδητότητας....να εξισορροπήσει τη συλλογική αρνητική ενέργεια ολόκληρης της σημερινής ανθρωπότητας.....κι επειδή αυτή την περίοδο δεν έχουμε μια τέτοια μεγάλη προσωπικότητα....οφείλουμε ΟΛΟΙ μας....να βάλουμε ένα λιθαράκι.....ώστε ναεξυψώσουμε όλον τον πλανήτη....σε άλλο επίπεδο φωτεινότητας. 

Εξάλλου να ξέρετε ότι εάν η αρνητική ενέργεια ολόκληρου του ανθρώπινου πληθυσμού συνεχιστεί κατά τον ίδιο τρόπο......θα οδηγήσει σε καταστροφή.....και εάν δεν υπάρξει η εξισορροπητική επίδραση αυτών των ανώτερων ενεργειακών πεδίων.....που είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.....τότε κλάψε Χαράλαμπε.....! 

Αλλά επειδή ....κάτι γνωρίζω....ότι κάποιοι άρχισαν να βάζουν το χεράκι τους.....εν τούτοις όμως δεν φτάνει ΑΥΤΌ....και καλό είναι να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ........ΤΩΡΑ.....ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ (ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ) ( Ε.Ι. )


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. kale m arthografe exeis kanei polu kali doulia........makari na katalavoume kapoia stigmi pws auto pou polemate eksw ston kosmo einai o idios o anthrwpos kai oxi ta agatha tou...alla akomi perissotero h ENOTHTA.. o theos edwse dunami ston anthrwpo na dhmiourgei....alla emeis mono katastrefoume...ekseretiki doulia...synexise esy kai o kathenas mas opws eipes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα